מתנה לבעלול ללידה

דידיש

New member
מתנה לבעלול ללידה

רציתי להתייעץ לגבי המתנה שאני רוצה להביא לבעלי אחרי הלידה. לא נתתי לו כלום בלידה הראשונה ומרגישה צורך לפצות מעבר לעניין שכל ההריון הזה הוא היה ועדיין מדהים! רציתי ללכת על הרעיון של חולצה עם הדפסה מגניבה- אנחנו עכשיו מחכים לבת שניה אז חשבתי- "אבו אל בנאת".... אבל... אמא שלי חושבת שאולי הוא יעלב...?! נראה לי שממש לא אבל... בכל זאת אולי יש לכן רעיונות יצירתיים מה לעשות או הדפסה אחרת על החולצה?

ללידה הראשונה עשיתי לו ערכה

עם חולצה של "זהירות אבא חדש" הספר "הספר הצהוב לאב המתחיל" ועוד כל מיני שוטויות וקופונים ללידה הקרובה - אין לי מושג

מהההה??????

לא ידעתי שנותנים לבעל מתנה...! על מה מגיעה לו מתנה?? חשבתי שהיולדת צריכה לקבל מתנה על כל הסבל שהיא עוברת בלידה!!! שדרך אגב, אפילו את זה לא קיבלתי... אבל אני בהחלט אדע לדרוש את זה בלידה הבאה... מה כדאי לי לבקש? תכשיט אולי...?

דידיש

New member
אני רוצה סושי!!!!!!

וכן... מסתבר שנחמד להביא גם לו משהו. הוא היה שם כל ההריון, תמך, עזר וסבל מצרבות כמוני(לפחות הבעלול שלי) אז.. בא לי לפנק אותו...

אילתית 2

New member
גם אני לא קיבלתי!

בשתי הלידות...פרט לשוקולדים ופרחים שמודה נהנתי מהם לא קיבלתי מתנה לי לי לעצמי!

perah11

New member
בנות כל הכבוד לכן בכלל

שחשבתן על זה אני חשבתי שרק לי מגיע..
אבל בהחלט לקראת הלידה הבאה אני אקנה לו

perah11

New member
טוב אז עכשיו גם אני

מצטרפת לשאלה- גם מי שלא קנתה ויש רעיון יאלה לשפוך

ראשית אאחל לשניכם לידה קלה...

מציעה לשלוח אותו ליום פינוק,ככה בשביל הנשמה. מסאג',אולי כרטיסים לאיזה משחק כדורגל או כדורסל שהוא אוהב

iouziel

New member
אם כבר מדברים על מתנות ללידה..

הבת שלי תהיה בת שנתיים כשאחותה תגיח (אלא אם כן היא תצא בשבועיים הקרובים) ואמרו לי שכדאי לקנות לה מתנה "מאחותה" יש לכם רעיון? חשבתי אולי בובה בהריון עם בובת תינוק (מסוג הבובות ברבי) מיותר לציין שיש לילדה הזאת כמעט הכל... דרך אגב - מתנה לבעל לדעתי מיותרת אם כי הרעיון חמוד אנחנו פשוט בגישה שמה שאנחנו צריכים אנחנו קונים לעצמנו כך שאפילו בימי הולדת אנחנו לא קונים אחד לשני מתנה אלא פשוט יוצאים לבלות חולצה בהחלט יכולה להיות מתנה חמודה...

מתנה לאחות

לא הייתי קונה לגיל שנתיים בובת ברבי, הגודל הזה עוד קטן לטעמי, לגיל הזה. הייתי קונה בובת תינוק עם חיתול/בקבוק ולא יודעת אם הייתי אומרת שזה מאחותה.

אילתית 2

New member
היי

אצלי ההפרש ביניהם הוא שנה ו11 חודש ככה שהיא היתה כמעט בת שנתיים כשאחיה הקטן נולד קנינו לה מתנה סמלית שקיבלה ממני בבית החולים - חושבת ספר וחוברת צביעה לא אמרנו לה שזה מאחיה אלא אמרנו לה שזה מתנה מאיתנו המשפחה לזה שמעכשיו היא אחות גדולה כשחזרתי הביתה מבית החולים נתנו לה מתנה קטנה נוספת לזה שהיא עזרה לסדר את החדר לאחיה ועל הקבלת פנים שקיבלה אותנו...קניתי לפני הלידה מספר מתנות קטנות יותר נכון הפתעות...דברים שהיה כיף לשחק להוסיף למלא המשחקים..לא משהו ספציפי פשוט משחקים וצעצועים שיודעת שהיא אוהבת לא קניתי לה מתנות של "הכנה לתינוק" לדעתי האישי מיותר אלא צעצועים/משחקים/בובה בלי קשר לתינוק

אני דווקא בעד משהו קטן ושלא קשור להריון...

לבנות קניתי גומיות לשיער, ולבן קניתי מכונית קטנה, שמתי את זה בסלקל מתחת ליד של השוודית כשחזרנו מבית החולים והאמת, חוץ מהגדולה, נראה לי השניים האחרים "קנו" את הסיפור הזה.

דידיש

New member
אז לגבי המתנה לבעל-

לא מדובר על משהו מאוד מאוד מנופח... רק משהו סמלי בשביל התשומת לב כדי להביע את אהבתי והתודה שלי על התקופה של ההריון. אנחנו כמוכם! גם בימי הולדת אנחנו יוצאים שנינו ומפנקים את עצמינו במסעדה מושקעת בטירוף. חוץ מזה שבאמת מה שצריך- קונים גם ככה... לגבי הילדה- אני באותה הסירה- הילדה תהיה בת שנתיים וחודש בע"ה בלידה וליומולדת שלה אמא שלי קנתה לה בובה ועגלה לבובה(לפי בקשתי-כי ראינו בחנות שהיא ממש ממש התלהבה ממנה!) והבובה מגיעה עם בקבוק חלב- אין לך מושג כמה הילדה אוהבת את הבובה ומטפלת בה - מחליפה לה טיטול ומבקשת מפית כדי לנגב לה....:) ונותנת לה בקבוק ומדברת איתה. אני חושבת שאנצל את העניין כדי להסביר דברים אחרי הלידה לגבי אחותה החדשה והטיפול בה. אולי זה כן שווה לקנות כזאת בובה כדי שמקביל אליך היא תרגיש שהיא שותפה לטיפול. אחרי הלידה נראה לי שנקנה לה צעצוע- אין מצב שבעלי יוותר על זה הוא חולה על קניות בשבילה- והיא תקבל בטח עוד הרבה מהמשפחה. אז..... זהו

ממליצה על מתנה לאחות גדולה:

כשחברה ילדה קניתי לבת הגדולה שלה מנשא של בובות , עם בובה .. וכשאמא טיילה עם התינוק החדש גם האחות הגדולה יצאה עם המנשא והרגישה מאד גאווה... ופתאום לא רצתה גם "על הידיים"...

a g 2 7

New member
פמוטים לשבת בעלי קנה לי ללידה

בחתונה חמתי קנתה לי פעמוטים מתהימים... בלידה הראשונה בעלי קנה לי מאותו סדרה רק קטן יותר...ובלידה השניה כנ"ל... ועכשיו ביקשתי שיקנה לי עוד אחת.. מהצורפים...

דידיש

New member
סליחה על הבורות....

מה עושים עם כל כך הרבה זוגות פמוטים? אולי עדיף עוד דברים שקשורים לדת כמו כוס ליין או חנוכיה?

למעלה