זה בטח מאוחר מדיי, אבל זה מה שהכנתי לשלי -
1. בתור התחלה הכנתי ערימה של דברים שהוא לגמרי לא יצטרך, כתבתי אותם ברשימה ומצאתי תירוצים למה אני מביאה את הדברים האלה כמתנה (דוגמאות בסעיף 4
). 2. בהמשך חיפשתי משפטי צבא וציטוטי מפקדים שאהבתי במיוחד +
המצאתי לו (כן כן
) שני משפטי עד מתי לגיוס, צחקתי על שהוא ג'ובניק (יש לנו מניקור אין לנו צבע, עד מתי יולי 07 / יצאנו חמשו"ש תידלקנו בפז, עד מתי אב תשס"ז
) 3. אח"כ לקחתי קופסת נעליים וכיסיתי את כולה במדבקות לבנות (מהסוג שכתיבה עליהן לא נמרחת). 4. על הקופסה כתבתי בעט (ירוק, אם אתן פדנטיות) את כל המשפטים והציטוטים מסעיף 2, בבלגאן כזה על כל הדפנות של הקופסה... לא לכתוב הכל ישר. את משפט העד מתי עם יולי 07 כתבתי בחלק העליון של הקופסה, ורק אותו, בלי עוד משפטים. 5. כתבתי על נייר את התירוץ שכתבתי לכל חפץ שהתכוונתי להכניס לקופסה, גזרתי וצירפתי לכל מתנה בנפרד עם שדכן/סלוטייפ. דוגמאות לחפצים:
סרט ורוד של מתנה - שיצמיד את זה למדים ואם ישאלו שיגיד שככה נותנים צל"ש בחיל החינוך
מזלג - למקרה שהוא יהיה דביל וישלחו אותו לכלא, שיבלע את המזלג כדי שיהיו לו סורגים בתחת
סכין - למקרה שהוא יחשוב על להתעסק עם אחת המד"ניות, שיזכור שיש לי כזה (סכין) אמיתי בבית (סתם, נו, אני מכירה אותו, כפרעליו, מונוגמיסט סדרתי
)
פנס לד (שימושי בטירוף, עזר לאח שלי בשירות שלו. אפשר לחבר אותו למפתחות, הוא שוקל כלום ומאיר כמו פנס ענק)
גומי (מהסוג הזה שמשחקים איתו בכיתה ד') - כדי שאם ישעמם לו ולבנות בבסיס, יהיה להם מה לעשות
3 פלסטרים - למקרה שישבר לו הזין
זה מה שאני זוכרת בכל אופן. 6. הכנסתי הכל לקופסה, לקחתי סרט עבה מסאטן ועשיתי לקופסה קשירת חבילה (אם מישהי תחליט להכין את המתנה ולא יודעת איך עושים את הקשר, נראה לי שהסברתי אותו טוב בהודעת טיגלון על איך להכין ולשלוח חבילות לחייל). אתן יכולות להתבסס על הרעיון שלי גם בשביל מתנות אחרות לחייל, זה גם נחמד להכין ונראה שהיה לו נחמד לקבל
בכל זאת, קופסה עם סרט ענק מכוסה ומלאה בשטויות...