מתמטיקה זה השטן

De-Panther

New member
../images/Emo4.gif קיבלתי 40 במבחן|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

במתמטיקה שהיה לי ביום חמישי

PopPy

New member
../images/Emo45.gif

ישלי מבחן היום, אני ניגשת למועד ב' אחרי שכבר דחיתי את המבחן במועד המקורי כי לא הספקתי ללמוד, אני בשלוש יחידות אומללות ואני *עדיין* לא יודעת כלום כי לא טרחתי להגיע לשיעורים. אתמול חצי לא הרגשתי טוב וחצי לא היה לי כח לכלום, אז הברזתי ותכננתי ללמוד, ובסוף גמרתי עושה כל דבר שהוא לא לימוד למתמט' (כולל סידור דברים בחדר, לימוד למקצועות אחרים והשקעה בכישורי הפוטושופ הלא קיימים שלי ובחקירת התוכנה). אז רציתי ללמוד בלילה. מיותר לציין ששתיתי אלוהים יודע כמה קפה, עדיין לא הבנתי כלום אבל לא הלכתי לישון כי הקפה וייסורי המצפון [בגרות עוד חודשיים!] לא נתנו לי לעצום עין. אוף. -סוף פינת הקיטורים היומית- האא.. בוקרטוב?

ketty the sheep

New member
אולי כשחייבים ללמוד אותה!

אני חושבת שאני דווקא אתחיל לעשות כלמיני תרגילים כל יום כדי שהמח שלי לא יתנוון בסופו של דבר. ואני בטוחה שתקבלי יותר מ60!

HaMsTeR

New member
ואני חרשתי.../images/Emo118.gif

ממש. מורה פרטית, מלא מלא תרגילים, שלושה שבועות. וקיבלתי 82. שזה בעצם ציון בסדר, אבל לא ממש טוב. התכוננתי לזה פאקינג שלושה שבועות

בהחלט השטן.... ../images/Emo57.gif

(הו, אם רק היה לי שקל תמלוגים על כל פעם שמישהו אמר את זה ^^). קיבלתי 55 במבחן האחרון וביום ראשון יש לי עוד אחד. כיף חיים! בכל אופן, זה מקצוע מטומטם אז אני לא ממש משקיעה בו כי אין סיכוי שאני אתעסק במשהו ריאלי בהמשך, אז מה הטעם?

thebaby

New member
71 ../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

אחרי ששוחחתי עם המורה... במקור זה היה 21 :-X

thebaby

New member
אממ,../images/Emo101.gif

גם הפעם היא קצת הרצתה לי על סינגפור... אבל לא משהו מיוחד. לא,לא היה שם טאקי.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifזה בסדר,.

אנחנו מבינים את הצורך שלך לשפר את הציון, ולהשתמש בגופך בשביל זה.

../images/Emo45.gif

אבל לאחרונה קצת פחות כי אינטגרלי זה נסבל וגם טריגו (התחלה לפחות
) אני מצליח איכשהו לעכל.... ולא רק שיש לי מבחן במתמטיקה שבוע הבא, יש לי בביולגיה מחר, היסטוריה בשישי, ב11 באנגלית, ב15 מחשבים, ב17 ערבית ב19 חקלאות 22 ספרות 25 תנך, רק אחרי זה יש חופש של חודש עד ל17.12 ביולוגיה. איזה לוח קקי
... אני מאוד מאוד מאוד רוצה להוציא 97+ במבחן הזה... אינטגרלים הולך לי בסדר, אלא אם כן מחשיבים את העבודה שנאי עושה את כל הטעויות הקטנות שלא קשורות לנושא... גאומטריה זה סתם לקרוא תרגילים מעבודת קיץ ואי שוויונים כנ"ל... עדיין מתמטיקה זה מעצבן
, וכעת צריך לחזור לביולוגיה....

למעלה