מתלבט...

harabecw

New member
מתלבט...

צרות של עשירים. יש לנו בגילדה מחסור חמור בטנקים טובים - עם דגש על הטובים. כרגע יש לוחם ששידרג את עצמו די הרבה ואני מאמין שעם הדרכה הוא יצליח. בנוסף, DK עם פוטנציאל ורצון, נראה איך הוא השבוע. השני הוא אני עם פלדין ודובי, שניהם עם ציוד בערך באותה רמה. מה שקורה כרגע זה שאם אני לא נמצא, אף רייד של הגילדה לא הולך טוב ואת זה צריך לשנות. השאלה היא האם להמשיך עם אחד מהם ובאותו זמן לנסות לקדם את הטנקים האחרים האחרים. המשמעות - אך ורק PUGS לקוסמת שלי. באופן אירוני אני מאמין שכך היא תצליח הרבה יותר מבחינת התקדמות אבל בלי הכיף של הגילדה. האופציה השניה היא להתעקש לבוא על הקוסמת, לקחת את שני הטנקים האחרים בכל מקרה ולקוות שיהיה טוב. הבעיה היא שקשה ללמד מכניקה אם אני לא רואה את הקרב דרך הדמויות שלי. מה הייתם עושים?

harabecw

New member
אם הכוונה לטנקים האחרים בגילדה

הם ישמחו, הבעיה היא חוסר ניסיון ויוזמה (בזמן קרב) וזה לא דבר שבא בקלות. לזרוק למים עמוקים?

Aounty

New member
אם אתה מבין בטאנקים לוחמים ו DK

אז לזרוק למים העמוקים כשאתה מדריך אותם לשחות זה יהיה הכי טוב. אם תבוא עם טאנק טוב ותכסה להם את התחת כל פעם אז אתם תהיו בבעיה. שים אותם בפוקום במהלך הקרב ותראה שהם משתמשים ביכולות הנכונות.. מגיבים כראוי במצבי לחץ ושומרים עם TPS כבוה. יותר מזה אין מה לחפש בעצם.

harabecw

New member
אפשרי

DK אני מכיר (מחקתי את שלי, גם הוא טנק, סתם כדי להעלות עוד אחד דרך LFD לכיף), לוחמים לא ממש. מצד שני אני כן מכיר את היכולות הבסיסיות (מהלוחמת הקטנה שלי שהעלתי ל-50 דרך LFD כטנק, לא יותר מזה) ויכול להציע דברים, אני חושב שנתחיל ביום רביעי עם ה-weekly כדי שכולם יכירו אחד את השני ואם יהיה טוב, נמשיך הלאה. אני מקווה ששניהם יוכלו לבוא.

Aounty

New member
עדיף שתקרא על שניהם.

תבדוק SPECCS מומלצים לפני שאתה ניגש להסביר לאנשים על הדמויות שלהם. שלא תטעה ושתתן עצות מהימנות.

harabecw

New member
אכן אעשה זאת ../images/Emo45.gif

בגדול, אני לא מסביר על דברים שאין לי מושג בהם, אני נשאר עם טקטיקה ואירגון. יש אתר טוב ללוחמים? כמו deathknight.info ל-DK-ים.

למעלה