מתמודדים עם חרדות ב-
אנשים

חן XD

New member
../images/Emo221.gif היי בנות P: עונה

החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:דילב החברים שהכי מצחיקים אותך: נופר ודילב החבר/ה הכי יפה שלך: דילב
וספיר ( דילב לא ספיר מגירס ) החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: אממ אופק החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: דילב והדר החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:דילב ונופר חבר/ה ללימודים: אואו יש מלא.. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: - - החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:אופק ודילב חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: אממ דילב חע חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:-- חבר/ה זמר/ת קטן/ה: אופק חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: ספיר [?!] חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:- חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: דילב נופר שירן אממ עוד כמה חח חבר/ה שדומה לסלבריטי כלשהו: --- חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: אופק חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: ספיר חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: אמ חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך : דילב החבר/ה הכי קטן/ה שלך: שני החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:פז חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: -- החבר/ה האחרון/נה שהכרת: אמ הרבה..חח החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: ["חבר"] חחחח בזמן האחרון שניר הסנוב [נכון נופר?חח] מצחיק אותי ודילב ואממ נופר ואם אני ימשיך זה לא יפסיק חחח החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה ? ( את לא תאמיני נופר מי שלח הודעה ואיתו דיברתי פעם אחרונה) שי הקטן D: החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:---- החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: דילב החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: אממ אין החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:הדר החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: --------- החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: נופר D: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:היאא לא חברה שלי חח החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: בן דוד שלי המכוער :]

../images/Emo141.gifעונה=]

החבר/ה הכי קרוב/ה אליך:שני,עדן-מהכיתה ומפה זה ירדן דילב שחף אוראל ...... החברים שהכי מצחיקים אותך:דילב חחח ומעיין=] החבר/ה הכי יפה שלך:יש הרבהה
החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך:דורין החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים:שני החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה:שני חבר/ה ללימודים:שני,עדן החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s:אואו הרבה חיחי החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו:ירדנוש שחפי עדן אמממ דילב אוראליק=] חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:שני=] חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:הרבה! חבר/ה זמר/ת קטן/ה:עדן חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: שיר חבר/ה שמנגנ/ת על תופים:אין=\חחח חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: הבנותפה בפורום חברות דודותתת חח תלוי.... חבר/ה שדומה לסלבריטי כלשהו:אמממ עדן חברה שלי מזכירה קצת את עדן מכוכב נולד למרות שהיא לא כזאת מפורסמת אבל לא משנה חיחיח חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה:למשל ירדנושלי כפרעליה בלי עין הרע חחח חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד:שיר חחח חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים:שני חח=] חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך :חברה שלי הדובה חחח החבר/ה הכי קטן/ה שלך:אוראליק היפשליייייייי החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה:דורין חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות:לאעדעת=\ החבר/ה האחרון/נה שהכרת: נוייי כפרעליה לא מהפורום החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך:לא זוכרת חחחח החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה:אמממממממממ:| החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך:==== החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט:כמהההה החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך:אני ישמור על השתיקה=] החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך:הרבה=] החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך::| החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה::|לא העיפו חחחחחחח החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך:היו כמה לא יודעת חחח החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה:כנ"ל החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:אחמ
מישו=]

../images/Emo135.gifעונה.

החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: חן , נופר , שחף. החברים שהכי מצחיקים אותך: נופר ומור D: החבר/ה הכי יפה שלך: כוולן יפות -555- החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: ממ.. שחר.. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: נופר וחן. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: עם כולן אני אוהההבת > < חבר/ה ללימודים: שירן
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: דניתי כפרה עליה. [מהרשמי] החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: עם כולן, אני יודעת ... חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: שירן D: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: שחחחחף !!!! :] חבר/ה זמר/ת קטן/ה: שחר. חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: ממ לא דעת כולן יודעות לרקוד D: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אין. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: בר. חבר/ה שדומה לסלבריטי כלשהו: שחחחחחחחף בוווול רונה ללי :] חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: שחף !!! -555- בלי עין הרע
. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: לא רבה, מתווכחת.. נופר D: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך : הפוווטנה שלי :] - חן. החבר/ה הכי קטן/ה שלך: שחפפפי היפפה :] החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: אווופק < < החבר/ה האחרון/נה שהכרת: וואו חחח אממ.. מישהי מהרשמי .. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: חן [[: החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: נופר החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: נש שכנה שלי P: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: פוטנה :] החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: נופר אלה מי? D: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: כנ"ל D: אבל הכל חזר אליה חזרה
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: הרבה ! דנית, חן, ירדן, שרית, שחף !! .. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: ירדני
החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: אח שלי D:

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מי חיבק אותתךך ? רואי או עומר ?! ?! ?! אני בשוק "גועל נפש של ילד "

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעוד שאלון [ ; *ממש משעמם כאן*

שאלון ביחרו 10 חברי פורום וכתבו אותם כאן: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ואחרי שכתבתם את שמות האנשים, להלן השאלות - א. למה כתבת את 1 ראשון? ב. באיזו עיר גר\ה 2? ג. מה הכי בולט אצל 3? ד. מה אתה הכי אוהב אצל 4? ה. מה הדבר הכי חמוד ש-5 עשה למענך? ו. מתי דיברת פעם אחרונה עם 6? ז. מה משותף ל-7 ול-9? ח. כתוב 5 דברים שאתה יודע על 8 ט. מה הדבר שאף פעם לא אמרת ל-10, ורצית להגיד לו? י. מה הכי מצחיק אותך אצל 5? י"א. תן שלושה דברים מוזרים אצל 2? י"ב. מה הדבר שהכי מזכיר לך את 8?

