מתנה להורים

תומר 10

New member
מתנה להורים../images/Emo216.gif

שלום להורים שלי יש יומולדת עוד מעט ואני צריכה קצת רעיונות. לאמא שלי חשבתי לקנות טבעת עם חריטה אישית מבפנים, אתם חושבים שזה רעיון טוב? השאלה היא האם זה מתאים או שזה יותר מידי טבעת נישואין... כי אני ממש אהבתי את הרעיון, ואם אני הולכת על זה, למישהו יש רעיון מה כדאי לכתוב בהקדשה, וכמה זה אמור לעלות (לא כולל העלות של הטבעת..) לאבא שלי אין לי מושג מה אני קונה, הוא מאוד אוהב נגרות וצילום, אבל יש לו הרבה ספרים בנושאים האלה, למישהו יש רעיון אולי למשהו מקורי? תודה!!

רעיונות

אם את רוצה מתנה טבעת עם חריטה, יש ברובע בי-ם צורף שעושה תכשיטים וחריטות עבודת יד, שמו ברוך הדיה. אם את לא מהאיזור יש לו אולי אתר עם אפשרות לשלוח. לאביך- אולי סדנת נגרות או למצלמה: תיק, עדשה חדשה, סדנת צילום בטבע כו'. בהצלחה!

תומר 10

New member
תודה רבה! ../images/Emo216.gif

הבעיה שלי היא לא המקום היא הרעיון מה לכתוב בחריטה... ותודה על הרעיונות למתנה לאבי :]

KarinDi

New member
משפט מקסים

אבל ארוך מידי לטבעת....קשה מאוד לחרוט יותר מ-3 מילים בתוך טבעת... כדאי לקחת את זה בחשבון ולכתוב משהו פשוט כמו "אני אוהבת אותך", או "אהבה, משפחה, שמחה", או "אמא מספר 1" וכן הלאה.... הרעיון הזה, בכל אופן, ממש מקסים, וממש לא "יותר מידי טבעת נישואין" בעיני...

למעלה