מתלבטת

מצב
הנושא נעול.

דגיתי

New member
מתלבטת

מתלבטת
כפי שידוע לכן, אני ממתינה ל - ivf הראשון שלנו.בבי"ח קפלן נקבע לי תור לרופא לעוד ארבעה וחצי חודשים!!! (עם אופציה להקדמת התור) ביררתי בבילנסון בעקבות המלצה בפורום, ושם הזמינו אותי לפגישה עם ד"ר אשכנזי / ד"ר פנקס כבר בשבוע הבא. נאמר לי שאם יחליטו שאני מתאימה להפרייה, יחכו עד המחזור הבא ויתחילו. וכאן מגיעה ההתלבטות:(מצטערת אם זה קצת ארוך) 1. אמנם עד היום טופלתי בקפלןומכירים אותי שם (הזרעות), אבל לחכות כ"כ הרבה זמן? 2. הנסיעה לבילינסון מאריכה לי את הדרך בעוד כשעה וחצי בכל פעם (מה יהיה כשאתחיל לעבוד?) 3. יותר נוח לי מבחינה טכנית להיות בקפלן (שני מטר מהבית). מה יקרה אם אתחיל טיפול בבילינסון ופתאום יקדימו לי את התור בקפלן? לא נעים לעבור כל פעם בי"ח. 4. איך יגיבו בקפלן כשאבקש את התיק הרפואי שלי? 5. איך הרופאים בקפלן לעומת בילינסון? מצטערת על הבלבול, אולי תוכלו לעשות לי סדר במחשבות. תודה ושבוע טוב טוב!

אפרת12

New member
לרוב השאלות אין לי תשובות ../images/Emo13.gif

מתלבטת
כפי שידוע לכן, אני ממתינה ל - ivf הראשון שלנו.בבי"ח קפלן נקבע לי תור לרופא לעוד ארבעה וחצי חודשים!!! (עם אופציה להקדמת התור) ביררתי בבילנסון בעקבות המלצה בפורום, ושם הזמינו אותי לפגישה עם ד"ר אשכנזי / ד"ר פנקס כבר בשבוע הבא. נאמר לי שאם יחליטו שאני מתאימה להפרייה, יחכו עד המחזור הבא ויתחילו. וכאן מגיעה ההתלבטות:(מצטערת אם זה קצת ארוך) 1. אמנם עד היום טופלתי בקפלןומכירים אותי שם (הזרעות), אבל לחכות כ"כ הרבה זמן? 2. הנסיעה לבילינסון מאריכה לי את הדרך בעוד כשעה וחצי בכל פעם (מה יהיה כשאתחיל לעבוד?) 3. יותר נוח לי מבחינה טכנית להיות בקפלן (שני מטר מהבית). מה יקרה אם אתחיל טיפול בבילינסון ופתאום יקדימו לי את התור בקפלן? לא נעים לעבור כל פעם בי"ח. 4. איך יגיבו בקפלן כשאבקש את התיק הרפואי שלי? 5. איך הרופאים בקפלן לעומת בילינסון? מצטערת על הבלבול, אולי תוכלו לעשות לי סדר במחשבות. תודה ושבוע טוב טוב!
לרוב השאלות אין לי תשובות

אבל לגבי התיק הרפואי - מה ז"א איך יגיבו
זה שלך והם צריכים לתת לך את זה ואין להם שום אופציה לסרב. נעים מת מזמן, כידוע לך. אני, בתור אחת שעשתה את הטיפול הראשון שלה ב"ליס" וגרה (אז) ברחובות - לא נרתעתי מזה. מצד שני - גם עבדתי אז במרכז. הסיפור היה פשוט לצאת הרבה יותר מוקדם מהבית, שגם זה מבחינתי לא סימפטי - אבל רציתי ילד כאן ועכשיו. אם את מסוגלת לעשות את ההפסקה המתודית הזו - אולי שווה לך לחכות (אולי באמת יקדימו לך את התור
)

דא2

New member
מנסה לעזור..

מתלבטת
מנסה לעזור..
היי, אני לא כ"כ מכירה את קפלן או בילינסון (חוץ מהעובדה שיש שם רופאים נפלאים ובהם הרופא שלי). לגבי קפלן, לא ברורה לי תקופת המתנה של 4 חודשים עד לפרוטוקול. האם זו היתה הזמינות שלהם גם בתקופת ההזרעות? זו תקופה ארוכה מדי לטעמי (כמעט חצי הריון..) לדעתי אם תצליחי ללחוץ אותם להקדים את התור אז כדאי בעיקר גם משיקולים של וקירבה והכרות. גם ככה אנחנו מטורטרות אז עדיף קל"ב. ובעצם..אולי שינוי מחלקה יביא עימו את הבשורה המיוחלת.. בהצלחה בבחירה. אני יודעת עד כמה קשה לעשות את המעברים הללו

מצב
הנושא נעול.
למעלה