מתנה לוורט.. חברה טובה סגרה וורט בשעטו"מ. קניתם פעם מתנה לרגל וורט או שרק באירוסין נתתם?
ב בת תורה New member 22/2/11 #1 מתנה לוורט.. חברה טובה סגרה וורט בשעטו"מ. קניתם פעם מתנה לרגל וורט או שרק באירוסין נתתם?
ב בת תורה New member 22/2/11 #3 תכננתי לקנות לה משהו בתוספת עיצוב לאירוסין. אבל היא רמזה לי שהיא מצפה למעטפה /tapuzforum/images/Emo130.gif
תכננתי לקנות לה משהו בתוספת עיצוב לאירוסין. אבל היא רמזה לי שהיא מצפה למעטפה /tapuzforum/images/Emo130.gif
ד דניאלוש בת New member 22/2/11 #4 אם היא רמזה כנראה היא זקוקה לזה יותר מהעיצוב אישית הבאתי לכל החחברות מעטפות ובמסיבת רווקות איזה מתנה אישית
אם היא רמזה כנראה היא זקוקה לזה יותר מהעיצוב אישית הבאתי לכל החחברות מעטפות ובמסיבת רווקות איזה מתנה אישית
ב בת תורה New member 22/2/11 #6 מסיבת רווקות? חיתנתי עשרות עשרות של חברות. אף אחת לא עשתה מסיבת רווקות. אלא אם כן זה משהו חדש. הבאת מעטפות גם באירוסין וגם בחתונה?
מסיבת רווקות? חיתנתי עשרות עשרות של חברות. אף אחת לא עשתה מסיבת רווקות. אלא אם כן זה משהו חדש. הבאת מעטפות גם באירוסין וגם בחתונה?
ד דניאלוש בת New member 22/2/11 #7 כן ברור אף פעם לא באתי עם מתנה רק מעטפה ממ זה משהו די חדש ולא אצל כל סוגי החברות
ר רוצה כבר להתחתן New member 22/2/11 #8 לא נראה לי שנותנים.. זה גם סוג אירוע כזה מאד מרגש וכולם בעננים ולא חושבים על כלום ולא שמים בכלל לב מי היה ואם מישהו הביא משהו..
לא נראה לי שנותנים.. זה גם סוג אירוע כזה מאד מרגש וכולם בעננים ולא חושבים על כלום ולא שמים בכלל לב מי היה ואם מישהו הביא משהו..