../images/Emo135.gifעונה.
החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: חן , נופר , שחף. החברים שהכי מצחיקים אותך: נופר ומור D: החבר/ה הכי יפה שלך: כוולן יפות -555- החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: ממ.. שחר.. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: נופר וחן. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: עם כולן אני אוהההבת > < חבר/ה ללימודים: שירן
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: דניתי כפרה עליה. [מהרשמי] החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: עם כולן, אני יודעת ... חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: שירן D: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: שחחחחף !!!! :] חבר/ה זמר/ת קטן/ה: שחר. חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: ממ לא דעת כולן יודעות לרקוד D: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אין. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: בר. חבר/ה שדומה לסלבריטי כלשהו: שחחחחחחחף בוווול רונה ללי :] חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: שחף !!! -555- בלי עין הרע
. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: לא רבה, מתווכחת.. נופר D: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך : הפוווטנה שלי :] - חן. החבר/ה הכי קטן/ה שלך: שחפפפי היפפה :] החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: אווופק < < החבר/ה האחרון/נה שהכרת: וואו חחח אממ.. מישהי מהרשמי .. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: חן [[: החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: נופר החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: נש שכנה שלי P: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: פוטנה :] החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: נופר אלה מי? D: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: כנ"ל D: אבל הכל חזר אליה חזרה
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: הרבה ! דנית, חן, ירדן, שרית, שחף !! .. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: ירדני
החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: אח שלי D: