מתלבט בין 2 דו"שים

naCHche

New member
מתלבט בין 2 דו"שים

אחרי שנים של הפסקה(8 שנים מהאופנוע האחרון שהיה דו"ש 500) ורכיבה על CH אני מחפש דו"ש שיתאים לצרכי.. אחרי בחינה ראשונית אני מתלבט בין קוואסקי KLE להונדה TRANSALP אני מתכוון להיות יותר על הכביש מאשר בשטח ברם, יש לי רשיון עד 500 מה גם שהפרשי המחיר הם די גדולים. מישהו יכול להגיד לי מה הן יכולות ההונדה בשטח ? וכנ"ל לגבי הKLE ? איך הKLE בכביש? לנסיעות של 100 ק"מ 3 פעמים בשבוע ? תודה מראש

בתור רוכב KLE אני לא משוחד... ולכן

לך על הKLE. כלי מעולה, אמין, נוח (עם כיסא משופר), גומע מרחקים לא רע - אני רוכב עליו במהירות קורפו וחצי ללא בעיות מיוחדות, בעיר הוא נוח מאוד, טיפולים וחלקים לא יקרים וזהו. לך עליו.

naCHche

New member
איפה עושים כיסא יותר נח ?

וגם מה זה מהירות קורפו וחצי ? והאם יש הבדלים בדגמים בין השנים האחרונות - במילים אחרות האם יש תוספות מסוימות לשנים מסוימות ? האם הכיסא הנח יותר זו אופציה בחנות ? לא כתבת איך הוא בשטח ? תודה מראש

כסא נוח (=מרופד) עושים אצל רפד

קורפו וחצי = המהירות המותרת שנקבע בימיו של השר לשעבר (הוא עוד חיי?) חיים קורפו שקבע אותה כתשעים קמ"ש (לפני זה היתה 80 קמ"ש) ומכאן - צא ולמד - קורפו וחצי = 90 + 45 = 135 קמ"ש. בשטח לא בדקתי את נוחיות הכיסא אולי מהסיבה הפשוטה שהאופנוע אינו אופנוע שטח.

kle

New member
לגבי כסא יותר נח

מצורף לינק לגבי הKLE אופנוע כבד מידי לשטח מתאים לשבילים בלבד אבל אופנוע פגז... אני מאוד מרוצה, לבד מהעובדה שנפתח לי התיאבון לשטח ולכן במוקדם או במאוחר ניראה לי שאחליף לDR650

Easy_Rider

New member
KLE, לפני המפח נפש שתקבל ...

אם תחליף ל- DR650 אתה אולי תטייל בשטח, אבל תפסיד בנוחות, בנינוחות, במהירות וכו´. איפה אתה נמצא רוב הזמן ? על הכביש - לא ?

guysha

New member
על מה ההתלבטות ?

אתה רושם שיש לך רישיון עד 500, שמוציא את ה TRANSALP מהתמונה, אם בכוונתך לעלות מעל 500, ישנן עוד אופציות רבות וטובות להלן: DR-ים למיניהם ( 650 / 800 ) Freewind ( XF650 האחים למשפחת טנרה וכו´

סקרנות בלבד

לא שיש לי רישיון מעל 500 אומשהו אבל הAfrica Twin של הונדה הוא דו"ש או כביש? ואיך הוא מבחינת אופנוע באופן כללי? לפי מה שידוע לי הוא 750 סמ"ק אבל לא מעבר לזה

Miss Mor

New member
תיאורטית...

הוא דו"ש אבל הוא בהחלט לא לנסיעה בשטח אולי שבילים עדינים... ולא עם הצמיגים המקוריים שלו אני נסעתי עליו, ופשוט התאהבתי
אבל אחרי שעתיים חזרתי בי
לא יכולתי לסבול יותר את הויברציות שלו פשוט בילתי נסבל Miss Mor

Miss Mor

New member
לא, האופנוע מאוד יציב

וממממממממממממממממממש תענוג לשבת עליו אתה יושב גבוה, האופנוע מאסיבי ואני פשוט הרגשתי בעננים
וכמובן שמיד התאהבתי
אבל... יש לו רעידות מהמנוע כמו לכל דו"ש בנסיעה מחוץ לעיר ואחרי שעה שהטוסיק שלי ישב עליו כבר לא יכולתי לזוז למרות שזה אופנוע 750 הוא לא מומלץ לנסיעה מהירה כבר ב- 110-120 מרגישים ויברציות נוראיות ואני חייבת לציין שזה היה אופנוע דנדש עם 300 ק"מ אני פשוט הזלתי ריר
Miss Mor

Miss Mor

New member
אולי...

