מתלבט....

bilou

New member
היי

שלום לך איש יקר אני לא מאלה שמלכלכים על שס או על כל מפלגה אחרת שמעתי פעם מהרב נריה שצריך להדגיש את הטוב שאנחנו עושים ולא להתעסק במה שאחרים עושים טוב או פחות טוב בכל אופן בתור אדם המאמין בתורה ובדרכה בתור אדם המאמין בעם ישראל תור אדם המאמין כי התורה העם והארץ שלובים צריכים להיות שלובים זה בזה אין לי מפלגה אחרת אני חושב שעשייה אסור לה שתהיה סקטוריאלית בלבד העשייה צריכה להיות מכוונת לכלל עם ישראל לחינוך המגיע לכל אחד ואחת בעם פעילות חברתית ודגל שמפלגה שאני מצביע עבורה נושאת אסור שיהיה דגל של מחנה מצוצם כך דעתי אסור להפריד בין עדות אומ מגזרים ומי שמראש אומר כך בעיני הוא לא מהווה אופציה וזאת כאחד שאינו אשכנזי אני אומר לך ידידי אסור לשאת דגל של פירוד ומחלוקת כי רק באחדות כוחנו ואתה יודע למה ניצחו ישראל בימי אחא הרשע כי היו מאוחדים נכון. מפדל חזקה זהו אינטרס לאומי משהו שיועיל לעמ"י לחינוך ולחברה מה גם שחברי הכנסת של המפדל הוכיחו את עצמם בארבע השנים האחרונות מאז ימי בר העליזים כאנשי עקרונות ומעש ויש להם קבלות על חוקים רבים אז ניפגש במפדל אחי ובלי להתבייש ובלי לסתום את האף אני מצביע מפדל בלב שלם ומקווה שהם יוכיחו את עצמם בגדול בקדנציה הבאה.

למעלה