../images/Emo210.gif אהמ אהמ.. עונה למשועממת ../images/Emo6.gif
החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: מיכל , ספוני, מריה , נופר , ושירה [
] החברים שהכי מצחיקים אותך: שירה
מריה ומיכל החבר/ה הכי יפה שלך: אווואווו אין לי כוח לפרט את כ ו ל ן ! החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: לינוי , רויטל החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: לינוי, עדן החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: מריה

ושירה DD: חבר/ה ללימודים: לינוי [היא גם חברה מחוץ ללימודים ] ואורית :] החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: ממ.. אין [: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: מיכל ,כוכב, מריה ,ספוני ... חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: חחחחחח אמ.. הודיה חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: כוכב ,לינוי , ועדן D= חבר/ה זמר/ת קטן/ה: ממ.. לינוי ודילב .. חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: ממ.. מזי D: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: חחחחחח מאיפה לי ? חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: אממ.. ליאור , ופורום 1417 [שומעות גיים בויז
] חבר/ה שדומה לסלבריטי כלשהו: רותם!!! איכשהו היא מזכירה לי משהי סלבריטאית ושכחת איך קוראים לה ... האא רותם סלע ..
חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: הפורום [ 555 ] , ולינוי בלי עין הרע [[: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: רויטל וליאור חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חחחח ליאורר! חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך : רויטל ... החבר/ה הכי קטן/ה שלך: רחלי ועמית [בנות 7 מכיתה א' כאלה מתוקות יאווו ] החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: לינוי, דילב , וחן [אלה עם השלטים שלהם
חח -555-] חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: עדן [[: החבר/ה האחרון/נה שהכרת: אממ.. לא זוכרת D= החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:שירה וספוני :] החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: אממ... עדן .. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: ליאור החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: כוכב

החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: ליאור ורויטל החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: אהמ..מיכל
החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: רויטל המפגרת

החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: רויטטטללל עצבנהה אותתי כושלאמא שלה!!

החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: מיכל וספוני :] 3> החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: ממ.. לא יודעת

החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: אממ.. לינוי :] פפפייי, שירה? את .. מ - ש - ו - ע - מ - מ - ת!
אבל בכל זאת אוהבתותך