מתלבט בנושא עבודה,

For Martha

New member
מתלבט בנושא עבודה,

בעיקרון כרגע אני לומד פעמיים בשבוע לימודי ערב בנושא טכנאי רשתות ו-PC, אני מתעד לעבוד כחצי שנה עד סיום הלימודים, ישנן 2 עבודות בפתח ואינני יודע במה לבחור, הראשונה היא במפעל שמתמחה בייצור מוצרים צבאיים,אני אהיה במחלקת הרכבה. המפעל הינו סגור וניתן לצאת ממנו 3 פעמים כדי לעשן (אני מעשן דיי כבד) ,מסבסד ארוחות וההסעות. המשכורת הינה מינימום לשעה,8 שעות ואופציה לשעות נוספות. בתום חצי שנה של עבודה עתיד להשתחרר המענק הצבאי שעדיין לא מימשתי. העבודה השניה היא בתחום המכירות, עמדה בקניון המתמחה בתבלינים ומוצרים לבית (סכינים,כוסות,מנדולינות וכו') , עבודה פעילה ולא מתה כמו הקודמת,המשכורת עדיין לא ידועה אבל סביר להניח שלא עולה על 22 ש'ח לשעה (זה הכיוון), העבודה גמישה יותר, ז"א שאפשר לעבוד פחות שעות (נותן לי פוש ללימודים...),יותר אינטרקטיבי,אבל פחות "מסודר". הלב נוטה לעבודה השניה, אבל אין לי מושג אם אני עושה בשכל... הייתי שמח להתייחסות ולהכוונה.. תודה רבה וחג שמח.

לעשות בשכל

בוא נדבר ברמת התוצאות- מה תהיינה תוצאות שיראו שעשית בשכל ומה תהיינה תוצאות שיראו שלא עשית בשכל? מהתוצאות כדאי להסיק מה הדברים שעליך לברר כדי לדעת אם אתה עושה בשכל אני שומעת שחשוב לך לשלב ביטחון תעסוקתי יחד עם מידה מסויימת של חופש "לנשום אויר" זה כנראה יהיה סידור אידיאלי עכשיו חשוב לבדוק איזה תנאים לדעתך יכולים להבטיח את הסידור הזה מה דעתך? אפרת נצר וייס

למעלה