מתלבטת
מתלבטת
כפי שידוע לכן, אני ממתינה ל - ivf הראשון שלנו.בבי"ח קפלן נקבע לי תור לרופא לעוד ארבעה וחצי חודשים!!! (עם אופציה להקדמת התור) ביררתי בבילנסון בעקבות המלצה בפורום, ושם הזמינו אותי לפגישה עם ד"ר אשכנזי / ד"ר פנקס כבר בשבוע הבא. נאמר לי שאם יחליטו שאני מתאימה להפרייה, יחכו עד המחזור הבא ויתחילו. וכאן מגיעה ההתלבטות
מצטערת אם זה קצת ארוך) 1. אמנם עד היום טופלתי בקפלןומכירים אותי שם (הזרעות), אבל לחכות כ"כ הרבה זמן? 2. הנסיעה לבילינסון מאריכה לי את הדרך בעוד כשעה וחצי בכל פעם (מה יהיה כשאתחיל לעבוד?) 3. יותר נוח לי מבחינה טכנית להיות בקפלן (שני מטר מהבית). מה יקרה אם אתחיל טיפול בבילינסון ופתאום יקדימו לי את התור בקפלן? לא נעים לעבור כל פעם בי"ח. 4. איך יגיבו בקפלן כשאבקש את התיק הרפואי שלי? 5. איך הרופאים בקפלן לעומת בילינסון? מצטערת על הבלבול, אולי תוכלו לעשות לי סדר במחשבות. תודה ושבוע טוב טוב!
מתלבטת
כפי שידוע לכן, אני ממתינה ל - ivf הראשון שלנו.בבי"ח קפלן נקבע לי תור לרופא לעוד ארבעה וחצי חודשים!!! (עם אופציה להקדמת התור) ביררתי בבילנסון בעקבות המלצה בפורום, ושם הזמינו אותי לפגישה עם ד"ר אשכנזי / ד"ר פנקס כבר בשבוע הבא. נאמר לי שאם יחליטו שאני מתאימה להפרייה, יחכו עד המחזור הבא ויתחילו. וכאן מגיעה ההתלבטות