מתנגן לי שיר

Prince315

New member
מתנגן לי שיר

בראש... <ששמעתי הבוקר ברדיו בדרכי לעבודה> בקצב לטיני <הפזמון בעיקר>, כך שקשה לי לאתר אותו בYOUTUBE... לא הצלחתי ל"תפוס" מילים שיעזרו לי לחיפוש. במשרדים כאן חושבים שאני הוזה...שאין שיר כזה. הייתי מזמזמת לכם אותו, אבל....בעיה. מישהו? עזרה? אה, ובוקר נהדר

../images/Emo6.gif

את צריכה להיות יותר ספציצית באיזו שעה נסעת? לאיזו תחנה האזנת? האם התחילו איתך ברמזור הבוקר? תזרקי עוד כמה רמזים לכי תדעי אולי מכאן תבוא לך הישועה

Prince315

New member
גלגל"צ

כמובן.... השיר התנגן בדיוק בשעה 08:40... דקה לפני שעליתי למשרד. וזה מה שתיסכל אותי...תמיד השיר הכי כייפי מתנגן לכשצריך לכבות מנוע. אוףףףףף...אני חייבת לאתר את השיר..הוא טובבב.. עושה חשק לזומבה. באיזה רמזור?
עזבי, אני עפיפון בבוקר...

את מזכירה לי…

כשהייתי צעירה יותר ומסרתי לאמא שלי הודעה שכשהיא לא היתה בבית היה לה שיחת טלפון. כשהיא שאלה מי זה היה אני עניתי - לא זוכרת…

:)

אגב ההמשך של הסיפור היה שהיא ביקשה שנרשום את ההודעה על פתק. ובאמת כתבנו לה הודעה בזו הלשון: היתה לך שיחת טלפון… מזל שהמציאו את האס. אם. אסים…

יערית

New member
את צריכה לראות אותי

שומעת את השיר הזה בפול ווליום וכל הגוף מרקד לו מאושר עם הקצב הזה....<מנענעת בלי חשבון> הכי מהיר ועצבני בשבילך...<מקווה שזה זה> בוקר נפלא

Prince315

New member
../images/Emo13.gif אוהבת

אבל זה לא זה....
והבעיה היא שככל שאני מקשיבה לשירים אחרים, הולך ודועך לי הזימזום בראש!!!!

מכיוון

שאת יודעת שאני מאותגרת כאן ביוטיובה את תאלצי לשיר לי את זה באוזן כמה דקות

Prince315

New member
מצאתי, מצאתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם את זה אוהבת, אבל את זה מכירה.... קבלי!!!! מצטרפת לניענוע?

למה לא אמרת ?

זה הבאנר הראשון שקופץ בפורטל של פלאפון. בהגדרה של הלהיט החדש שכבש את רחבות הריקודים.

ismeralda100

New member
אחלה שיר

בפעם הבאה את יכולה ללכת לפלייליסט של גלגלצ באתר האינטרנט שלהם (לפי שעות...) תמצאי שם. איזה יופי חג שמח!

Prince315

New member
תני לי פעם אחת

לקחת אותך איתי לשיעור זומבה.... את עוד תלמדי את המדריכה

למעלה