מתנה לביקור בארה"ב

מתנה לביקור בארה"ב

אהלן.

חברה שלי (אמריקאית) חוזרת לביקור מולדת בארה"ב.. היא רוצה להביא מתנות לידידים ומשפחה וכו'... דברים קטנים כאלה (אולי עם חריג של משהו אחד, שניים קצת יותר גדולים).

רעיונות לדברים שמיוחדים לישראל? (חוץ מחמסות ותצלומים של גמלים - ראיתי שמישהו כתב את זה איפשהו..) היא חושבת אפילו להביא חליטת תה או איזה משהו מהיריד של נחלת בנימין (הסתובבה שם לא מזמן היום).

קונדסבא

New member
אוחח תמיד שנאתי מזכרות שקונים בכוח

שתביא איתה חלווה בארכה....מהניסיון שלי "חוצניקים" דיי מתלהבים מהטעם של חלווה. (ואני אומר בארכה כי אנשים נוטים לחשוב על החלווה הדוחה של אחווה שזה בכלל גוש סוכר ולא חלווה)

תכשיטים זולים

עגילים פשוטים בעיצוב מזרח תיכוני הולכים יופי בחו"ל.
אם היא רוצה להשקיע בשנים האחרונות ילדות אמריקאיות מאוד התלהבו מתכשיטים של מיכל נגרין, ככל שהתכשיט נראה יותר משומש כך טוב יותר.
(כדאי לודא, הידע שלי בצעירות אמריקאיות קצת לא עדכני)
חולצות טי שירט עם עיצובים מקומיים.

טל מרום

New member
שמן זית, במבה, בסלי

שקדי מרק, טחינה גולמית, חלבה, שרשראות מגן דוד, שרשראות עם אבן אילת, אבקה להכנה של פלאפל, ספר מתכונים ישראליים באנגלית, חולצה עם סמל של צהל או עם כיתוב בעברית, ספר עם תמונות של ישראל (ירושלים, ים המלח, אילת, צפת, טבריה וכו'), לוח שנה עם תמונות של ישראל. (בדיוק עכשיו מוציאים לוחות שנה)

מוצרי ים המלח כמו שכתבו למעלה, למרות שבהרבה מולים אמריקאים יש עגלה של ישראלים שמוכרים מוצרי ים המלח.

למעלה