מתמטיקה

PopPy

New member
מתמטיקה

זה פשוט הדבר הכי שטני שנברא עלי אדמות. זה מסוג הדברים שאני מדחיקה במהלך השנה, ואז כשאני נזכרת שיש לי מבחן/מתכונת/בגרות ולא הייתי בשיעורים שקדמו לו, אני צריכה להבין הכל מבני גורן (איך הוא הפך להיות כותב ספרי מתמט' לעזאזאל?! הוא לא יודע להסביר!) וזה הופך אותי לבנאדם נורא מתוסכל ונורא עצבני שמחפש אנשים שיעזרו לו ולא מוצא אותם, אז במקום הוא מתחיל לדפוק את הספר שלו על המקלדת עד שהוא גורם למסך בטעות להתהפך ב360 מעלות, ואז הוא מוציא את התסכול שלו על פורום מסכן שלא עשה לו כלום.

DarkMagic17

New member
הממ... לוידעת אם את עדיין../images/Emo28.gif

מחפשת... אבל אני אשמח לעזור לך בתרגילים במתמטיקה. אני אוהבת להסביר, ולפתור תרגילים, ויש לי מלא זמן פנוי ו... אני חוששת שאם אגיד לך את הדבר הבא תסרבי להצעתי כי תחשבי שאני חייזר ובאתי להשמיד את כדור הארץ אבל- אני אוהבת מתמטיקה. מכיתה א' כבר (שם זה עוד היה חשבון)... אז באמת אשמח לעזור לך
אניטיים.

thebaby

New member
אם את צריכה עזרה ואני אצליח../images/Emo101.gif

אין בעיה. יש לי 90 בחמש יחידות המפגרות... אבל כמה אני כבר זוכר XDD. ובכל מקרה, אני שונא מת
. מעולה בזה. אבל שונאאא. אבל אם את צריכה עזרה אני אשמח
. בהצלחה ~.

PopPy

New member
נה, קסם המזוכיסטית ונדב

הפחות מזוכיסט - אני ממש אשמח לעזרה! המבחן האחרון כבר אבוד (>.<) אבל אני צריכה הסברים לגבי מעגל ומעגל קנוני באנליטית, ומשהו קטן בדיפרנציאלי (תרגילים עם e). לחברים שלי בבי"ס אין זמן כי לכולם יש מבחן באותו היום ;; [אוף, אתמול למדתי לבד את כל החלק של בעיות מילוליות שהופיע כחומר למבחן בהנחה שהנה, תרגיל שיהיה במבחן ויהיו לי עוד 20 נקודות בטוחות, ואני אוכל לעבור. ואז גיליתי שלמרות שזה היה בדפים שחילקו עם חומר למבחן - זה לא הופיע במבחן. >.<]

DarkMagic17

New member
דברי איתי../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

באיציק או בטלפון... אני אשמח
דווקא חומר שאני יודעת טוב
מעניין כמה אני זוכרת... אבל הכל חוזר אליי מהר- תשאלי את קובי עם הטריגו

thebaby

New member
פשוט תסרקי תשאלות ושימי בפורום.|סיו

ע| לדעתי ככה תקבלי הכי הרבה תגובות. וגם יהיה לי קל לפתור. אם אני אצליח לפתור אנ אסביר לך בפירוט בשמחה.

PopPy

New member
אין לי סורק,

ובעקרון אני צריכה קודם כל שמישהו יסביר לי את הבסיס לפי כמה שאלות קלות כי בני גורן לא מובן בטירוף, בד"כ יש לי איפה/את מי לשאול לגבי שאלות ספציפיות שנתקעתי איתן בחומר שאני כבר יודעת..

thebaby

New member
הממ אז תביאי שאלה קלה ואני ../images/Emo101.gif

אסביר לך תבסיס עליה XD אם אני לא טועה מעגל קנוני יהיה קל לי יותר. זהזה שכל הרדיוסים שלו זה 1 נכון ?

thebaby

New member
נו כן אבל גם הרדיוס שלו 1 אני חושב

זה פשוט היה ברור מאליו אז לא ציינתי >_>.

thebaby

New member
לא דיברנו על זה?../images/Emo101.gif

אני אל יכול ככה ! אני אל מקשיב לכלום בשיעור אני פשוט פותר תרגילים >_>. תביאו תרגיל ותפסיקו לקשקש בקומקום.

DarkMagic17

New member
אבל אתי לא צריכה תרגילים../images/Emo28.gif

היא צריכה מישהו שיסביר לה את החומר... זה מה שהיא אמרה לפחות
לפי מה שנראה לי היא לא צריכה כלום, לפחות אליי היא לא פנתה
אתי, איה את?

PopPy

New member
בבצפר, או בעבודה, או לומדת לבצפר ><

נה, חזרתי ללמוד (כלומר, אני אשכרה מגיעה חלק נכבד מהזמן לבצפר וגם יודעת מתי יש מבחנים וכאלה!) אז זה + עבודה = אתי עמוסה ועייפה. העדיפות הראשונה שלי היא כמובן שיסבירו לי את החומר פנים מול פנים (זה יותר קל) אז אמורים מחר לשבת איתי על זה, אבל אם תהיה לי בעיה מעבר לזה תהיי בטוחה שאני אנצל את ההצעה לעזרה שלך..

DarkMagic17

New member
יאמיאמ, במת שאת../images/Emo28.gif

מוזמנת להתקשר... כמו שאת רואה- בכל שעה של הלילה
וברוב שעות היום
יאמ

למעלה