מתלבט

Jackpot

New member
מתלבט

לפני כמה שבועות אחותי סיפרה לי שהיא הייתה בפגישה אצל יועצת זוגית, היא הייתה שם לבד...בלי הבעל...
ולראשונה התברר לי שהנישואים שלה במשבר
היא ביקשה שלא אומר כלום להורים
ההתלבטות שלי היא האם לומר בכל זאת משהו להורים?

תודה.

קארניו

New member
אם אחותך ביקשה ממך לא לספר

אז תכבד את הבקשה שלה ואל תספר מבלי לקבל את אישורה ובטח לא מאחורי גבה.

Aski7

New member
ממש לא

אתם כבר לא בני 12 וההורים לא יעזרו לה ויכולים רק להפריע.
אם אתה רוצה להיות בנאדם שניתן לסמוך עליו עשה כבקשתה.
ותשאר רק הצד התומך ולא הדוחף את האף ב״עזרה״.

לחלוטין לא

זה לא תפקיד שלך להצהיר בפני היקום (וההורים) מה קורה בחיים של אחותך. זה אך ורק התפקיד שלה, אם וכאשר תבחר לעשות זאת.
נראה לי שהיא הייתה מאד ברורה, בחרה לספר לך ולשתף אותך וביקשה באופן ברור שלא תספר להורים. אני ממש לא מבינה מדוע יש לך כאן התלבטות.

אני יודעת שאם אחותי הייתה מספרת לאמי קמצוץ מכל מה שסיפרתי לה על חיי, לא הייתי משתפת אותה יותר. נקודה.

לא

מצד אחד אין שום דבר שתרוויח מזה
מצד שני, אתה יכול לאבד את אמונה של אחותך שלא תשתף אותך יותר
הדבר הנכון לעשות הוא להמשיך לתמוך בה, ואם תזהה שחשוב לערב את ההורים, תנסה להוביל אותה לשם

כן

ותחזור לספר לנו איך זה נגמר.

(יום ראשון היום - היום הכי קשה בשבוע והמדען זקוק לכל עזרה שהוא מסוגל לגייס בשביל לעבור אותו בשלום
)

מריוס זכריה

Member
מנהל
כן

למה לעשות לאחותך חיים קלים? מה שיעשה את המשבר למושלם זה שאמא ואבא יתנו עצות וילחיצו וגם יספרו לדודים ולדודות.

אני אומר: תן לה בראש. מגיע לה. חוץ מזה, זה יתן לך חמש דקות של חשיבות עצמית גדולה, כשאתה בא אליהם עם משהו שאתה יודע והם לא. אני לא הייית מוותר על העונג הזה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה בגלל הגיל

הוא בן 26.
אם היה בן 16, הוא יכל להוציא ממנה דמי כיס תמורת השתיקה.
אבל בגיל 26 כבר אין לה לשלם את מה שהוא צריך.
אז שיספר...

אייבורי

New member
רוטציה

מה קרה, היא כבר לא יכולה לסדר לו חברות כוסיות ?

[הדמי כיס נראים רק אחרת]

ChinoShoko

New member
בטח לספר!

איך היא מעזה להיות במשבר , ועוד משבר בנישואים רחמנא ליצלן. ומי אם לא הילד כאפות של אמא ילשין על אחותו. מי??!

רפסודיה

New member
לא.

אחותך גדולה מספיק לומר להורים בעצמה. אם היא מצאה בך מקום לדבר על שעל ליבה תהיה נאמן לה ושמור את דבריה לעצמך. היה אח וחבר טוב עבורה.

למעלה