מתלבט מחפש עזרה

dds22

New member
מתלבט מחפש עזרה

אני רוצה לקנות מחשב כף יד חדש- אשמח לקבל את דעתכם על ה T-3 של פאלם או IPAQ (4150,2220(? הכוונה האם ללכת על הפאלם או על הIPAQ מבחינת ההבדלים בין המערכות, כמות התוספות והתוכנות וכו? בהנחה ששניהם עולים אותו דבר ושניהםצריכים לשרת אותי לתקופה ארוכה מה הייתם בוחרים? תודה על העזרה וחג שמח

ron20

New member
התחלנו ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

תראה ... מה עדיף פוקט או פאלם ... בצע חיפוש בפורום ובפורום פאלם, יש הררי מידע לעוס עד תום על הנושא ... מה אני הייתי בוחר

nbvcvfh

New member
התשובה לשאלה זו בשאלות הנפוצות

בפורום זה לא רצינית. ראוי לפורום מכובד כזה שיעלה תשובה רצינית יותר. התשובה בFAQ

ron20

New member
מה שיפה אצל איילת זה ...

חוש ההומור, ההכחשה, ההתמדה
...

2cookie

New member
הפאלם הציל אותך פעם כמו שPPC

הציל? אם ה2210 היה מתקלקל ולא הT3 באותו יום נראה לך שהיית מסתדרת טוב כמו אז? כי לי לא

AYELET1

New member
המלך (מלך!!!../images/Emo3.gif) לא התקלקל

הוא פשטוט עבר התעללות קשה המסכן
אני מתביישת לאמר... ואחרי טראומה כזו, אתה בא למסכן בטענות...?!

raananta

New member
הפאלם לוקח ובגדול!!!!!

אני כל היום עושה הארד ריסטים כי יש לי מסך כחול......

raananta

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ככה!!!!

אני סתם צוחק עם איילת (היא "בעקרון" מאנשי הפאלם) אני ממש לא חושב שאחד מהשניים הוא המוביל. אני מאמין שהמכשיר שמשרת אותך בצורה הטובה ביותר ובמינימום מחיר הוא הטוב יותר בשבילך.
אתה שוקל לקנות מכשיר?! או שאתה מהוותיקים?

AYELET1

New member
ואם תשיםם לב באחד השרשורים

(אליו הגבתי לפני דקה), התוכנות של הפאלם טובות כל כך, שאפילו מנסים להשתמש בהן בפוקט

Blueye1

New member
שלום

לי יש פאלם מספר שנים וכרגע את הזייר 71. לא מזמן פתחתי פה שירשור שהפך להיות שירשור ארוך לגבי הויכוח הניצחי למה כדאי לי לשדרג פאלם או פוקט. בכל מקרה אחרי קריאה מרובה עדיין אין לי כל מסקנה - נראה

raananta

New member
עכשיו ברצינות

ההבדלים בין שתי מערכות ההפעלה בזמן האחרון הפכו נורא מטושטשים. לכן, חשוב שתדע מהן דרישותייך מהמכשיר ואז תחליט איזה מכשיר ישרת אותך בצורה הטובה ביותר כשמערכת ההפעלה היא שיקול מינורי בעניין.

2cookie

New member
פשוט שתמונות המסך של קובאלט

מעבירות בי רטט של התרגשות... היא כל כך גרפית ויפה

למעלה