מתמטיקה אנשים איך עברה המתכונת? מה המתכונת הבאה ?
ש שרותי בנות New member 17/5/05 #2 כמה דברים.. 1. אף אחד לא ממש יענה לך, כי הולץ דיי שולטים פה.. 2. שלוש יחידות. אתה יכול לא לבוא לשיעור ולקבל מאה..
כמה דברים.. 1. אף אחד לא ממש יענה לך, כי הולץ דיי שולטים פה.. 2. שלוש יחידות. אתה יכול לא לבוא לשיעור ולקבל מאה..
M mgd3 New member 17/5/05 #3 אני לא חושב שהולץ די שולטים פה יותר נכון טכני חיפה וגם את הלהקה הזאת שלכם אתה יכולים לדחוף אתם יודעים לאן באתם אלינו בפורים ועשיתם פדיחות חבל על הזמן
אני לא חושב שהולץ די שולטים פה יותר נכון טכני חיפה וגם את הלהקה הזאת שלכם אתה יכולים לדחוף אתם יודעים לאן באתם אלינו בפורים ועשיתם פדיחות חבל על הזמן
B BBoyNK New member 17/5/05 #7 אתה לומד בהולץ.? ידידה שלי הייתה אמורה לעבור לשם אבל אז היא אמרה שזה בצפר דפוק ולא הלכה... אתם מקבלים באמת 89 שקל בכל חודש?
אתה לומד בהולץ.? ידידה שלי הייתה אמורה לעבור לשם אבל אז היא אמרה שזה בצפר דפוק ולא הלכה... אתם מקבלים באמת 89 שקל בכל חודש?
M mgd3 New member 17/5/05 #10 שמעי זה לא מראה על כלום ואולי מי שדפוק פה זאת את. והטכני זה לא מסגרת דפוקה לכי תלמדי בקרוון שלך בהולץ טוב
שמעי זה לא מראה על כלום ואולי מי שדפוק פה זאת את. והטכני זה לא מסגרת דפוקה לכי תלמדי בקרוון שלך בהולץ טוב
ש שרותי בנות New member 17/5/05 #11 כמה דברים בשבילך 1. אני זכר 2. תלמד לשרשר, אהבל 3. אני לא אתחיל ויכוח על הולץ או הטכני..אבל אני הייתי בשניהם.
כמה דברים בשבילך 1. אני זכר 2. תלמד לשרשר, אהבל 3. אני לא אתחיל ויכוח על הולץ או הטכני..אבל אני הייתי בשניהם.
W who is this New member 18/5/05 #12 אני לא בשני בתי הספר אבח אני אענה.. שבטכני אתם עושים חמש יח' את שאלון 05, בעוד שאני קורע את התחת לשאלון 06.. כבר דיברתי על הרמה של הטכני במתמטיקה, לא?? ועוד מעט יש בגרויות באלקטרוניקה לתלמידי י"א אז שיהיה בהצלחה!!
אני לא בשני בתי הספר אבח אני אענה.. שבטכני אתם עושים חמש יח' את שאלון 05, בעוד שאני קורע את התחת לשאלון 06.. כבר דיברתי על הרמה של הטכני במתמטיקה, לא?? ועוד מעט יש בגרויות באלקטרוניקה לתלמידי י"א אז שיהיה בהצלחה!!