מתלבט

elielia

New member
מתלבט

שלום שמי איציק אני בן 28 לפני שנתיים הייתי עם מישהי ונפרדנו אבל שמרנו על קשר טלפוני של פעם בשבוע במשך שנתיים בלי להיפגש אף פעם לפני יומיים היא שאלה אותי אם יש לי מישהי אמרתי שלא " וזו אמת " אז שאלתי אם לה יש מישהו היא אמרה שלא אבל היא יוצאת עם מישהו אבל עדין אין כלום ומאוד בא לה לפגוש אותי והתעקשה על זה כיום היא בת 23 ..... את האמת מאוד בא לי להחזיר את הקשר הרומנטי מה עושים ...סיכמנו להיפגש ביום ראשון

elielia

New member
הבעיה

הבעיה היא כזאת שמצד אחד היא יוצאת עם מישהו ואחרי פגישה לא מוצלחת היא תחליט שזה הוא ותמסד את הקשר איתו ואז אני איבדתי אותה לתמיד וזה מאוד יפריע לי כי אני עדין אוהב אותה ומצד שני יכול להיות שבאמת בא לה סתם להיפגש .... וגם זה יאכזב אותי

מריוס זכריה

Member
מנהל
הבנתי...

לגבי האכזבה: מי שלא מסתכן לא מרוויח... תכלס, אם טוב לכם ביחד תהיה פגישה נהדרת. ואם לא, אז באמת חבל על הזמן לשניכם. נראה לי שאתה שמרת על איזו פנטזיה בראש, פשוט לא הלכת הלאה אחרי שנפרדתם. אם זה לא יסתדר, לפחות תשתחרר ממנה ולך הלאה. ואולי זה כן ילך? בהצלחה! מריוס

chenby

New member
וואו, אתה צודק!!

כי כל אישה אחרי דייט מוצלח מחליטה למסד את הקשר. כדי לכל הגברים למהר ולתת את הדייט הכי טוב שלהם. (תראה על מה אתה בונה סיפורים) מתכנן איך להתאכזב, מתכנן איך להפגע.. ואולי המציאות מפתיעה? אולי אם נסתכל על העובדות - היא שאלה אותך אם יש לך מישהי (לא סתם מישהי שואלת גבר שאלה כזו) וקבעתם להפגש. אז מה בתמונה הזו עלול לפגוע ולאכזב אותך חוץ מהסרטים שאתה בונה בראש?

czar

New member
נפגשים

אל תתכן ציפיות, זרום ותראה לאן נושבת הרוח.

superjets

New member
אל תיפגש

הבחורה זרקה אותך לפני שנתיים ועכשיו אחרי שנשארת בסביבה כל הזמן הזה היא החליטה שמשעמם לה והיא רוצה להשתעשע ערב אחד איתך. אין סיכוי להחזיר את הקשר הרומנטי, אם היה סיכוי היא לא היתה זורקת אותך אבל היא הגיעה לשלב שהיא לא רוצה שום דבר איתך,זה מה שזכור לה ממך וזה לא ישתנה. בחורה שיש לך סיכוי איתה לא תגיד לך שהיא יוצאת עם אחרים, לא תדבר איתך שנתיים בלי להפגש ולא תזרוק אותך. כדאי שתתעורר, תפסיק לעשות את עצמך הסמרטוט שנשאר בסביבה שלה, תחתוך את הקשר הלא בריא הזה, בזבזת מספיק זמן איתה וגם יהיה חבל על הזמן שלך ביום ראשון.

seeyou

New member
"אין סיכוי להחזיר את הקשר הרומנטי"?../images/Emo152.gif

הוא לא ציין למה נפרדו יש סיכוי לקשר מסוג חדש-בוגר יותר עם רומנטיקה שונה. "בחורה שיש לך סיכוי איתה לא תגיד לך שהיא יוצאת עם אחרים."? גם בלי שהיא תספר הוא לא יכול לצפות מבחורה בגילה לא לפגוש בחורים בהתאם לצרכים שלה. יוסי

למעלה