מתנה לאשה לחג...

דנדש10

New member
מתנה לאשה לחג...

בערב פסח לפני כשנה התקיים דיון בפורום "בחדרי חרדים" איזה מתנה כדאי לקנות לאשה לחג לאחר כל העבודות והנקיונות של ערב פסח, אחד כתב תכשיט זהב השני הציע לקנות לה בגד יפה השלישי הציע לפנק אותה בספא יוקרתי וכן הלאה... ואז הפציע פתאום אחד וכתב ת'דברים שכ"כ אהבתי לקרוא וחרטתי אותם בזכרוני: רבותי! בואו נשים את זה על השולחן! הוראת קבע לשלושה חודשים של רבע שעה בכיור כל ערב, או של שתי אמבטיות לילדים למשך חצי שנה – אין לך, לא הייתה ולא תהיה אישה שלא יערב לה זה מכל עדי ציון וירושלים כולה! קדימה גברים! סורי שאין לי זמן לכתוב כבעבר, אוהב
תכם דנדש

moshekal

New member
דנדש יקרי../images/Emo24.gif

רציתי לחדש לך חמוד שלי שאת הדברים שהזכרת אני עשיתי 13 שנה ותראה איפה אני עכשיו

סאני42

New member
ואז מה???? אני בישלתי

וניקיתי 15 שנה ותראה לאן הגעתי....
אפילו צבעתי ושיפצתי והברגתי ו....

טיטניק1

New member
אמא לשתיים יקרה

הצהרות דינם כסיסמאות בבפרסומות ...עלאק 3 חודשים.. לו הייתי מקבלת מתנה עם הצהרת עזרה ל3 חודשים הייתי מרגישה כלעג לרש.. נישואין זה שותפות..ואם אדם מסתכל על הצורך בעזרה בבית כעל מתנה שנותן לאשתו..אז במחילה זה אות קלון עבור נותן המתנה.. ולא פחות בושה בשביל אישה שנותנת שיתייחסו אליה בצורה כזו.

ציפי81

New member
האקס שלי עשה את הדברים הללו תמיד

אין שום קשר ל"מתנה לחג". ולשאלה הנ"ל: אני מאוד אוהבת תכשיטים, תודה ששאלתם

סאני42

New member
למה למכור?

מכיר את מילות השיר- "יש לי רק חלום לקנות לך יהלום לראות אותך עוד פעם מחייכת".... אתה גבר הגשמת חלום-מה שנותר זה לחפש את ה"מושא"....
רק תיזהר... ידידיה הכי טובים!!! של האישה הם יהלומים... שלא יבגדו בשליח...חחח

למה

פתאום נהיית קשת הבנה??? מסיימתי "לישון" מהחלום התעוררתי ה"מושא" פרח(ה) ואני הקטנטן עם יהלום ביד....

יותר זול....

לקנות תכשיט זהב.
אשה אמיתית לא עושה לה את זה, שהגבר כביכול נכנס לנעליה. היא אמא טובה, היא תרחוץ את הילדים שלה, כאשר קשה לה וכדו' בבקשה האבא יכול גם. אולם לתת מתנה כזו לאשה על המאמץ של ערב פסח, זה נראה בעיניי כמעט כמו יריקה בפנים.... הנשים הצדקניות שבפורומנו מוזמנות לחוות את דעתן בעניין.

ותשחק

New member
מתנה נפלאה!

בלי שום קשר לתוצאה.. מתנה של אהבה ואכפתיות, אחריות הדדית, וזה מה שחשוב.. והכי חשוב - זו מתנה גם לגבר כאבא, כבעל, לא פחות מלאישה.. ולדעתי, משהו שממילא כדאי שיהיה בזוגיות - שיתוף, והערכה מתמדת למאמץ של השני.. (כשכאן זה מופיע כמינוח 'הוראת קבע' לשלושה חודשים..) נראה לי שזו כוונת ה'מתנה'.

ציפי81

New member
ותשחק, למה רק לשלושה חודשים?

אותי זה היה מרגיז. אב צריך להיות שותף, בכל, תמיד. זאת בכל הנוגע לביתו ולילדיו. זה לא מתבטא במשהו קבוע, אלא דווקא באי הקביעות. לפקוח עין ולראות: הגב שלה שבור? תשטוף רצפה. היא הרוגה מעבודה? תקלח את הילדים. היא מתה מרעב? תכין לה משהו קליל לאכול. וכן הלאה. מי שזקוק ל"הוראת קבע" כנראה נמצא בבעיה רצינית.

ותשחק

New member
לזה התכוונתי חמודה

לזה שאולי זה מופיע כאן במינוח 'הוראת קבע', אבל זה בעצם הרבה יותר מזה.. זה כנראה בשל 'הגב השבור שלי' והעייפות אחרי שגמרתי את המקרר לבד..! דרך אגב, גם אני לא כל כך התלהבתי מהרעיון הזה מלכתחילה, אבל מה שכן רציתי להדגיש בתשובתי הוא ההתמקדות בטוב.. ברעיון שעומד מאחורי הדברים.. נראה לי שזו היתה כוונת המשורר (או דנדש) להביא צד אחר של מתנה.. ועל כך כתבתי: מתנה נפלאה! בשורה התחתונה: ברור שהעזרה ההדדית וכו' צריכה (וזה למרות שאני ממעטת במילה 'צריכה') להיות כל החיים.. זה ברור!

ותשחק

New member
תוספת קטנטנה

לגבי 'זה הרבה יותר מזה' - כי זה בא להדגיש צד אחר של מה שאנו רואים כ'מתנה', וכן זה בעל ערך הרבה יותר לבעל ולאישה גם יחד. לילה טוב. {דרך אגב, אני 'אפורה' היום (בלי אייקונים) לא ממצב רוח רע חלילה, אלא מעייפות, ועבודה אינטנסיבית}

סאני42

New member
עזרה בבית ועם הילדים זו

לא מתנה זו חובה!!! ויקום כאן הגבר שלא עשה זאת בנשואין!!
מתנה לאישה זה משו שמייחד את החג וצומי לאישה וההלכה חייבה את הגבר להקדים את תכשיטי הזהב של אשתו לקנית בגדיו לחג.... האמת... זכיתי גם לזה וגם לזה.... יש כנראה עוד סיבות ללמה מתגרשים.

למעלה