מתלבט על נגן 16G-20G

yoavsch

New member
מתלבט על נגן 16G-20G

מה אני כבר מבשר מנגן?? א. מה שמעניין אותי זה שינגן מוסיקה (תמונות/קליפים זה נחמד אבל לא MUST) א. תמיכה לספריות עם שמות בעברית (קלאסי, פופ וכו,) ב. תמיכה בעברית לשמות השירים ג. רדיו (חשוב מאוד!!) ד. אמינות ונוחות בניווט!!! ה. 16G-20G ו. איכות צליל שאלת השאלות: האם Sansa Sandisk 16G עומד בסעיפים הנ"ל? האם iAudio/Cowon X5 20GB עומד בסעיפים הנ"ל? ואם לא אז מה כן? תודה מראש

tweeg

New member
תשובה

i7 אם לא מעניין אותך סרטים ותמונות d2 אם כן הview לא נחשב מכשיר מוכר,כנראה בגלל שהוא לא מפורסם בארץ אני אישית לא מכיר אותו כ"כ,אבל אין לו את הסאונד של הנגנים הטובים

tweeg

New member
*

הנגנים הם של cowon iaudio זה שם של סידרה(כמו ipod של אפל) והi זה קיצור של iaudio ולא כותבים אותה פעמיים

O

omerdav

Guest
אוף. היית חייב להרוס.

גיליתי שזה יוצא הרבה יותר יקר מבארץ - 95 פאונד בריטי הם 661 שקלים, שזה 70-80 יותר מהמחיר בארץ! ממזרים.

יאיר B

New member
הסנסא לא עונה על מרבית הדרישות.

א. אין תמיכה לספריות (עברית אני לא חושב שיש לו). ב. כבר אמרתי שאני לא בטוח שיש עברית בכלל. ו. איכות הצליל סבירה, אבל זו של איאודיו יותר טובה
ה-X5 הוא יופי של נגן (עדיף כבר בגרסת ה-L שלו עם יותר זמן סוללה) אבל הוא כבר לא מיוצר וקשה להשיג. אין בו עברית מובנית (צריך להתקין מערכת הפעלה חדשה - רוקבוקס, בקישורי הפרום יש את האתר שלהם אם זה מעניין אותך).

למעלה