יש פה משהו שרוכב על אפריקה טווין או מכיר את האופנוע הזה טוב???

vmax*

New member
הזלת ריר בגלל ה...

בגלל הכיסא או בגלל הויבראציות בישבן?? עכשיו אני מבין מאיפה החיוך התמידי שלך.......

Miss Mor

New member
הרגת אותי עכשיו, מקסי ../images/Emo3.gif

ואחרי שנרגענו... אומנם אני אישה ואומנם אני רוכבת, ונכון שיש לי חיוך תמידי וגם נכון שיש לכם קונוטציות הנושא... אז, תפסיקו עם זה!!!!!!!!!!
לא כל הנשים מתרגשות מויברציות
אולי רק קצת... Miss Mor

vmax*

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo9.gif אופסססס...מור

זה כניראה מן יום שכזה....מצטער

kle

New member
../images/Emo12.gif איזי אני מתחיל

לצאת פה מבולבל בתחילת החודש, התנהלה פה שיחה על מצבי. צירפתי לינק אליה למטה בעקבותיה התחילה להיתגבש דעתי לגבי הDR ועכשיו בגלל שאתה מדגיש את יתרונותיו של הKLE שאני באמת באמת מאוד נהנה ממנו ומעלה את האפשרות שאני עלול די להיתאכזב ההתלבטות שלי חוזרת ואני מתחיל לחשוב שאולי כדאי להחזיק את הKLE כל עוד הוא מרגש אותי ולשכוח בינתיים מהשטח
למה אי אפשר לרקוד על שתי חתונות במכה
KLE - שמאוד רוצה להאמין באגדות, שקיים אופנוע עם כל היתרונות ושלא המציאו את הדו"שים סתם בשביל הקטע

Easy_Rider

New member
צודק השדון, לא קיים ...(צחי-בשבילך)

תגיד לי צחי, אתה מרגיש שה- KLE מוצה תחת ידיך ? אני אגיד לך מה העניין - בעיר אין כמו דו"ש (אם אתה מחליט שקטנוע לא במשחק), אבל ברגע שאתה יוצא מהעיר, עובר לכבישים מהירים, המהירות הסופית הנמוכה, תנוחת הרכיבה הזקופה, הויברציות והנטיה לווילי ספונטני ב- 140 קמ"ש (הוא פשוט מתעופף...) הופכת לסיוט. כמה שטח אתה כבר תראה ? אם מדובר על 2-3 טיולי שטח בחודש אז זה בהחלט שווה. אם מדובר על טיול שבילים פעם בחודשיים, תישאר עם ה- KLE. אני אישית ב- 99% מהזמן על הכביש, אז פשוט החלטתי לוותר על האחוז הלא הכרחי של טיולי שבילים ביער בן שמן ... כמה זמן יש לך את האופנוע ? הוא נראה חדש לחלוטין, םא לא מיצית אותו עדיין זה לא הזמן להחליף. הכל מקרה, אני חושב שכחבילה כוללת עדיף ה- KLE על ה-DR650, KLR650 , XR650L. שתגדל קנה XR600R וצא לשחק בשטח ... איזי - שעדיין טוען שלא מערבבים שמחה בשמחה

kle

New member
../images/Emo40.gif או קי, ניראה לי שלעת עתה

אני נשאר עם הKLE נעשה אופנוען מאומן א ו-ב נעבור את החורף בשלום ושנה הבאה אני אראה מה קורה
KLE - שמצליח לראות את האור בקצה ההחלטה אגב אני רואה שKLE נדבק פה קצת מנטיית חברי הפורום (והשדון במיוחד) לסכם בגוף שלישי

למעלה