מתנה לגיוס- רעיונות?

מתנה לגיוס- רעיונות?

חבר שלי מתגיסי יום ראשון ואין לי מושג מה לתת לו. בדרך כלל אני מעדיפה דברים אישיים וסנטימנטליים אבל הפעם באלי לתת לו מתנה שימושית ושלא תעלה לי מאות שקלים. רעיונות? וחוץ מזה הכנתי לו מחברת גיוס ועוד משהו קטן:)

OgaliO

New member
ממ..

מגבת תיק אמבטיה עם שמפו קטן, מרכך, מברשת שיניים (את יכולה לחרוט עליה), משחת שיניים קטנה, דאורדורנט וכל הדברים האלה .. סכין גילוח ובלה בלה בלה .. אמפי שזה דבר שתמיד טוב ממ, את לא מפורום ימי הולדת ומתנות

חח:)

אני גם בפורום ימי הולדת ומתנות:p ת'אמת חשבתי לשאול גם שם אבל פה בנות עברו את זה וחשבתי שזה המקור הכי טוב. ואת כל מה שאמרת ההורים קנו ויש לו גם מסיבת גיוס עם כל המשפחה (וזה הרבה) ואני מתארת לעצמי ששוב יביאו לו את זה. חשבתי לקנות לו סל כביסה אבל לא יודעת.. זה לא ממש נראהלי. וכל השאר או ממש יקר כמו מכונת גילוח או לדרמן או סתמי ויש לו כבר. רעיונות?

מכונת גילוח...

ממש לא יקר, המחירים נעים בין כמה עשרות שקלים וכמובן עד אלפי שקלים, אבל שאת זה גאידמק יקנה... תעשי חיפוש באינטרנט...יש מכונות נחמדות בפחות מ 100 ש"ח...

../images/Emo45.gif

וזה אחד הדברים הכי שימושיים... במיוחד בטירונות, אין להם זמן להתגלח כמו שצריך עם סכין וקצף גילוח. מכונת גילוח היא פתרון מושלם וככה יש להם יותר זמן לדברים אחרים כמו להתקשר לחברה למשל..

רעיון טוב

חשבתי על זה אבל איך אני יודעת מה טוב ומה לא? והקטע שהוא לא קנה כי הוא אמר שהוא לא רוצה ושעדיף סכיני גילוח ועכשיו הוא גם סיפר לי שהוא קנה סכינים טובים ושהוא אוהב אותם. לא יודעת :S

חחח איזה חמוד...

הוא חושב שיהיה לו זמן לעמוד מול המראה, לשים קצף גילוח, להתגלח לאט לאט עם הסכין... בקשר למה טוב ומה לא אני ממש לא יכולה לעזור לך, יש חברות שהן מוכרות יותר ומוכרות פחות, איך הן במכונות גילוח אני ממש לא יודעת...

חח לא יפה לצחוק עליו:)

אני יודעת שגם אח שלי התחיל ככה ואחריי איזה חודש-חודשיים נשבר וקנה מכונת גילוח. והוא ככה כי זה פשוט נוח לו וככה הוא רגיל.

חח בשבילך אולי הוא צעיר..

בשבילי הוא הזקן שלי:) (חח אני בת 16..) בכל מקרה יש לכם עוד רעיונות? משהו? מישהו?

לא נכון

חבר שלי משתמש בסכינים בצבא... והוא אוטוטו לקראת סוף ה3 שנים שלו (הוא אומנם מתגלח אבל פעם בשבוע כשמתחשק לו, אם בכלל....) מתנה לגיוס: אני תמיד הכנתי לחברות מעין 'ערכה שימושית' כל מיני דברים שצריך לטירונות אבל לבנים... תעשי לו בוקסר חמוד ותדפיסי עליו משהו ושיישן 'איתך' בלילות

טנקס:)

ואת צודקת, שיעשה מה שנוח לו:). בכל מקרה, ערכה שימושית הוא מקבל מכולם בערך ובוקסר הוא כבר קיבל לפניי המוני חודשים:) אז זה לא טוב:(. אוף טוב מחר אני אחפש משהו מקווה למצוא.

