מתנה לאישתי

alex354

New member
מתנה לאישתי

לאחרונה אני ואשתי רבים כל הזמן, אתמול הבטחתי לה שאחזור מוקדם מהעבודה ונצא לאיזו מסעדה או מקום נחמד, אבל לצערי התעכבתי בעבודה והגעתי הבייתה רק בלילה. אני רוצה לקנות לאשתי משהו כדי לפצות אותה על ההעדרויות הממושכות שלי, משהו מיוחד שיראה את האהבה שלי אליה, משהו שהיא תתרגש לקבל, יש לכם רעיונות? מה אפשר לקנות לאישה שישמח אותה?

יהלום ממש גדול (או הרבה קטנים)...פרארי...

וברצינות...רק אתה יודע מה אשתך אוהבת, ומה היא תתרגש לקבל, אתה לא חושב?

אותך!

ורצוי לא מאוחר בלילה אלא ממש על הבוקר, כל זה בדיוק מחר בבוקר (אחרי שהילדים הולכים לגן/בית ספר והודעתם שניכם בעבודה שיש לכם חום גבוה ולא תוכלו להגיע היום), ותיכנסו לעשות אמבטיה חמה ביחד (לעזאזל משבר המים), ותשוחחו ברוגע על החלומות שהיו לכם כשהתחתנתם, ואיזה מדהים זה שאתם ממש מגשימים אותם, ואחר כך תלכו למיטה, אני צריכה להמשיך?

seeyou

New member
" משהו שהיא תתרגש לקבל"../images/Emo12.gif

שמע,אני לא מכיר את אישתך אבל אם אתה "שישן" איתה כבר כמה שנים עדיין לא מכיר את הדבר שירגש אותה
אז חבל על הזמן. יותר קל לקנות למאהבת מאשר לרעיה שלא מכירים אותה. יוסי קח יום חופש או יותר ותקדיש את כול הזמן עבורהו

שילה1

New member
צא עם אשתך לסוף שבוע ארוך במקום רומנטי.

יש המון הצעות בארץ ובאיזור,והן ממש לא יקרות תכנן את הבילוי,על כל פרטיו. כך-תוכל להקדיש לה זמן,לתת תשומת לב,ואולי להבין מה החוסרים שלך ושלה. בניגוד למתנה קנויה-כאן תאלץ לתת מעצמך,לטובת הזוגיות. מה דעתך?

נומלה

New member
הוא מאוד רוצה ....אבל

את יודעת בסוף הוא "יתעקב" בעבודה, אצל אמא שלו, חבר יצטרך אותו. משהוא יקרה. כי לי נראה שאם היא כבר חמה על הנושא זה לא פעם ראשונה שהדבר קורה. נראה לי שהיא פשוט נלקחת על ידו כמובן מעליו ולכן היא אחרונה בסדרי העדיפויות. לא שמעתי על אשה שכלכך כועסת אם דבר כזה קורה פעם בשנה. מהשצריך פה זה טיפול שורש של שינוי בסדרי העדיפויות ולא מתנה.

אל תקנה לה שום מתנה

עם יחס כזה אתה תגיע לגירושים.. אתה חושב בדיוק כמו כל גבר שהעזרת מתנות קונים את האשה. מה שאתה לא מבין שהיא לא ממש זקוקה למתנות. לעומת זאת יחס טוב שווה הרבה הרבה יותר מתנה. תעקוב אחרי מהלך האירועים. אתה רב איתה. אתה מבטיח לה שתצאו למסעדה בערב, ובסוף אתה מעדיף להישאר בעבודה, במקום לקיים את ההבטחה שלך. עכשיו, אתה חושב שבעזרת מתנה חומרית אתה , תפצה אותה. יש לך טעות גדולה בעניין הזה. מה שאתה צריך לעשות זה, הערב, לסיים את העבודה מוקדם יותר, והערב, לקחת אותה למסעדה כפי שהבטחת.

pasa24

New member
מתנה../images/Emo150.gif

כל פעם שתחזור מאוחר תקנה לה מתנה? מי שלא משתדל =לא רוצה

chenby

New member
קח אותה

לסופשבוע. תפנק אותה בארוחת ערב שאתה מכין, תעשה לה ארוחת בוקר למיטה, תיקח יום חופש באמצע השבוע ותארגן גם לה בהפתעה (אם היא עובדת) ותעשו יום כיף בבית עם סרטים, או סתם לטייל לקשקש לפלרטט כמו פעם...להתעניין אחד בשנייה, מחוות כאלו לפעמים שוות הרבה יותר מכל מתנה.. (למרות שאם זה אפשרי אפשר גם וגם:)

נונה17

New member
מתנה לא מפצה על היעדרויות

וגם לא על הפרת הבטחות והברזות. אשתך רוצה אותך בבית, לא מתנה. אם לא תבין את זה כנראה כלום לא יזוז.

I C E M A N 7

New member
מאיפה כולם יודעים למה אשתו זקוקה?

אולי היא מרוצה מהסידור של מתנות כפיצוי לעוגמת נפש?... אולי היא אפילו יוזמת מריבות בשביל לקבל מתנות?... אתם לא שומעים את הצד השני ועלולים לדפוק מערכת יחסים שלמה ומוסדרת עם הדעות שלכם

ornas2

Well-known member
תחשוב על מה היא מתלוננת בדרך כלל,

במשך שבוע ימים תפעל כך שלא תהיה לה שום תלונה. מתנה נפלאה.

למעלה