מתלבט

t h e m o o n

New member
מתלבט

למי להצביע ב28.10.2003 האם יש גם הודעות על חוגי בית או פגישות עם המועמדים? תודה אם תוכלו לענות.

רק מולדת

רק ... יביא שלום מי שרוצה לחיות איתנו בשלום שיחיה וטוב יהיה לו מי שלא רוצה יש עוד 21 מדינות ערב

בין מי אתה מתלבט?

בין בני רגב שב"זכותו" לוד ממשיכה להתדרדר, העירייה לא מתפקדת, אין ניהול, אין ביצוע וכד וכד. או גבי אסרף, יו"ר וועדים מוצלח (אולי), יודע בעיקר להיות אנטי, שלילי, לטרפד, באופוזיציה. דו"ח מבקר המדינה מצביע על העלמת מידע ממבקר המדינה, מקורות כספים לא ידועים ועוד. אז מה ההתלבטות?

t h e m o o n

New member
אני לא מכיר..

אף אחד מהמועמדים. וקצת קשה לי. אז תעזרו בבקשה. האם יש עוד מומדים החרד ללוד?

אתה תושב לוד???

יש מקומונים ביום ו', יש לוחות מודעות, יש דיוור ישיר לבתים, יש שלטים ברחובות. צא ולמד.... אשמח לענות על שאלות.

t h e m o o n

New member
מקומונים, נכון

יש פרסום על ראש העיר המכהן וראש מועצת פועלים, והאל"מ. אני מבין שאנו גרים בעיר מאוד בעייתית. בהמשך להודעתו של מנהל הפורום אשאל את מר גבי אסרף אישית שאלות שמטרידות אותי. אני מבין לפי תגובתו שד"ר יגיל מועמד נוסף התארח בפורום, אגלגל אחורה את ההודעות ואקרא את תגובותיו תודה לך. וכן אני תושב לוד חדש.

t h e m o o n

New member
עשה לי טובה..

ממה קראתי בהודעות אחורה, וממה שאתה עונה לי עכשיו בקשר דוח מבקר , להזכירך אנחנו חיים תחת שלטון ארצי של העלמות מידע ממבקר המדינה. היות ואני חדש בעיר אבל לא במדינה זה לא מעניין אותי. אותי מעניין במה המועמד מוכן לתרום ולהזיז דברים. למה העיר מתדרדרת בראשות ראש העיר המכהן? למה המכהן במועצה מוגדר כמטרפד באופוזיציה? ומדע האל"מ מוגדר כחלש? יש לך תשובות? ועניניות בבקשה אז אם אתם רוצים להרוויח קול.....

ברוך הבא ללוד ובהצלחה

אני מתפלא על גישתך....העובדה שהשילטון הארצי מעלים מידע מצדיק התנהגות כזאת??? באשר לעובדות בשטח - בני כהן בעבר כראש עיר ומכהן בתפקיד יותר משנה לאחר מותו של מקסים לוי ז"ל. מסקרים שנערכו בעיר, התושבים לא רואים שיפור, מאכזבים מתפקוד העירייה והעומד בראשה, וכ60% היו עוזבים את העיר אילו היו יכולים. גבי אסרף, אולי לא מעניין אותך אבל, נורמות התנהגות כפי שמצא מבקר המדינה לא מקובלות עלי, מעבר לכך הוא לא עושה דבר בעזרה לראש העיר בנושא הרה-אירגון, מתמחה במאבקים, אופוזיציה וכד. אני לא יודע מי ולמה חושב שהאל"מ חלש...הוא עשה קריירה צבאית מפוארת. ראש זירת טרור במודיעין, חבר במטה טרור במועצה לבטחון לאומי לא נראה לי טיפוס חלש...ההיפך. אתה מוזמן להכנס לאתר של האל"מ www.hagaglod.org.il ולהחכים. בהצלחה.

t h e m o o n

New member
תגובה לחרד מלוד

לא. הגישה שלי [כפי שאני רואה בכל אופן] מתוך ריאליות, ולא אמרתי שאני מצדיק א. הדגם המדיני נותן דגם לאזרחים הקטנים,לא אתפלא אם זה מחלחל למטה. עובדה שבחרו בו לראשות הממשלה שוב. מתגובתך הבנתי שראש העיר המכהן לא מועמד אידיאלי [היות והוא המכהן] אבל לגבי השני עוררת את יצר השאלות שלי, מתמחה במאבקים? אופוזיציה? אל תענה לי אני אשאל בעצמי את מר אסרף ב1.10 בפורום. ולפי מה שלמדתי אופוזיציה היא חלק בלתי נפרד מדמוקרטיה. ולפעמים חיונית כדי לעצור תהליכים לא רצויים, אולי כוונותיו טובות ואחרים מפרשים אותם לא נכון? את הרושם לגבי האל"מ קיבלתי מתשובות ששאלתי חברים שהספקתי להתחבר אליהם אבל אשמח להכנס לאתר לקרא ולהתרשם על האל"מ.

למעלה