מתנה בסגנון יפני

Tonta

New member
מתנה בסגנון יפני

היי, יש לי ידיד שאובססי לתרבות היפנית ואני רוצה לקנות לו ליום הולדת משהו בסגנון. אבל אני לא יודעת מה. אני לא מכירה שום חנות שמוכרת דברים יפנים, אני לא מכירה שום דבר שיש לו קשר למשהו יפני שיכול לשמש כמתנה טובה. למישהו יש רעיון מקורי למתנה שקשורה ליפן? תודה מראש :)

last day

New member
חפשי בגוגל מוצרים יפנים

ותקני בהשראתם מתנות מצטערת שאיני מסוגלת לעזור בהצלחה

ToHrU

New member
יש לי רעיון חמוד.........

אני גם פריקית של יפן ........... וידיד שלי קנה לי מתנה ליומולדת פסל מקסים של בודהה..... וכמובן שממש התלהבתי מזה :) את יכולה להשיג את זה כמעט בכל חנות כי זו דמות מפורסמת ויש אנשים שסתם קונים את זה ליופי.......

Tonta

New member
לא נראה לי שהוא אוהב פסלים

בודהה זה לא הודי? נראה לי שאני אלך בסוף על הרגיל- בגדים /: נראה לי יותר קל מאשר לחפש משהו יפני :)

last day

New member
יש מלא שרשראות עם קאנג'י

יש שרשראות עם סמלים יפנים(סינים בעצם אבל לא חשוב -_-;) וכנ"ל לגבי חולצות/אביזרים

GnomeBubble

New member
בודהה מקובל בכל רחבי מזרח אסיה

האמת היא שדווקא בהודו כמעט ואין בודהיסטים (כמעט כל הבודהיסטים בהודו הם נפאלים, לאדאקים או פליטים טיבטים). לא יודע אם זה משהו ששמשדר יפניות... כנראה שלא, אבל זה כן חלק מהתרבות של יפן.

whaz up

New member
מתנת יפנית

טוב נראה שאני קצת יותר אובססבית מכולם...כי אני חייה פה כמו שם ... אז מתנה את צריכה ? יש כמה מקומות שאת יכולה למצוא 1. ברחוב שונצינו16 (ליד המסגר בת"א) יש חנות גדולה של מוצרי מזרח בעיקר מיפן...מדיברי אוכל ספרים וכלים מדהימים. 2. במושב גני יהודה יש חנות גדולה יותר של כל מה שקשור ביפן...שווה להגיע (אני לי את השם אבל מאוד קל למצוא את זה כשניכנסים למושב(שנמצא ליד סביון) 3. אני מסיימת לקרוא עכשיו את "שוגון" שני כרכים עבים אבל אפשר להריח את יפן דרך הסיפורים(במיוחד אם הוא היה שם)

Reikan

New member
ספר זה רעיון טוב

לא יצא לי עדיין לקרוא ספרים על תרבות יפן, אבל לדעתי ספר כזה הוא יופי של מתנה למישהו שמתעניין בנושא. אני בטוח שאנשים שמבינים עניין יוכלו להמליץ לך על כמה ספרים טובים.

GnomeBubble

New member
אם למישהו יש עוד המלצות על חנויות

עם דברים יפניים בארץ, תוסיפו בבקשה. אני שוקל להוסיף את זה לשאלות נפוצות.

Reikan

New member
אני מודה לעצמי על הרעיון ../images/Emo6.gif../images/Emo207.gif

החלטתי שהגיע הזמן שאתחיל לקרוא קצת ספרים על תרבות יפן, ובערב אני הולך לקנות את "זכרונותיה של גיישה"!

calijuu

New member
אם לא מאוחר..

יש לי רעיונות חמודים: מתנה מאוריגאמי(אני אספק לך מדריכים לקפל נייר אם את צריכה).. או באמת פסל בודהה, והוא הגיע ליפן דרך סין.. אם את רוצה לדעת עוד, שלחי הודעה פרטית... ספר גם רעיון נחמד.. או מילון\שיחון.. ספר מתקונים יפני(אם הוא אוהב את המאכלים כמובן..)... ואל תשקחי.. להוסיף שיר הייקו לכל מתנה שתביאי לו.. כמובן שיר שאת כתבת ולא משנה אם הוא בעיברית או ביפנית.. העיקר לפי החוקים של כתיבת השיר =] -אם את לא יודעת מה החוקים, שלחי הודעה פרטית ואני אגיד לך =]

למעלה