מתן תרופה

muga

New member
תודה על ההסברים ../images/Emo13.gif

אבל אני אקשה בכל זאת - ואם מנסיון עבר אני יודעת שחצי או 3/4 מנה מספיקה לילדונת שלי ומקלה עליה בצורה מספקת? אני מקבלת את ההסבר של מינון יתר. וכמובן שעל זה צריך להקפיד. אבל זה לא אומר שאסור לתת (ברמת נזק לילד) מינון מופחת...

מספיקה?

איך את יכולה להיות בטוחה שהיא מספיקה? מה יקרה אם חלילה
תצטרכי לתת שוב?

מבחינת נזק לילד...

ואני מדברת כרגע על תרופה להורדת חום, לא על אנטיביוטיקה. לתת פחות לא גורם נזק. הנזק הוא לא במתן של הפחות, אלא בזה שאולי בסוף זה יצא יותר
תקחי גם בחשבון, שאת יודעת שזה עובד עבורו בגיל מסוים, משקל מסוים, ווירוס מסוים שהיה. אלו הם דברים שמשתנים וגם התגובות של הגוף שלנו משתנות.

muga

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

מקבלת את ההגיון שלכן. אולי זה בגלל שלא עברנו כמעט מחלות
אז אין לי הרבה נסיון בתרופות
(וכמובן שאני מדברת על תרופות להורדת חום ולא אנטיביוטיקה. עם אנטיביוטיקה לא הייתי "משחקת")

Morane Chocolat

New member
מוזר- המינונים המופעים לא תמיד רלוונטים

לכל הילדים, כל אחד מאיתנו/מהילדים שלנו, מגיב אחרת למינונים שונים היות ומערכת החיסון שלנו חזקה/חלשה משל אחרים. המינונים הם הרי לפי סטטיסיקה- ובתרופות להורודת חום (בשונה מאנטיביוטיקה ועוד כמה) למיטב ידיעתי, הבנתי וכמובן בהתייעצות עם רופאת ילדים, אין שום בעיה. כמובן שעם מינום גבוה יותר - זה בהחלט בעייתי. הראציונל הוא כמובן לעזור למערכת החיסונית (במידה ולא עזר משהו אחר) אבל לא לנטרל אותה לגמרי. שוב, אני לא רופאה- כך שיכול להיות שיש גישות שונות בנושא בין הרופאים... (אם כי אני חייבת להודות שאני לא ממש מבינה למה במקרה הזה, אב נו שויין, בגלל ז הם למדו 7 שנים ואני לא
).

למעלה