מתלבט..

asaf12351

New member
היי

וואו, כל הכבוד לכם, ממש תגובות מאירות עיניים
אני חושב שרובכם בסה"כ צודקים לגביי
רוב חיי חייתי כרווק, היו לי לא מעט מע' יחסים- רובן קצרות 2-3 ארוכות -אף אחת מהן ללא מגורים או קרובות לחתונה
הייתי מאוד ביקורתי, והחיים עברו להם דיי מהר.
הבחורה הנוכחית אכן היא משהו מיוחד עבורי, מבחינות רבות היא הבית ספר הרציני שלי בחיים ליחסים זוגיים. מגורים וחיים משותפים , ועוד עם שני ילדים קטנים..
למדתי רבות בשנתיים הללו על עצמי ועל זוגיות, הייתי לראשונה בחיי בטיפול אישי, ושיפרתי התנהגויות רבות ששיבשו את חיי בעבר(הרבה פחות ביקורתי למשל)
ועדיין, משהו בי לא הולך עד הסוף.. אולי זו החיים הלא פשוטים והשוחקים בסביבה מורכבת.. אולי משהו בי.
בת זוגי עדיין מאמינה בי ובנו
מקווה שאקח החלטה נכונה שלא הצטער עליה בעתיד

תודה לכולם
(אהבתי את הראש של קרניו, אבל גם את הדעות האחרות).

אםאמאן היא משהו מיוחד עבורך,

סימן שהדאגות והחסרונות שלה לא מכריעים על משהו עקרוני. בעל שלא החלטה.
הבעיה איתך ואצלך היא שאתה מנסה בכוח לקחת את הזוגיות שלך ולנתח אותה לפי דוח עלות מול תועלת.
זה לא עובד ככה, אתה בטח יודע.
הבעיה היא שאתה מנסה בכוח להכריע לפחות על הדומיננטיות שלך בקשר, לומר לה שאתה זה שתקבע והיא לא מוכנה ללכת לפי הכינור שלך, די בצדק. דווקא בגלל זה אתה מרגיש בעיות באנרגיות וכאלה, אתה רוצה שהכל יהיה בשליטה ופתאום באה מולך מישהי שמציפה אותך ברגשות שאתה לא מכיר כל כך כשאתה מגלה שאתה מאוהב, וזה לא נשמע לך מתאים כי אז אתה כאילו בעמדת חולשה מולה. ואז תצטרך כאילו לוותר ולהתפשר בשבילה- אז לא מתאים לך ולכן אתה מתרעם, זה מוציא ממך גם סבלנות שאין לך ולא היה לך עם אחרים. ואז אתה אומר לעצמך - ״ זאתי תוציא ממני אנרגיה ושליטה?!?- היא יכולה לרצות!!״. ואז כשהחלטת, עדיין מולה אתה מרגיש שאין את כל זה כי יש לך חולשה אליה. ואז שוב- סבלנות וכוח שאתה לא רוצה לוותר.
אז כן, היא עושה לך בית ספר אבל לא פחות חשוב מכך, היא לימדה אותך אני בדרך הקשה שלא חווית עד היום- מהי אהבה תשוקתית.
הגיע הזמן לוותר על האגו ולקבל ממנה מה שאתה הכי אוהב בה.
כי אם תיפרד ממנה, תתחרט ותחשוב בדיעבד שהאנרגיות שהבלבול הרגשי שהיו איתה דווקא מבורכים.
תתפלא, אבל התאהבת בה בגלל השיגעונות שלה, אחרת היא היתה סתם עוד אחת ולא מחזיקה אותך כל כך חזק.

רפסודיה

New member
זוגיות היא בית הספר הקשה של החיים

אל תפיל את הקונפליקט הפנימי שלך עליה, תהיה כנה עם עצמך ואיתה על כך שלך עדיף להישאר רווק.
רווק זה תחום הנוחות, רגוע ושקט, אין ויכוחים, אין צורך להתפשר על כלום, לא מחויב בכלום לאחרים.
מצד שני אם תבחר להישאר רק בתחום הנוחות שלך לא תעלה כיתה בבית הספר של החיים שלך.
בחירה לגיטימית ביותר.

