מתלבט בין 3 מחשבים

g u y t o

New member
מתלבט בין 3 מחשבים

אני מתלבט בין 3 מחשבים אני צריך אותם לעבודה ( חובה מסך 12.1 ) ( אין הגבלה בתקציב ) 1 - ibm x61 tablet t7500 כרטיס INTEL 3100X 2- HP TX1000 TABLET ANDTurion 60 כרטיס NVIDIA 6150 3 - DELL XPS 1210 רגיל t7200 כרטיס NVIDIA 7200 לכולם יש זיכרון 2G כונן 120G לIBM חסר כונן (אני קונה חיצוני ) מצלמה ( גם לא בעיה ) ו Svido ( בעיה - עם יש פיתרון אני ישמח לדעת ) אבל הוא שוקל חצי קילו פחות קצת קשה לי לוותר על הפינוקים כמה אתם באמת משתמשים בתוספות ? מה אתם אומרים אני לא מכיר שום דגם אם יש לכם המלצות אני מקשיב תודה

kobi 23

New member
תשובה

שני הדגמים הראשונים מיועדים ללקוחות עיסקיים. אני מכיר את הTHINKPAD X והוא ברמה מאוד גבוהה. אך אם אתה מתעד אותו להפעלת ישומיים תובעניים כמו תוכנות גרפיקה תלת מימדיות הוא לא יתאים,משום שיש לו כרטיס מסך מובנה, את הדגם של HP אני לא מכיר.יש כמה תתי דגמים לחטיבה העיסקית שלהם עד כמה שידוע לי אחד מהם הוא הNX שממש לא התלהבתי מהאיכות שלו,אבל את הדגם שלך אני לא ממש מכיר לו יש כרטיס מסך יעודי,אם כי ברמה לא הכי גבוהה.היא אמורה להספיק ליישמים כבדים יחסית.וכמו כן יש לו מעבד חלש יותר הדל,הוא לא שייך לליין העיסקי אלא לגיימרים בעיקרון.הוא מאוד חזק מבחינת חומרה (לא חוזק פיזי) ומתאים מאוד למשחקים ותוכנות כבדות,אך שוב לא מיועד ולא מתאים ללקוחות עיסקיים.כמו כן המסך שלו מעט גדול יותר יש לדל חטיבה עיסיקת בשם לטיטיוד אך אני לא יודע אם יש בארץ מחשבים עם מסך 12'' עם מאפיינים כמו לHP ולX. מבין השניים הראשונים אני באופן אישי מעדיף את הX על הHP

kobi 23

New member
תיקון

המסך של הXPS הוא אכן 12.1''. כמו כן יש לו מס' תתי דגמים שלחק יש כרטיס מסך יעודי וחלק לא. התבלבתי בינו לבין דגם אחר של .XPS אבל זה לא משנה לך,הוא לא שייך לאותה קטיגורה כמו השנים האחרים

kobi 23

New member
ועוד משהו קטן

עד כמה שידוע לי לTHINKPAD יש את TRACK POINT (הג'ויסטיק הקטן) כאמצעי הצבעה. אני באופן אישי מאוד אוהב את אמצעי ההצבעה הזה,אבל יש כאלה שלא לעומת זאת בHP יש את ה"עכבר" הרגיל כמו בכל לפטופ

kobi 23

New member
הוא מעולה

אבל המעבד שלו חלש יותר מהX וכמו כן מהירות הקאש שלו קטנה- 2 לעומת 4 בTHINKPAD. אם אין הגבלת תקציב למה לא לקחת טוב יותר... ? אני מאוד אוהב את המחשבים של דל,אבל כפי שציינתי אין להם ממה שידוע לי,לפחות בארץ מחשבים עם מסך דומה ומאפיינים דומים

g u y t o

New member
לגבי D430 אני מעדיף TABLET וגם

וגם עם כבר בלי כונן אז ה X61 יותר טוב בכול השאר

kobi 23

New member
קח אותו,הוא מעולה

רק תעשה לעצמך טובה ענקית. כל הדגמים מסדרת 61 של THINKPAD מגיעים בשני דגמים,עם ויסטה ועם XP. אל תחשוב לשניה על ויסטה ותקנה עם XP

kobi 23

New member
לגבי הTABLET

לא יצא לי לעבוד מעולם עם TABLET אך ממה שידוע לי אין להם תמיכה בעברית,אם זה חשוב לך. אני מתכוון כמובן לכתיבה ישירה על המסך באמצעות הסטילוס

g u y t o

New member
יש לו רק מחשבים עם ויסטה אבל

אני לוקח 2G זיכרון ומעבד חזק אז אני לא מאמין שתהיה בעיה ואם כן אני יעלה ל 4G זיכרון כי אין לי אופציה לקחת XP כבר ביררתי

RoyBO

New member
אין דבר כזה

לנובו בדגמי טינקפאד מאפשרים באופן גורף שינמוך לXP

kobi 23

New member
נכון

יש להם גם אפשרות לשדרוג המערכת ל XP. הדגמים שהם מוכרים עם ויטסה הם בד"כ ביזנס שמאפשרים שדרוג לXP.זה חוץ מהעובדה שהם חזרו למכור את הXP

bar666xp

New member
"לעבודה" זה אחלה אבל איזו עבודה?

עבודת PHOTOSHOP או MAYA או FLASH או אופיס או... כל אחד מהם מציע שימוש טיפה שונה אבל בגדול הם מציעים +- את אותו הדבר... הלנובו מציע את המעבד החזק ביותר, הדל מציע את הכ.מסך החזק ביותר אם אני זוכר נכון את הנתונים של 7200 מול X3100 {כדאי לבדוק זאת שוב למקרה ואני לא זוכר נכון}. אף אחד מהם לא יהיה מזהיר אם יש צרכי 3D ברמת גרפיקה גבוה... אז בוא נתחיל בכך ש... עבודה? ציין מה העבודה ורצוי תוכנות ו/או לפחות סוג העבודה.. וביאיזו רמה... לדוגמה ל2D תוכנות כמו PHOTOSHOP הX61 ניראה כרגע כמוביל מהסיבה הפשוטה התוכנה משתמשת בעיקר בCPU. תעלה מפרטים מלאים {עדיף קישורים} אולי יש עוד כמה הבדלים שלא נתת בהם תשומת לב. לגבי S-VIDEO יש הרבה חלופות בצורה של חיבור מכשיר לVGA ו/או דרך USB וכו' ממש לא חסר אפשרויות. מצלמה אישית אני ביכלל לא בעד מובנת אלה אם נוהגים לעשות שיחות וידאו על בסיס יום יומי אחרת לא רואה יתרון במצלמה מובנת. ביגלל 500גרם לא הייתי ממש בוחר מחשב זה או אחר באופן אישי.

למעלה