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifשיבום שיבום,טרה להלהלהלהל D;

1.נופק 2.תומי 3.אמית 4.מיכל 5.אוראל 6.לינויק 7.בתאל 8.ספיר 9.שחף 10.דילב ואחרי שכתבתם את שמות האנשים, להלן השאלות - א. למה כתבת את 1 ראשון?כי אני אוהבת אותה [: ב. באיזו עיר גר\ה 2?חדרה. ג. מה הכי בולט אצל 3?הצינויות D; ד. מה אתה הכי אוהב אצל 4?שהיא טיפשה D; ה. מה הדבר הכי חמוד ש-5 עשה למענך?אהמ אהמ , איחלה לי יום טוב XD ו. מתי דיברת פעם אחרונה עם 6?אתמולוש[ : ז. מה משותף ל-7 ול-9?לא יודעת. ח. כתוב 5 דברים שאתה יודע על 8 דווקא על ספיר? חחחחחחח עזבו אין לי כוח ט. מה הדבר שאף פעם לא אמרת ל-10, ורצית להגיד לו? נמנמנ.. ניראה לי אמרתי לה הכל.. י. מה הכי מצחיק אותך אצל 5?שהיא רואה בגיל קטן סרטי פרונו D= י"א. תן שלושה דברים מוזרים אצל 2?היא עושה בייביסיטר על כלב. D; זה הכי מוזר D= י"ב. מה הדבר שהכי מזכיר לך את 8?

עונה :)

שאלון .. ביחרו 10 חברי פורום וכתבו אותם כאן: 1. נעמה 2. שירה 3. עמית 4. לינוי 5. מיכל 6. אוראל 7. דורין-לא מהפורום.מה לעשות XD 8. נועם - לא מהפורום 9. חן - לא מהפורום . 10.רווית . - כנ"ל . ואחרי שכתבתם את שמות האנשים, להלן השאלות - א. למה כתבת את 1 ראשון? כי היא העולם שלי
. ב. באיזו עיר גר\ה 2? קרית שמונה . ג. מה הכי בולט אצל 3? הטיפשות שלה . XD ד. מה אתה הכי אוהב אצל 4? שהיא שמנה XD , וחמודה ואני מתה עליה :) ה. מה הדבר הכי חמוד ש-5 עשה למענך? חחחחחח לא יודעת , לא עולה לי .. ו. מתי דיברת פעם אחרונה עם 6? בשש וחצי XD ז. מה משותף ל-7 ול-9? הן גרות באותו הרחוב :) ח. כתוב 5 דברים שאתה יודע על 8: רק 5 ? אפשר לכתוב מגילה .. אההההההמ , .. * בדיוק עכשיו היא התחברה לאייסי XD * אני עוד מעט הולכת איתה למסיבת סיום של י"ב D= * היא ערסית . חחחחחחחחחחח כפרה עליה . * אני מתה עליה , והיא הכי יפה בעולם . D: ט. מה הדבר שאף פעם לא אמרת ל-10, ורצית להגיד לו? שיש לה טעם נורא טוב במוזיקה D: י. מה הכי מצחיק אותך אצל 5? שגם שהיא עצבנית . היא לא ממש עצבנית חחחחחחחח D: לפחות ככה זה נראה. י"א. תן שלושה דברים מוזרים אצל 2? אהמ. היא מטורפת על כל ראשה D: זה מספיק .. י"ב. מה הדבר שהכי מזכיר לך את 8? בווווווווווומב D:

../images/Emo20.gifעוננה חבריייס

1.שיר'קי 2.דילב 3.חן 4.שח 5.אוראל 6.לינוי 7.מיכל 8.מריה 9.בריייק החייים שלי
10.ירדןןן כםפרה עללליךך ואחרי שכתבתם את שמות האנשים, להלן השאלות - א. למה כתבת את 1 ראשון?כי החייים שליי זאת היייא כפרוננה עליךך שירה אהוובתי ב. באיזו עיר גר\ה 2?חייפה ג. מה הכי בולט אצל 3?השיעעער היפה הזהה ד. מה אתה הכי אוהב אצל 4?הכלל ה. מה הדבר הכי חמוד ש-5 עשה למענך?צילממה את איילוושלי ו. מתי דיברת פעם אחרונה עם 6?מדבר כעט ז. מה משותף ל-7 ול-9?את שתייהן אני אוהבת ח. כתוב 5 דברים שאתה יודע על 8 היא הילדה הכי יפה בעולם , הכי מדהימה הכי באביי חחח ישלה שיער שחור אממ גם עיניים ישלה אחות קטנהה חחחח דומה לההה חחחח ושתיהן יפות .
ט. מה הדבר שאף פעם לא אמרת ל-10, ורצית להגיד לו?לא דעת אם לא אמרתיי אבל 10? אני אוהבתת אותך הכייי י. מה הכי מצחיק אותך אצל 5?שהיא קומפקטית חח כפרה עללךי אוראל הכי יפפה י"א. תן שלושה דברים מוזרים אצל 2?חחחחחחח מוזרים?
חחחח דיילב מה מוזר בך אישה? י"ב. מה הדבר שהכי מזכיר לך את 8?שרוון

למעלה