מתלבט בין ipaq1930, zire71 וmio338

2cookie

New member
לדעתי ה1930....

גם הוא וגם המיטאק יענו על הדרישות שלך טוב בהרבה מהפאלם.... ושמישהו ינסה לעצור אותי

AYELET1

New member
אני ../images/Emo3.gif (עוצרת בעדך)

תלוי מאד מה אתה מחפש ביתרונות הPPC עדיין לא הבחנתי (למרות שאני מתכוונת לנסות ברצינות בזמן הקרוב) אבל חד משצמעית יתרונות הזייר במקרה זה הם: רזולוציה מאד גבוהה (אין במכשיריןם שציינת) ומסך TFT המצלמה אינה קיימת במכשירים שציינת

2cookie

New member
המצלמה לא חשובה לו

והמסך בשניים האחרים הוא גם TFT... ונכון שהרזולוציה תעזור, אבל בוורד באמת תוכלי לערוך מסמך ברזולוציה גבוהה?
ממה שהבנתי קוויק אופיס תומכת רק ב160 על 160 העתיק... וגם באינטרנט יהיה לו קל יותר (אני מדבר מנסיון... שלך
) לבצע כל מיני משימות כמו להתכתב או סתם לגלוש, והמסך אמנם פחות חד אבל גדול יותר פיזית.

2cookie

New member
וכמובן משחקים

תלת מימדיים לא חסרים לPPC, לא ראיתי הרבה לפאלם...

AYELET1

New member
לגבי קלות הגישה לאינטרנט - את זה

יש עדיין לבדוק עם מכשיר פוקט... כאמור יעשה בקרוב משחקים - מודה שאני מעט "מפגרת" בתחום. מסתפקת ב-FREE CELL ופאזלים דו מימדיים
לגבי המצלמה- לא ראיתי בשום מקום שהמצלמה איננה חשובה עבורו. (למרות שלא הוסיף אותה לרשימה, אך התעניין לגביה) לגבי מסמכי האופיס- יש תכונות מסויימות שחסרות לי בקוויק אופיס 5.1, שזו תוכנת האופיס התומכת הכי טוב בעברית. כאמור מתכוונת להשוות בזמן הקרוב עם הפוקט, ואז אדע טוב יותר

roei88

New member
המצלמה גם חשובה

אבל משחקים ואינטרנט יותר ולפי מה שראיתי המשחקים לppc יותר יפים אז לקחת את הipaq 1930?

2cookie

New member
מצלמה לPPC עולה 500 ש"ח

(אבל היא טובה בהרבה משל הזייר... 1.3 מגהפיקסל עם פוקוס מתכוונן וצילום וידאו)

roei88

New member
עוד משהו בקשר לעברית

אני חייב לקנות עברית בשביל לראות אתרים ולכתוב במסמכים בעברית?

ron20

New member
../images/Emo26.gif

אם הוא מחפש אינטרנט, אופיס ומשחקים ... אז נראה שפוקט זו באמת בחירה יותר טובה.

למעלה