אה וד"א- סלחו לי אבל באמת צריך להרביץ פה לכמה אנשים...!
T Tauron New member 6/7/06 #138 אי אפשר לארוב לי בלילה, אני תמיד ער אבל בשעות הבוקר אפשר לנסות לדקור אותי
א איילת מפיק ודי New member 7/7/06 #151 חי חי חי נחיה ונראה בעצם אם זה יתגשם אז אתה לא תזכה לראות. חי חי חי
א אבילטלט New member 6/7/06 #67 ../images/Emo175.gifאין לי את הסיסמא אני צריכה להתקשר למשרד החינוך, אבל הם כל פעם מביאים מספר אחר! מעצבנים!
../images/Emo175.gifאין לי את הסיסמא אני צריכה להתקשר למשרד החינוך, אבל הם כל פעם מביאים מספר אחר! מעצבנים!
מ ממממור New member 6/7/06 #76 פאק יט פאק יט פאק יט!!!../images/Emo46.gif פאקינק 99 סופי סופי סופני בבגרות... 100 ב-005 99 ב-006 ו-98 ב-007 וכל הנקודות זה פאקים של משרד החינוך! בני זונות אלו.... אוףףףףףףףףףף אני יודעת שלא נחמד להתלונן על זה אבל *הפספוס*!!!! אוך אני כ"כ ניגשת למועד ב'!!! באסה
פאק יט פאק יט פאק יט!!!../images/Emo46.gif פאקינק 99 סופי סופי סופני בבגרות... 100 ב-005 99 ב-006 ו-98 ב-007 וכל הנקודות זה פאקים של משרד החינוך! בני זונות אלו.... אוףףףףףףףףףף אני יודעת שלא נחמד להתלונן על זה אבל *הפספוס*!!!! אוך אני כ"כ ניגשת למועד ב'!!! באסה
O onix 88 New member 6/7/06 #139 התאפקתי, לא אמרתי../images/Emo8.gif עזבי, כבר טחנו את הנושא. שיהיה בהצלחה במועד ב' וזהו!
מ ממממור New member 7/7/06 #154 תודה! ../images/Emo204.gif ...חחח באמת כיף שהוציאו כבר מישו ללינץ' אז לי לא נשאר קיטור
T Tauron New member 6/7/06 #107 כל הכבוד לך../images/Emo45.gif אבל לפחות אצלך אין איזה חצי פורום שרוצה לבצע עליך לינץ נכון הרגשה חרא? אז ספרי להם על זה
כל הכבוד לך../images/Emo45.gif אבל לפחות אצלך אין איזה חצי פורום שרוצה לבצע עליך לינץ נכון הרגשה חרא? אז ספרי להם על זה
T Tauron New member 6/7/06 #113 יש בזה משהו... אבל לא נורא, כי החברים מפרגנים אפילו שהם קיבלו 40,63 וכאלה ציונים.. אז שפה אנשים יגידו מה שבא להם אני כבר הפסקתי להתעצבן בגלל מה שאנשים חושבים עלי או על מה שאני עושה
יש בזה משהו... אבל לא נורא, כי החברים מפרגנים אפילו שהם קיבלו 40,63 וכאלה ציונים.. אז שפה אנשים יגידו מה שבא להם אני כבר הפסקתי להתעצבן בגלל מה שאנשים חושבים עלי או על מה שאני עושה