וההתלבטות כל-כך קשה שהיא אשכרה החזירה אותי מפרישה של למעלה מ-150 יום רק בשביל להיעזר בכם
מה אתם אומרים?
אלו?:
צפה בקובץ המצורף 140404
או אלו?:
צפה בקובץ המצורף 140405
עוד פעם סיני מסביר שקפיטליזם זה רע?
אולי פעם אחת בחיים העלובים שלך תראה וידאו רציני ולא רק דברים ברמה של בוקי.עוד פעם סיני מסביר שקפיטליזם זה רע?![]()
לץ קונספירציות, היית מת להביא משהו שיש לו אפילו רבע מהרצינות של האיטמים של בוקי.אולי פעם אחת בחיים העלובים שלך תראה וידאו רציני ולא רק דברים ברמה של בוקי.
אחרי שתראה אני מבטיח להידיין איתך בדברים שנראים לך חשודים בוידאו,לשביעות רצונך.
מה אתה עושה עכשיו בלי בוקי?לץ קונספירציות, היית מת להביא משהו שיש לו אפילו רבע מהרצינות של האיטמים של בוקי.
![]()
צרכנות היא לא שכלול של העבדות.
בדיעבד החלום שלך של הזהב מתחת למיטה רמז לך לקנות זהב ולא הבנת.וההתלבטות כל-כך קשה שהיא אשכרה החזירה אותי מפרישה של למעלה מ-150 יום רק בשביל להיעזר בכם
מה אתם אומרים?
אלו?:
צפה בקובץ המצורף 140404
או אלו?:
צפה בקובץ המצורף 140405
סמכתי עליך ובאתי לקנות את הורסצ'ה הזהובות, אבל מסתבר שהאתר שבאתי לקנות ממנו לא עושה משלוחים לישראל.בדיעבד החלום שלך של הזהב מתחת למיטה רמז לך לקנות זהב ולא הבנת.

סליחה, אני יודע שאני עושה לכם סלט, אבל בסוף קצת קשה לי לוותר על הנעליים המוזהבות הראשונות, במיוחד אחרי איך שהמומחה הדליק אותי עליהן, אז בסוף שלחתי מייל לחנות של הנעליים המוזהבות הראשונות והסברתי להם שאני לא מצליח לשלם כי הם עובדים עם שני פלטפורמות תשלומים דיגיטליים שאף-אחת מהן לא עובדת עם ישראל, זאת למרות שתיאורטית לחנות עצמה אין בעיה עם ישראל ועם משלוחים אליה, אז כתבתי להם מייל ושאלתי וביקשתי אם הם יכולים לעזור לי לקנות מהם את הנעליים, ולתת לי אופציה שלישית מלבד שני פלטפורמות התשלומים הדיגיטליים שלא עובדות עם ישראל, אז תיאורטית, ועד שהחנות תגיד לי אחרת, הנעליים המוזהבות הראשונות עוד פעם בתמונה והן עוד פעם אופציה ממשית שנמצאת על השולחן, עד שיעדכנו אותי סופית אחרת.סמכתי עליך ובאתי לקנות את הורסצ'ה הזהובות, אבל מסתבר שהאתר שבאתי לקנות ממנו לא עושה משלוחים לישראל.
זה מה שאני מקבל על זה שבפעמיים הקודמות גם אז שקלתי את הנעליים האלו, אבל בסוף הלכתי על נעליים אחרות.
עכשיו ועד שבאמת החלטנו שאני סוף-סוף באמת הולך על הנעליים האלו, האתר של ורסצ'ה כבר הורידו את הדגם הזה מהאתר שלהם, אני צריך לנסות לקנות מאתר צדדי, ומגלה שהוא לא שולח לישראל.
וזאת מה שקוראים אותה אירוניה.
תיאורטית עכשיו אנחנו יכולים לפנות ישר אל הפיליפ פליין השחורות, "המנצחות" כביכול מתוך ברירת מחדל, אבל אני לא יודע, אני מרגיש כאילו פסלנו את הורסצ'ה בנסיבות לא הוגנות שהיו מחוץ לשליטתנו, ואתה בכל מקרה אמרת לי זהב.
אני אגיד לך מה, אני אביא עוד זוג, ואתה שוב תבחר ביניהם.
