מתלבט

מתלבט ../images/Emo53.gif

לגבי שלדה חדשה. (הקודמת נהרסה בתאונה, לרוכב שלום) scoot CR1 Kestrel Evoke Cervelo 2.5 Trek Madone 5.9 Sl אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי נסיון. תודה.

alon raz

New member
בתור בעליהם של madone 5.9

לפני שהוצאיתי סכום כזה גדול עשיתי סקר שוק מקיף מאוד מאוד.ההחלטה נפלה בסוף על trek madone 5.9 ואלו אופניים מ ד ה י מ ו ת!!!!!! ממליץ בחום.

alon raz

New member
זה madone 5.9 2004 אבל

בכל זאת מדהימות זה הקרבון 110.זהה ל madone 5.9 sl 2005

שלדת המדון 5.9 2004

זהה לחולטין למדון 5.9 2005, שההבדל בינהן הוא בעיקר בפירניגים, שפשוט אינם ב SL על מנת לחסוך משקל. בקשר להתלבטות, אני חושבת שה madon יהיו הבחירה שלי מהסיבה שהן קלים, קשיחים, ואני לא חושבת שניתן לסמוך על שלדות sub 900 gr לאורך חיים הנדרש משילדה בסטנדרטים שכאלה, הרי שלדה של 10,000-15,000 לא מחליפים כל כך מהר, ולכן גם הייתי בודקת את אופציית הproject 1 של טרק, שלא ישעמם לך...

CR1 קיבלו ביקורות מדהימות, משקל של

900 גר' ומטה מזה, תלוי בגודל השלדה. גם הטרק מעולים(אני רוכב על טרק 2300), בכל מקרה ברמה הזאת זה כבר עניין של "התאהבות". אני יכול להפנות אותך למישהו שמייבא שלדה מאוד מעניינת ויפהפיה, אם תרצה שלח לי מסר.

מסכים...

בין הדגמים שאתה מתלבט ביניהם אתה לא תיפול... כולם מעולים! במקרה "קשה" כזה הייתי ממש כל זוג ורואה מה הכי "עושה לי את זה"... בהצלחה...

alon raz

New member
כולם צודקים אבל.....

אני מאוהב באופניים שלי אז אני אולי לא כל כך אובייקטיבי אבל עדיין ממליץ על הטרק מאדון 5.9

alon raz

New member
נכון אבל לא

מייבאים אותו לארץ השנה.זה קרבון 55.קל מאוד ומיותר מאוד.

מיותר מאד?

איך אפשר על אופני תחרות שמשהו מיותר? מי מחליט איפה הגבול? עם כבר מיותר, אז למה עדיין ה מדון 5.9 לא? שלא תבין אותי לא נכון, אני לא מנס להגיד שרכישת מדון זה מיותר, ההפך, הלוואי עלי, אבל שלב הלאה, זה כבר לא לגיטימי?

למעלה