מתמטיקה...

chuchi46

New member
מתמטיקה...

הצילו! התחלנו ללמוד היום את החומר ל005 ואני כולה בכיתה ט'... לא רוצה בגרות! יכול להיות שאני אעשה אותה כבר בקיץ! או רק בתחילת שנה הבאה? אף אחד לא באמת יודע! מתמטיקה זה רע... אני צריכה תמיכה ;-; אה, ומחר מפגש 2 במיכאל! תאחלו לי בהצלחה!

בהצלחה!!

לא נורא.. מתמטיקה אם את תלמדי ותביני זה קלי קלות.. קטן עלייך

pilpelmemule

New member
../images/Emo50.gif קודם כל

מתמטיקה יכול להיות קל מאוד.. זה תלוי בגישה שלך
אני מאמינה שאת יכולה!!!!!
|תמיכה| [אומשו] יום טוב..

AlmogT4

New member
005

קודם כל, כל הכבוד שהגעת לכזאת רמה
אני בטוח שאם הגעת לזה, תצליחי בבגרות כמו גדולה
בהצלחה
[גאד דאמט, אני כיתה י' ולומד לשאלון 001.
]

chuchi46

New member
כמה יידוץ את עושה?

אני פשוט בפרוייקט מצויינות של הטכניון- לתלמידים שממש טובים במתמטיקה... אז לפי התוכנית אנחנו אמורים לגמור את שאלונים 005, 006, 007 עד סוף י"א. בי"ב אני לא יודעת מה יקרה... האמת שאני לא יודעת כלום לא על מגמות ולא על בגרויות. טוב, בהצלחה לך במתמטיקה ונקווה לטוב!

AlmogT4

New member
הבנתי

אה כן, אממ אני בן..
את עושה 5 יחידות מהר יותר מהרגיל לפי מה שאני רואה. אני עושה 3 יחידות מטמתיקה, ז"א 001 002 003. מה לעשות, זה לא היה המקצוע החזק שלי אף פעם אז לפחות אני אוציא מהשלוש יחידות האלו משהו ואז אשלים בעתיד.. תודה רבה, גם לך בהצלחה

chuchi46

New member
לא למצויינות...

לפי התוכנית אנחנו היינו אמורים לעשות בקייץ הקרוב 005, אבל יכול להיות שנעשה אותו רק בי'... אף אחד עוד לא בטוח.

אממ...

את בטוחה שאת עושה בגרויות חורף? אני די בספק...מאחר ואת בכיתה ט', אני בכיתה י' ואני גם במסלול בערך כמו שלך...ובית הספר שלנו לא מאפשר לעשות בגריות חורף בכיתה י'... בכל מקרה המון המון בהצלחה!!!

12111 מיכל

New member
תמיכה../images/Emo24.gif....

כאילו מה זה מתמטיקה ברור שאת תצליחי זה סתם שטיות סתם חישובים וזהו את תצליח אני בטוחה ב1000000000000000000000000000000000000% אני מאמינה בך

למעלה