למרות שנראה לי שאתה צודק שצריך צבע זהב, ובמיוחד עכשיו שניסיתי לקנות את הורסצ'ה הזהובות ולא הצלחתי, דווקא זה הדליק אותי על צבע זהב עוד יותר.
לכן גם הנעליים הנוספות שאני מביא הן ורסצ'ה זהובות וגם עולות רק כמה עשרות דולרים פחות מהראשונות, הבדל זניח ביותר במחיר, ובאמת נראה לי שבסוף אלך עליהן, אבל בוא בכל זאת נשמע מה אתה אומר.
או הפיליפ פליין השחורות, או אלו, עוד נעליים של ורסצ'ה, עוד פעם בצבע זהב כמו מה שאהבנו ובחרנו בפעם הראשונה, הפעם דגם עדכני שנמכר ברגע זה באתר של ורסצ'ה בזמן אמיתי:
צפה בקובץ המצורף 140414
מצאתי את השרשור שהתייחסת אליו, בו דיברתי על החלום על הזהב.בדיעבד החלום שלך של הזהב מתחת למיטה רמז לך לקנות זהב ולא הבנת.
פרשנות לא נכונה לדעתי,מצאתי את השרשור שהתייחסת אליו, בו דיברתי על החלום על הזהב.
זה לא היה זהב מתחת למיטה. בחלום אני שכבתי ער במיטה, הייתה איתי קופסת נעליים, והיא הייתה מלאה בזהב.
כלומר אפילו יותר סימבולי וקרוב למציאות ממה שחשבנו.
לא רק חלמתי על זהב, חלמתי על זהב בתוך קופסת נעליים, ועכשיו ובצורה בלתי תלויה ובחלוף זמן אני עומד לקנות נעליים בצבע זהב, בין אם זה יהיה דגם "האודיסיאה" של ורסצ'ה (הנעליים הזהובות הראשונות) ובין אם זה יהיה דגם "הביגי באסקט" שלהם, שיגיעו כמובן בתוך קופסת נעליים.
אולי היה מדובר בחלום נבואי?
אתה יודע, בהנחה שאנחנו בכלל מאמינים בדברים כאלה.
גם אם כן, הייתי מעדיף להאמין שהנבואה שבחלום היא שבעתיד יהיה לי מלא זהב ואני אהיה ממש עשיר, מאשר שהנבואה שבו היא שאני אקנה נעליים בצבע זהב.
חלמתי בלילה שאני שוכב ער במיטה, ולידי קופסת נעליים שמלאה בעשרות רבות של אונקיות זהב, במשקל כולל של כמה קילוגרמים. מנין החלום הזה הגיע? למה חלמתי אותו? | תפוז פורומים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחוההתלבטות כל-כך קשה שהיא אשכרה החזירה אותי מפרישה של למעלה מ-150 יום רק בשביל להיעזר בכם
מה אתם אומרים?
אלו?:
צפה בקובץ המצורף 140404
או אלו?:
צפה בקובץ המצורף 140405
לא. פשוט הסתכלתי על לוח השנהחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ספרת את הימים......
פתאום הבנתי משהו. יכול להיות שהבנתי לא נכון ושאין קשר ושזה אקראי, אבל האימוג'י ששמת הוא אימוג'י של לא סתם נעליים, אלא נעליים של high-top (נעליים גבוהות), כמו נעלי הפיליפ פליין השחורות, וזאת בניגוד לשני זוגות הורסצ'ה הזהובות.
בנוגע למזרון, אין לי מושג. בנוגע לנעליים, אני נוטה שלא להסכים, כי אם אתה יודע את המידה שלך, אין סיבה שיגיע במידה לא נכונה, וגם אין סיבה שהן ירגישו לא נוחות.יש לי עיצה בשבילך. לעולם אל תקנה נעלים ומזרון ברשת האינטרנט.
אלה שני מוצרים שחייבים לנסות אותם קודם ואז לקנות.
"ולכן אם אתה רוצה לקנות נעליים שאין בארץ...".ולכן אם אתה רוצה לקנות נעלים שאין בארץ טוס לרומא או פריז וקנה שם.
(אני טס לשוק הבדואי בבאר שבע. קונה כל שנה זוג חדש וזורק את הישן)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.