מתלבט קשות - B&W או JOYRIDE

tarbuka

New member
מתלבט קשות - B&W או JOYRIDE

"קיבלתי אישור לשדרג " ואני מתלבט בין ה B&W לבין ה JOYRIDE 200 אני יודע שהוא לא 200 והנסיעה שלי בעיקר בכבישים מהירים אבל הנוחות של ה JOY טובה יותר בכבישים מהירים לעומת הכח של ה B&W גדול יותר אבל ה B&W מיועד לק"מ של דרך 250 הבעייה שלו זה כביש מהיר הבנתי כך מה גם שהמוסכניק שלי טוען ש JOY הוא כלי לא אמין הנסיעה שלי ראשון הרצליה שכיום מתבצעת על מובי ניסיתי לענות על הסאגה הזאת ולא צלחתי מה אני מחליט ד.א למכירה מובי 2006 5000 ק"מ כחדש

billy milligan

New member
לכלי מבחן יש ביטוח חובה בלבד

לפחות לאלה שאני נסעתי עליהם בת"א. איפה אתה מוצא כלים עם ביטוח מקיף?????????

tarbuka

New member
אז איך זה שמיליון סינים כן קונים ?

הכוונה לקנייה המטורפת של הכלי הזה בארץ JOYRIDE

קלוזו

New member
מליוני סינים אוכלים ג'וקים לארוחת בוקר אז גם

אתה תאכל? לא ניראה לי. לכן המסקנה - לא כל מה שמליוני סינים עושים גם מתאים לך וכך גם במקרה של ה JOY . ווידוי קטן - גם אני חלק מהעדר "שקונה את הכלי בטרוף" וגם אני חשבתי שאם כולם קונים אז לא יכול להיות שכולם טועים ובטוח שהכלי אמין. זהוא, שזה לא נכון ובהחלט יתכן ש"העדר" טועה - והוא טועה. מצד שני לאחרונה כשאני שומע על הבעיות של ה- GD אז כניראה שכל הכלים האלו יצאו מתחת ידיו של אותו מתכנן ונתנו להם שמות שונים (כנהוג במזרח הרחוק). כניראה שכדי לקבל אמינות צריך לשלם, והרבה.

בתור אחד שהתלבט כמוך

גם אני שקלתי את הכלים הנל את הGD לא קניתי כי הוא ממש לא הלהיב אותי גם בגלל הקרקושים הרבים אבל יש לו מנוע מצויין ממש כמו הBW ממש חזק אבל ללא מיגון רוח כלל קשה לנסוע מעל 110 אבל הגוי לא מומלץ לדעתי אני קניתי את הגוי מקס ליגה אחרת שלי כבר בן שנה 18000 ק"מ 0 תקלות

ravid007

New member
אני רק אציין ש..

לי היה ג'וי רייד 200 מודל 2007 (עד שנגנב...) והייתי נוסע מספר פעמים בשבוע ת"א-רעננה. לדעתי הכלי מאוד מוצלח ומאוד אמין. אני לא יודע לגבי מודלים קודמים, אבל שום בעיה מכנית לא הייתה לי. (בתקופה הקצרה שיהיה לי - 8 חודשים) הכלי משייט על 100-110 בסבבה (בלי שתקרע אותו), ואתה זורם עם התנועה. (לא רץ מקדימה, ולא נשאר מאחורה) לי היו חסרים ה 20-30 קמ"ש הנוספים "לברוח" קדימה כשצריך.(ואני חושב שזה איניבידואלי לכל רוכב) כמו שאמר אהוד - נסיעת מבחן. ואני לא מאמין שאפקט העדר קשור לשוק של הכלי. אבל קח בחשבון שאין קטנוע יותר גניב מהג'וי רייד..... בהצלחה.

לא מכיר אף אחד מהם לעומק

(חוץ משלום שלום ברמזור ורכיבת מבחן על BW) ממליץ לך לקנות כלי אמיתי - VXR 200!!!! הפאן בהתגלמותו

whistler

New member
יש לי ג'וי, והיה ל BW...