chenby

New member
אם נגיד

היית כבר נשוי לה,
לא היית מתלבט היום, לא היית חושב לוותר כל כך בקלות.
אלא ייתכן וזו היתה מבחינתך עובדה מוגמרת.
באיזו תכנית ראיתי את צופית גרנט מדברת על הנישואים שלה והיא אמרה ששניהם קיבלו החלטה שגירושין זו לא אופציה. פשוט ככה. ולכן גם כשיש משברים, מכיוון שגירושין זו לא אופציה, נותר רק לעבוד ולתקן.
אם היא משהו מיוחד, על זה נאמר - when you cant do - you must
אם אתה "לא מתחייב" סדרתי, ואני מסכימה עם ההגדרה הזו, אז תתעלה עכשיו מעל ההרגלים שלך, ותעביר את עצמך פריצת דרך.
כי כשיהיה לך ילד משלך, אתה לא תבין איך לא עשית קודם.
לך על זה. תעבוד על זה, תעבדו על זה יחד.

ערסlight

New member
הדילמה

אני מניח שאתה צודק לגבי התסריט. [נראה לי סביר והגיוני]
לדעתי, כדאי לך לקחת את התסריט יותר רחוק.
נניח שתתחתנו, תביאו ילד ותתגרשו. [כולל כל המשמעויות]
איך מרגיש לך המצב הזה? נראה לי שהתשובה שלך לזה צריכה להנחות אותך בהמשך.

מה אתה דואג לילד?

השעון הביולגי שלך מתקתק?
אז אם עכשיו אתה במריבות ואתה מרגיש שזה לא המקום הנכון עבורך
מה יהיה שיהיה ילד?

מתלבט יקר

נשארת עד גיל 45 ברווקותך

למה להרוס ?

נישואים, יחסים, ילדים, זה לא פיקניק

looking 4the

New member
אני לא מבינה היכן ההתלבטות

להתחתן עם אישה שאתה כל הזמן רב ?
להביא ילד עם סיכוי גבוה לפרידה עתידית ?

גילך בעייתי ?
זה לא הגיל בעייתי ...זה אתה .

אתה חיי שנתיים עם אישה מקסימה ואתם לא מנגנים את אותה מוסיקה ?
אתה חיי שנתיים עם אישה מקסימה ואתה לא מרגיש שאתה במקום עבורך ?

אול תבדוק את עצמך .
תבדוק מה המקום הנכון עבורך.

common3

New member
אתה רווק בן 45

וחי עם "בחורה מקסימה" שאתה אפילו לא מגדיר כבת זוג.
אין צורך בחתונה, שחרר אותה

גאוי 7

New member
עצוב לראות שמגישים למישהו אושר עם כפית ו...

והוא בורח ...

כמובן שגם אני לא מאמינה שאפשר לאהוב אשה ב"כח " , גם היא הכי תואמת שבעולם , פשוט ..

נראה שמאד תצטער על כך בגיל 60... שלא לדבר על כך ש45 היום זה צעיר ממש , אבל ככל שהזמן יעבור הזדמנויות ילכו ויפחתו

משום מה נראה לי שבעתיד זוגיות לא תרדוף אחריך כמו היום ...כמו כן נראה לי שאתה חושש מאינטימיות וזוגיות ,

אבל בכל מקרה בהצלחה בכל מה שתבחר -

נושאי הריבים ביניכם כפי שציינת הם דרך בטוחה

לנישואין לא מוצלחים. הדברים הטובים בקשר לא שומרים על הנישואין כמו שהדברים הרעים הורסים אותם.
יפה חכמה חרוצה זה טוב רק אם שאר התכונות משלימות. אצלכם שאר הדברים, שלך נראים כיום שוליים יהיו גורליים בהמשך השיתוף. גם האולטימטום שנתנה לך קצת מדאיג. אם טוב לה אתך מה כל כך חשוב למסד את הזוגיות. אם אתה בטוח בעצמך שאתה מספיק טוב עבורה אל תבהל מהאולטימטום. לא מתחתנים עם אקדח על הרקה.
זוגיות טובה לא צריכה התערבות רבנות (רבנים), מספיקה מילת כבוד והבטחה של אחד לשני.

czar

New member
חכמים ממני ענו תשובות נפלאות - אגיד רק

שבגילאים מסויימים הספקות הם חלק מאיתנו, זה לא חשוב מי היא תהיה ואם תנגנו באותה מוסיקה - תמיד תהיינה ספקות וזה בסדר.

כל מה שכתבת כאן עליה - היא מקסימה....

למעלה