מתלבט לפני לימודים

ping swing

New member
מתלבט לפני לימודים

שלום רב לכולכם. אני אורח חדש בפורום ומקווה שתוכלו לסייע לי (התרשמתי מאוד מהדיונים המעניינים שאתם מנהלים כאן!). אני מתלבט בין מדעי המחשב (חד-חוגי) לבין ביואינפורמטיקה ("מדעי המחשב ומדעי החיים הדגש בביואינפורמטיקה"). האינטגרציה בין תחום המחשבים לתחום הביולוגיה נראית לי מסקרנת, אך אני מוטרד מהפרקטיות של התואר. האם אתם יודעים מהן יכולות התעסוקה לאחר תואר ראשון ומהו הביקוש? כמו-כן, האם אפשר להמשיך לתואר שני במדעי המחשב ישירות לאחר התואר הראשון בביואינפורמטיקה, או שינדרשות השלמות כלשהן? ולבסוף, האם יש בידיכם מידע לגבי ההבדל בין התכניות לביואינפורמטיקה באונ' ת"א, העברית והטכניון? אני יודע שבטכניון מדובר במסלול ארבע-שנתי, אבל גם בין ת"א לעברית (בשתיהן - שלוש שנים) הבנתי שיש הבדלים. משהו משמעותי? המון תודה.

ביואינפורמטיקה

הנושא חדש יחיסית בארץ והביקוש נמוך יחיסית למדעי המחשב. לגבי מעבר מתואר ראשון לשני כל מוסד ודרישותיו. כך שתצתרך לפנות למוסד עצמו ולברר תנאי הקבלה וההשלמות. בכדי לעמוד על ההבדלים בין מסלולים באוניברסיטאות השונות דכאי לך לאשוות בין תוכניות לימודים קורסים והתמחויות. לפי הידוע לי בעברית מדובר במסלול ישיר לתואר שני לכן פתוח רק לתלמידים מצטיינים. ברר באתרי המוסדות. בהצלחה.

למעלה