אכן יש הבדל בנוחות, בין שני הכלים הללו. הג'וי יותר "רך" ויש לו מיגון רוח סביר +, לעומת חוסר מיגון הרוח ב BW. לעומת זאת, הBW מאוד חזק, ואין לו בעיה לשייט ב 120, ולהגיע גם ליותר (למרות שבמהירויות האלה, אתה תמצא את עצמך מתכופף מעל הכידון, מרוב הרוח! אני אישית מכרתי את הBW שלי בזמנו (אחרי חצי שנה בלבד!), בגלל העניין של הנוחות. פשוט לא הייתה לו תמיכה לגב (המושב יחסית שטוח) והגם המיתלים על הצד הספורטיבי, כלומר קשים. הייתי סובל מכאבי גב לאחר נסיעות של יותר מ 20 דקות. יש לי ג'וירייד כמעט שנתיים ואני מאוד מרוצה ממנו! לא יודע על סמך מה אמר לך המוסכניק שלך שהJOY הוא כלי לא אמין, כי זה די שטויות... לי היו גם בעיות עם הBW (כל הזמן היה נוזל שמן גיר!) על אף שהוא היה כלי חדש מהחברה, ועל אף שניסו לתקן את זה לא פעם ע"ח האחריות, זה לא עזר. אולי סתם נפלתי על כלי פגום, לא יודע... אבל אני יודע שג'ויריידים רבים נמצאים על הכביש, ונחשבים אמינים (חוץ אולי מכמה דגמי 150 ראשוניים שהביאו לארץ, שהיה בהם פגם של איזה אטם בראש מנוע...). זה שיקול שלך - אם אתה עושה נסיעות ארוכות, הBW לא מומלץ, והג'וי משייט יפה על 100+. אם אתה זקוק ליותר מזה, תחשוב על כלי 250 אחר, אולי GD, או JOYMAX.

tarbuka

New member
אני נוטה יותר ל BW מפאת הגודל

מה ההבדלים מבחינת עליות טיפולים וכ'

whistler

New member
אם זכור לי נכון

אם זכור לי נכון, אז הטיפולים ב BW היו כל 4000 ק"מ, ואילו בג'וי הם כל 3000 ק"מ. לא החזקתי את הBW להרבה זמן כאמור, אז לא יצא לי לעשות יותר מדי טיפולים, וכמובן לא טיפול גדול, אבל פחות או יותר זכור לי עלות טיפולים די דומה לזה של הג'וי, אולי הפרש קטן... אני מאוד ממליץ שתעשה נסיעת מבחן רצינית על ה BW - כדי שתחוש קצת את הנוקשות שלו, ותראה אם זה מפריע לך.

yohaim2

New member
אצלי לפחות היה פגם באטם ראש מנוע-150 שנת 2002

פתרון הבעיה:החלפת אטם ראש מנוע,שהוא למעשה בסה"כ גומיה. עלות האטם היא שולית(כ-65 ש"ח),אבל העבודה אורכת הרבה זמן(כמה שעות),ולכן זהו הליך יקר(1000 ש"ח). יש לשים לב לכך.

thomach

New member
אני הייתי הולך על הג'וי רייד בגלל הנוחות

הB&W נחשב "ספורטיבי" ולדעתי הוא לא נוח לנסיעות ארוכות.לגבי האמינות: מספר הדעות כמספר המוסכניקים. אמנם לא מהיכרות אישית, נראה לי שהג'וי סה"כ אמין למחיר שלו ולעובדת היותו קוריאני. אל תתיפס על כל דעה מזדמנת ומכלילה שאתה שומע סביבך כי לא תצא מזה.

tarbuka

New member
הצילו!!! לאחר נסיעת מבחן על B&W ירדתי ממנו

קטנוע מדהים !!!!! אבל אני מרגיש בו כלכך צפוף שלא יכולתי לשבת יותר מ 10 ד' עליו כל הזמן חיפשתי תנוחה נוחה לרגלים (ואני אוהב לפרוס את הרגלים טיפה ) חבל כבר הייתי ממש נעול עליו כעת אני ממש ממש בבלבלות לא נשארו לי הרבה כלים : דינק 200I החדש עם ההזרקה ג'ויי רייד יד שניה גרנד דינק יש שניה אני לא אוהב קטנוע מסורבל אני רוצה להניע ולנסוע תעזרו לי אני לא סגור על אף אחד מהם מה אני עושה ???

tarbuka

New member
זהו קניתי היום גרנד דינק 250 100ק"מ - מדהים

איזה כיף של כלי אני כלכך נהנה (לאחר נסיעה אחת ) אמשיך בתגובות בקרוב

למעלה