מתלבט לפני גיוס

shimi75

New member
מתלבט לפני גיוס

אני מתלבט לאיזו יחידה ללכת, ההתלבטות שלי היא איפה אני ירוויח יותר באזרחי או אפילו בקבע. (אני בן 22 רווק) לינק 1 האם איש תוכנה עדיף על בודק תוכנה מבחינת המשכורת? והאם התפקידים הנ"ל דורשים ידע נרחב במתמטיקה או שמספיק 3-4 יחידות? יש לי ידע בטכנאות מחשבים מערכות הפעלה ואנגלית ברמה גבוהה האם זה פלוס רציני? או לינק 2 פה העבודה נשמעת הרבה יותר מעניינת, פה זה לא נשמע שאני הולך לשבת 7-8 שעות מול המחשב. אבל השאלה שלי היא מבחינת המשכורת. אשמח לתשובה בהקדם! שבוע טוב לכולם! תודה רבה מראש!

Caesarus

New member
אז ככה

האפשרות הראשונה היא בעצם בדיקות תכנה/תכנות אתה לא צריך בזה ידע מטמטי מעמיק יותר מידי והמשכורת בקבע אזרחות היא ממש טובה. לגבי ידע במערכות הפעלה - זה פלוס מסוים קשה לי להגיד עד כמה באמת. לינק 2-זה נשמע כמו תחזוק של מערכות מבצעיות ,זה כמובן יותר מעניין אבל מבחינת משכורת מן הסתם אתה תתמקצע פחות ולכן המשכורת תירד. ככה שאם השאלה היא מבחינת משכורת נטו אני ממליץ על האפשרות הראשונה, בנוסף חיל המודיעין עדיף בהרבה על חיל הים, יש לי חבר יוצא 8200(היחידה הגדולה ביותר במודיעין) רק אם הניסיון מהצבא הוא מרוויח משכורת שמהנדסים חולמים עליה.

shimi75

New member
בקשר למשכורת

אם אפשר קצת מספרים זה יהיה נחמד. (לגבי שני הלינקים) בקשר לתכנות / בודק תוכנה האם יש הבדל גדול במשכורת? ועוד דבר בקשר לתכנות אני רוצה לדעת אם אני מתחבר לתחום. אם אפשר להמליץ לי על ספרי תכנות העוסקים ב: 1. שימוש בכלי פיתוח טכנולוגיים ומתודולוגיות פיתוח מהמתקדמות ביותר בעולם בדגש עיקרי על טכנולוגיות מיקרוסופט בסביבת .net 2. עבודה עם מסדי נתונים Oracle ו- Microsoft SQL (עוד מידע ב"לינק 1") האם יש ספרים בנושא?

Caesarus

New member
מספרים זה דבר אינדיוידואלי

נגיד רק שלהרוויח בלי תואר ורק אם נסיון צבאי משכורת של 5 ספרות שזה חלום של רבים וטובים. בקשר ללינק הראשון, אני פחות מכיר יוצאי חיל ים ,אבל מנסיון אנשים שעוסקים בתפקידים מבצעיים מתמקצעים פחות, פשוט כי מי שנמצא על הספינה בדרך כלל הוא הכתובת הראשונה לתקלה ומתפקד הרבה פעמים כמפעיל יותר מאשר טכנאי-בכל מקרה זו היא דעתי ועל תיראה אותה כמחייבת לכל התפקידים מהסוג הזה. בקשר לספרים לצערי אני לא הכתובת הנכונה,אני בא מתחום אחר.

למעלה