מתמתמתמטיקה

שיאבן

New member
מתמתמתמטיקה../images/Emo163.gif

ובכן, זה הגיע....השעה שכולנו כילדים פחדנו ממנה שראינו בספרים של האחים הגדולים מאות תרגילים עם כל מיני נוסחאות מכאן עד פקיסטן, ומילים מסובכות כמו טריגונומטירה ודיפרנציאלים. אז גדלנו, אנחנו כבר לא בכיתה ט´. והגענו לבחינה שנחשבת הקשה ביותר, המכשילה ביותר והמפחידה ביותר. המתמטיקה. אני חייב לציין את תחושת האכזבה המצטברת שלי מסיום הלימודים. לפני כמה שנים זה נראה כמו משהו חלומי, חשבתי שאחגוג אחרי כל בחינה כמו נתניהו אחרי טעות של שרון. אבל לא. פיתחתי רמות חדשות ואדירות של אדישות. את היום האחרון ללימודים סיימנו ב "יאללה בי". אז יש בחינה. אז מה? עברנו את שמיר נעבור גם את זה. (תראו את הדמיון: תקופה ארוכה שבה לא קורה כלום. לאל שום מטרה) אז לכל הנבחנים והנבחנות, בכל הרמות והיחידות, בהצלחה. כשאתם מסיימים את הבחינה, תשאירו למורה טופס עצומה של חינוך אחר, ועוד טופס אחד לבחון, ואת הטופס השלישי תעבירו בין התלמידים. למזלי ותקוותי, זוהי הבחינה האחרונה בחיי במתמטיקה. אז לסיום, מתמטיקה מפי כוורת: "פוגי יוצא בשעה 12 ברכבת מחיפה לבאר שבע. באותה השעה הוא יוצא גם מבאר שבע לכיוון חיפה. א. באיזה שעה יפגוש פוגי את עצמו? ב. האם הוא יאהב את מה שהוא יפגוש?" לסיכום: בני גורן. תמצא חיים. אני מקווה לא לראות את הספרים שלו בשבוע הספר. הנרייטה בינר, רחל קלרטג, חיים ביצ´ר, אליהו (מורי למתמטיקה) שלום ולא להתראות.

tali_le

New member
בהצלחה לכולם!!!

בהצלחה לכם בבגרות הכי מעניינת בעולם!! טלי (שמקנאה בכל מי שעושה היום בגרות במתמטיקה)

Deathatred

New member
בהצלחה לכולם ../images/Emo50.gif

מומלץ לעיין בפורום "מתמטיקה" ופורום "לימודים ושיעורי בית" בתפוז לפני הבחינה.

טוב,

זה מאחורי... לא, זה לא אומר שיש לי זמן עכשיו, אבל... אה... מילא
מקווה שלכולם הלך טוב טלי, יש לי רעיון גדול. את תבואי להבחן במקומי במועד ב´! יגידו "מתן סעדה" ואת תגידי "זאת אני!" ותקחי את הטופס... ואז יהיה כיף לכולם. באמת. מתן, חולם באספמיה.

לא!

עכשיו *זאת* חוצפה! מה זה? אפליה על רקע חברות בנוער מרצ וצד במפה הפוליטית?! אני מוחה(ומוכן לשלם חברות לנוער מרצ ו*גם* לרוץ לראשות התנועה אם זה מה שנדרש...) די לאפליה על רקע אידיאולוגי/תשלום שנתי לתנועה!

די לזילות התפקידים בנוער!

לא יתכן שיהיה יו"ר שיכנס לתפקיד רק בגלל מבחן במתמטיקה! אם הייתם אומרים פיסיקה מילא אבל מתמטיקה זה זול מידי לתפקיד, תפקיד היו"ר זקוק ללפחות מבחן בפיסיקה גרעינית לדעתי :)

שנים רבים הלישית זוכה....

טלי תבוא להבחן במקומי וזהו. טוב נו אם קצת מזל אני לא אצטרך מועד ב´. שלוש היחידות הראשונות הלכו לי טוב, למרות שבשתים האחרונות ממש לא הלך לי. לא לדבר על זה שהיו לנו במבחן את כל הפאשלות האפשריות החל ממחסור בטפסים, ודפי נוסחאות של 3 יחידות שהובאו לנו, ושבגללם ההפסקה שלי התקצרה לעשר דקות, וכלה בהפסקת חשמל, שבשעה שבע בערב כבר מאוד משמעותית מבחינת היכולת שלך לראות את מה שאתה כותב. נו מילא פשוט נחכה לציונים. ואני בכל מקרה לא מוכנה לעשות מועד ב´ זה יוצא בדיוק על היומולדת שלי.

דפי נוסחאות של 3 יח´

דווקא יכולים לעזור בקטע של הסטטיסטיקה וההסתברות... יש להם u של מינוסים... אה... אבל את בטח עושה 5 יחידות ככה שאת לא לומדת את השטויות האלו... בכל מקרה, היות וזאת היומולדת שלך, וגם קיבלת ציון טוב, את לא יכולה לגשת למועד ב´, ככה שאני ועמרי היחידים שרבים על ה100 שטלי תוציא לנו ממשרד החינוך... אז... נסכם על קרב אגרופים, או פשוט נראה למי יש יותר כסף לשוחד?
ולאיתי... פיזקה גרעינית זה לא רע, אבל לא משתווה להנדסה גנטית - הרבה יותר באופנה היום!

Carl Freeborne

New member
לא בא לי להכניס נושא

ליהי, אני מאחל לך הצלחה, או יותר נכון גמר חתימה טובה. ומועד חורף הרבה יותר שווה ממועד ב´ כי אז יתבטל לך ציון המגן. חושך בבגרות לא רעיון טוב, חושך צריך לבוא מתי שרוצים אותו. דניאל.

למעלה