מתלבט ומתחבט

מתלבט ומתחבט

יש איזה קופאית בסופרמרקט השכונתי שלנו, שמוצאת חן בעיני מבחינה חיצונית. אני לא יודע עליה דבר למעט שמה. מעולם לא היה ביננו איזה מבט או חיוך או רמז כלשהו שייתן לי אור ירוק "להתחיל איתה". למרות זאת היא מוצאת חן בעיניי. אני לא יודע מה לעשות. אם אומר לה משהו, אז זה שממתין אחריי בתור, ישמע אותי. בכל מקרה אני מסתכן בקבלת דחייה מצידה. ואז זה יכול להיות לא נעים בשבילי. אז ארגיש מנוע מלגשת לקופה שלה. רעיונות ?

ליצור איתה קשר עין, לחייך אליה,

לפרטט איתה. "שוב אני בקופה שלך, כנראה שיש פה משהו מיוחד". ולראות איך היא מגיבה.

עצה

נסה לפנות אליה בהתחלה בעניני העבודה ושרותה לך. שאל אותה בענין על עבודתה כקופאית, מה בדיוק עושה בזה, כמה מרויחה, כמה נהנית, כמה קשה לה וכמה מצליחה. לאט תקרב את הנושאים, תגשש ותכירה. חשוב: השתדל לא להפריע לה.

תודה יהודה

אבל זאת קופת אקספרס. המבט שלה מרוכז במוצרים שלי ובמחשב של הקופה. היא נראית אדישה לגמרי . איכשהו להתחיל לדבר איתה זה נראה קצת לא לעניין. אני גם לא יודע מה בדיוק לאמר

אז בזהירות

קנה אצלה הרבה ושלם רק או בעקר אצלה. מדי פעם כשתרגיש שלרגע קצת פנויה, פנה אליה בעדינות בשאלה מתענינת על עבודתה.

PianoGirl20

New member
לא מהפורום, אבל...

עלה לי רעיון בראש כשקראתי את ההודעה שלך.. אולי בפעם הבאה שאתה עומד בקופה ומשלם, תשלם באשראי, וכשאתה מחזיר לה את הפתק עם השם והטלפון שלך, תתן לה יחד עם זה עוד פתק שכבר הכנת מראש, ובפתק הזה תכתוב לה שכבר הרבה זמן שהיא מוצאת חן בעינייך, שאתה נהנה להסתכל עליה בזמן שאתה מחכה בתור לקופה ושהיא מאוד חמודה לפי דעתך והיית שמח להכיר אותה. ואם בא לה, אז היא מוזמנת להתקשר למספר שלך.... תן לה שם איזה כמה מחמאות נחמדות כאלה, וכמובן שגם תחייך אליה, ואם יתמזל מזלך היא עוד עלולה להתקשר אלייך בחזרה.. עוד רעיון זה שכשיגיע תורך אתה יכול להתחיל לדבר איתה איכשהו, לצחוק איתה על הלקוחות המעצבנים או לשאול אותה כמה זמן היא כבר עובדת שם, ואיך זה לעבוד שם וכל זה...ככה קצת תקרב אותה אלייך. אבל נראה לי שההצעה הראשונה יותר טובה. בכל מקרה בהצלחה!..

omer73

New member
רעיונות

אני חושב שהכי חשוב זה קודם כל ליצור קשר עין ודיבור קטן, כי בלי זה אתה בכלל לא בתודעה שלה, אבל כשאתה נניח אומר לה שלום, ומתעניין בה "מה שלומך?, או איך העבודה?" וכו', זה כבר יוצר איזשהו דו שיח קטן. בנוסף אתה יכול לזרוק לה כל מיני מחמאות, כמו שקרן כתבה לך, זה רעיון נחמד, או אם אתה משלם בויזה ליד המס' טל' לכתוב לה שתשמח לטל' ממנה וכו'...

Ofirmmm

New member
זה מה שאני הייתי עושה...

הייתי בודק מתי היא מסיימת לעבוד. וכשהיא מסיימת את המשמרת ל]גוש אותה מחוץ לסופר כשהיא הולכת (ככה גם יש לה טיפה זמן לדבר...) להגיד לה שכל השבוע קנית מצרכים שאתה לא באמת צריך... באת רק כדי לראות אותה. ומשם... כבר אמרו לפני. בהצלחה.

Miss Thang

New member
אם הייתי במקומה, הייתי מתה מפחד

אם מישהו היה עושה את זה. זה מרגיש "סטוקרי" לאללה. סורי.

Ofirmmm

New member
:)

שכחתי לציין שצריך לערוב לה בסמטה חשוכה, ואז לצאת אליה בריצה ואז לתפוס אותה מאחור... לא חזק אבל... שלא תיבהל :) (המטרה זה לנסות לדבר איתה כשהיא לא עסוקה... ולחוצה כי יש אנשים והבוס תמיד מסתכל... באותו אופן זה גם יכול להיות בהפסקה... למרות ששם יש להן בדיוק דקה וחצי להשתין ולחזור....)

Ofirmmm

New member
את מדמיינת את זה...

את מדמיינת שבחור מגיע אלייך כהכל חשוך בחוץ... ואת בקושי רואה אותו או את הסביבה... ואז הכל ניהיה מפחיד. עשיתי את זה פעם אחת. לא מקרה כמו כאן, אבל במקרה דיברתי עם מישהי בסופר-פארם (עובדת שם) ורק אחרי שעזבתי התחרטתי שלא לקחתי מספר... ישבתי כמה דקות באוטו, וחזרתי לשם, מסתבר שהסופר נסגר, והיא עמדה בחוץ וחיכתה להסעה... אז התקרבתי והתחלתי לדבר איתה... היא לא נראתה מפוחדת מידי :) לעומת זאת.. .אני אשקר אם אני אגיד שקיבלתי טלפון, אבל היא נראתה די מרוצה מהעניין.... :) בקיצור... עשה מה בראש שלך. המון בהצלחה. ואת... מקווה שאף אחד לא יעשה לך את זה בלילה.... :) ואם כן.. שהוא לא יפחיד אותך יותר מידי...

Miss Thang

New member
מתחילים איתי די הרבה,

והיו לי כמה התחלות "לא נעימות". אני רק אומרת לך את דעתי מנסיוני האישי, ובהתאם להעדפות **שלי** (מה שלא בהכרח חייב לעבוד על נשים אחרות). כמובן שהכל תלוי גם בסגנון הדיבור שלך, במראה, ובמה שאתה משדר... מאוד אינדיבדואלי בהחלט.

smartblonda

New member
כאשר אתה עובר בקופה שלה

תשאל אותה מתי יש לה הפסקה כי יש לך משהו חשוב לומר לה,בנעימות ועם חיוך ,זה יכול לעבוד.

למעלה