PixieDust

New member
כרית מתוקה עם הקדשה

נורא שימושי או כירבולית! אפשר לרקום או משהו

תודה.:).. אבל..

כרית הוא כבר קיבל ממני עם הדפסה יפה ל3 חודשים ביחד וכירבולית גם :) לאיזה ערכת חורף שהכנתי לו פעם ונראה לי שאת שניהם הוא לוקח איתו. טוב נראה לי שאני לא אתן לו בינתיים כלום חוץ ממחברת יפה עם שטויות ממני.

יש לו=\

אוף זה מסובך. אני היום כבר נוסעת אליו אבל אני מקווה שהוא יסלח לי. הוא קיבל מספיק מתנות חחח:)

McBlack

New member
זה בטח מאוחר מדיי, אבל זה מה שהכנתי לשלי -

1. בתור התחלה הכנתי ערימה של דברים שהוא לגמרי לא יצטרך, כתבתי אותם ברשימה ומצאתי תירוצים למה אני מביאה את הדברים האלה כמתנה (דוגמאות בסעיף 4
). 2. בהמשך חיפשתי משפטי צבא וציטוטי מפקדים שאהבתי במיוחד + המצאתי לו (כן כן
) שני משפטי עד מתי לגיוס, צחקתי על שהוא ג'ובניק (יש לנו מניקור אין לנו צבע, עד מתי יולי 07 / יצאנו חמשו"ש תידלקנו בפז, עד מתי אב תשס"ז
) 3. אח"כ לקחתי קופסת נעליים וכיסיתי את כולה במדבקות לבנות (מהסוג שכתיבה עליהן לא נמרחת). 4. על הקופסה כתבתי בעט (ירוק, אם אתן פדנטיות) את כל המשפטים והציטוטים מסעיף 2, בבלגאן כזה על כל הדפנות של הקופסה... לא לכתוב הכל ישר. את משפט העד מתי עם יולי 07 כתבתי בחלק העליון של הקופסה, ורק אותו, בלי עוד משפטים. 5. כתבתי על נייר את התירוץ שכתבתי לכל חפץ שהתכוונתי להכניס לקופסה, גזרתי וצירפתי לכל מתנה בנפרד עם שדכן/סלוטייפ. דוגמאות לחפצים:
סרט ורוד של מתנה - שיצמיד את זה למדים ואם ישאלו שיגיד שככה נותנים צל"ש בחיל החינוך
מזלג - למקרה שהוא יהיה דביל וישלחו אותו לכלא, שיבלע את המזלג כדי שיהיו לו סורגים בתחת
סכין - למקרה שהוא יחשוב על להתעסק עם אחת המד"ניות, שיזכור שיש לי כזה (סכין) אמיתי בבית (סתם, נו, אני מכירה אותו, כפרעליו, מונוגמיסט סדרתי
)
פנס לד (שימושי בטירוף, עזר לאח שלי בשירות שלו. אפשר לחבר אותו למפתחות, הוא שוקל כלום ומאיר כמו פנס ענק)
גומי (מהסוג הזה שמשחקים איתו בכיתה ד') - כדי שאם ישעמם לו ולבנות בבסיס, יהיה להם מה לעשות
3 פלסטרים - למקרה שישבר לו הזין
זה מה שאני זוכרת בכל אופן. 6. הכנסתי הכל לקופסה, לקחתי סרט עבה מסאטן ועשיתי לקופסה קשירת חבילה (אם מישהי תחליט להכין את המתנה ולא יודעת איך עושים את הקשר, נראה לי שהסברתי אותו טוב בהודעת טיגלון על איך להכין ולשלוח חבילות לחייל). אתן יכולות להתבסס על הרעיון שלי גם בשביל מתנות אחרות לחייל, זה גם נחמד להכין ונראה שהיה לו נחמד לקבל
בכל זאת, קופסה עם סרט ענק מכוסה ומלאה בשטויות...

למעלה