מתנה הלאמא

מתנה הלאמא

אמא שלי בקרוב חוגגת יום הולדת 53 ואני רוצה לקנות לה מתנה יפה. התקציב לא גדול במיוחד אבל לא זאת לא הבעיה. יש לה הכל ומה שאין לה היא אוהבת לקנות לעצמה. ככה שקרמים, תכשיטים, בגדים, נעליים וכד' לא ממש באים בחשבון. אולי יש לכם רעיון מקורי ויפה לתשומת לב וכרגע אל תתחשבו בתקציב. אם אני אמצא רעיון זאת לא תהיה בעיה. תודה!! ואני יודעת שזה אתגר

ש ר י ת 7

New member
אולי...

משהו אישי מאוד, כמו מיני אלבום עם תמונות של הבעל, ילדים, אחים, נכדים וכ"ו...? אפשר לשלב בזה פתגמים כמו "אין כמו אמא" וכאלו... מצרפת לך לינק עם רעיון, שיהיה
!

כמה רעיונות:

* תמונה עם תמונה משפחתית או תמונות של הילדים- יש כל מיני דברים יפים: מסגרות שאפשר לחרוט עליהן, שעון עם מקום לתמונות וכו'. זה נראה לי משהו אישי שתמיד משמח. * מה היא אוהבת? היא מתעניינת במשהו בצורה מיוחדת? ריקודי עם? בישול בסגנון כלשהו? תרבות של מדינה כלשהי? את אומרת שיש לה הכל, אבל נראה לי שתמיד כיף לקבל משהו שקשור לתחביב שלך. זה יכול להיות ספר, זה יכול להיות מנוי לחוג כלשהו (אולי תעשבו משהו שהיא אוהבת ביחד? זה נראה לי משהו מיוחד ויפה)... * במקום מתנה חומרית- אולי יום כיף רק לשתיכן. תלוי מה אתן אוהבות- אפשר טיול בטבע, אפשר ביקור במוזיאון ולקנח באיזו ארוחה טעימה במסעדה, או פיקניק תוצרת בית באיזה פארק.

svetlan

New member
בפורום ימי הולדת ומתנות יש המון רעיונות לכל

כיס.וזה גם באתר תפוז.

למעלה