מתנה - דחוף

מייכלוש

New member
מתנה - דחוף

היי, אני צריכה את עזרתכם בבקשה. חבר שלי מכור לסימולטור טיסה ואני רוצה לקנות לו מתנה הגה. אשמח לשמוע איזה מומלץ ומה המחירים, מה כדאי לבדוק וכדו'. תודה!

master drums

New member
תשובה:

אז קודם כל בטיסה אין הגה,יש יוק.YOKE. או שאפשר גם ג'ויסטיק,תלוי מה שנוח לו. ניתן להשיג יוק ברשת BUG וג'ויסטיקים בכל חנות מחשבים שמכבדת את עצמה.בהצלחה. אני ממליץ לך להיכנס לכאן: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5594&perur=0 בהצלחה.

מייכלוש

New member
אז כנראה שהוא רצה את היוק

כי אני יודעת שג'ויסטיק לא הספיק לו. אלה המחירים או שבאג זה פשוט יקר?

מייכלוש

New member
תודה ועוד שאלה

אז כנראה שזה יוק כי אני יודעת שג'ויסטיק לא הספיק לו. אלה המחירים או שבאג זה פשוט יקר?

master drums

New member
אלו המחירים

אפשר להזמין גם מחו"ל אבל כולל משלוח ולכי תדעי מה עוד,זה יגיע בסופו של דבר לאותו מחיר..בחו"ל זה בסביבות ה-200$.

ILoveNadav

New member
חחח.. יופי שאפשר כבר לקנות מטוס. :S

באג יקרים האמת, אבל לא בהגזמה. לא נראה לי שתמצאי את זה בפחות מ600 ש"ח. ובדברים כאלה עדיף לקנות משו איכותי.

מייכלוש

New member
ואיך זה???

היום במסגרת בחיפושים אמרו לי שהוא מדהים. למישהו יש? לאיזה מטוסים/מסוקים זה מתאים?

master drums

New member
הוא מתאים למטוסים בעיקר

מסוקים מטיסים בעזרת ג'ויסטיק. אגב אני מניח שזה לא רלוונטי בגלל המחיר אבל בד"כ קונים יוק עם פדלים בשביל ברקסים ולהגה כיוון. בכל מקרה,ניתן לקנות בארץ ברשת חנויות BUG כמו שציינתי.בחו"ל-EBAY/AMAZON.

רצוי לא להנעל בשל דעות קדומות.

זו היתה הטעות שלי בעבר, וכמעט נפלתי בה. ואז מצאתי סטיק שפשוט ענה על כל הצרכים שלי, ועלה כ-200 ש"ח כולל משלוח בדואר רשום. משתלם, לעומת ה-600 ש"ח של CH, שאפילו לא כולל מצערת ראוייה לשמה (שלוש קטנות ומעאפנות), ואין שום איזכור לשליטה בציר הסבסוב (אלא אם כן את קונה פדאלים, כך שמדובר בתוספת של 600 ש"ח תמימים). אני ממליץ על הסטיק שלי, Speed Link, זו אחת הקניות הטובות שביצעתי בשנים האחרונות. מאוד נהנה ממנו. התרשמות - בקישור המצ"ב.

master drums

New member
../images/Emo45.gifמעבר לכך שמעולם לא היה לי יוק

ורק פעם אחת יצא לי להשתמש אצל חבר,מעולם לא חשבתי לקנות דבר כזה,המחירים לא מצדיקים לטעמי,להוציא קרוב ל-1500 ש"ח אם לא יותר בשביל יוק ופדלים זה המון לטעמי,ועוד לא כולל מצערת.. מאז ומתמיד היה לי ג'ויסטיק,אני תמיד המלצתי על SAITEK בתור החברה המתמחה בג'ויסטיקים לטעמי,עד כה היה לי LOGITECH שנהרס לאחר כשנה ועכשיו SAITEK שמחזיק שנתיים לא רע בכלל.. חוץ מזה,ג'ויסטיק יודע לעשות את העבודה טוב מאוד לעומת היוק שגם תופס שטח עבודה גדול מאוד ולא מתאים לכל בית.

למעלה