מתלבטת

חזקוש

New member
איזה דברים חשבת לעשות? מה הברירות שאת מתלבטת ביניהן?

אני לא רוצה לשער מה את מתכוונת, לי חשוב לפני שאני מגיב להבין מה האפשרויות שאת מתלבטת בניהן.
1.מכתיבתך אני מבין שיש לך בן זוג תרבותי, נוחו, אחראי ומשתף פעולה ברוב הדברים. הוא מוכן לעשות את מה שאת מבקשת.
2. הבנתי שיש לך ציפייה שלא מתמלאת: מפריע לך הנושא המיני, שהוא לא יוזם מגע מכל סוג ואינו מביע עצמו בחום כפי שאת מצפה, אבל מאידך הוא ישתף פעולה בכל שתבקשי אך אינו מפגין התלהבות.
3. יש לי דעה! מהפרטים המועטים אני סבור שיש לך בבית חומר גלם מעולה לזוגיות טובה שיש בסיס לעבודה.
אם את מעוניינת שאפרט מה היא דרך העבודה שאני ממליץ, לבקשתך אשיב..

alline

New member
היי

תודה על המענה
כרגע האפשרויות הן :
1. להישאר עד אשר הילדות מעט יגדלו (בת 4.8 ובת 2.6) או עד אשר אני ארגיש שאני לא מסוגלת יותר - מה שיגיע קודם. אני בכוונה לא כותבת להישאר ולעבוד על הקשר כי אפשר לעבוד עם מי שמעוניין לעבוד ואילו הוא אומר במפורש שאינו מוכן ללכת יותר לטיפולים (על אף שאני שבה ומזכירה שבהיבט האינטימי והזוגי לא עשה שום עבודה).
2. להיפרד לתקופה , לראות איך מרגישים ואז לחשב מסלול מחדש ולראות אם חוזרים או לא.

חזקוש

New member
אפשרויות שהן למעשה אפשרות אחת

להבנתי ממה שכתבת גמלה בדעתך דרך הפרידה, ונראה לי שאת למעשה מתלבטת על הדרך והעיתוי.
הבנתי שאת רוצה לקחת לבדך את האחריות על עתידך ואני סבור שזו החלטה טובה מאוד.
אלא, האם את רואה את כל האפשרויות, אלו שתלויות רק בך?
אני מבקש להציב נקודת מבט נוספת דרך השאלות:
מהי המטרה שאת רוצה להשיג?
האם את משוכנעת שהדרך שכעת בחרת (הפרדות) תשיג את המטרה?
האם יכולה להיות דרך אחרת?
האם את מוכנה ומסכימה לבחון דרך אחרת.?
ממה ששיתפת הבנתי שמאוד חשובה לך המהות והתוכן הרגשי של מערכת היחסים. הבנתי שהשקעת בזה מאמצים רבים (ללכת לייעוץ יחד)
את מאוכזבת, כי למרות המאמצים זה לא עבד!
אני מסיק שיש לך רצון וייכולת מרובה ולדעתי את יכולה לחולל שינוי.
אלא שהדך שפעלת בה לא עבדה, האם את מוכנה לנסות אחרת שיש סיכוי שתעבוד?

מה עם נישואים פתוחים?

אם אתם אוהבים והכל טוב ונפלא, ורק המגע והמין הם הבעיה, האם העלת את האפשרויות של זוגיות פתוחה בפניו?
אולי זה אפילו יקל עליו, שידע שאת כבר לא מצפה ממנו ולכן גם לא מאןכזבת ממנו...

alline

New member
ניסיתי כמוצא אחרון לא מזמן

הוא לא מוכן לשמוע על זה.
כשחשבתי על זה שוב - אני גם לא הטיפוס לנהל חיים כפולים.

לי אישית נראה

לפחות על פניו,
שאת צריכה לבדוק מה באמת מדליק אותו, וללכת בכיוון
אולי את לא מספיק מטופחת? מגרה? טיזרית?
תמיד יש מקום לשפר.
ואני אישית, טרם פגשתי בחיי גבר או אישה שמין הם לא חלק מחייהם.
כמו אוכל.
זהו צורך אנושי.

נראה לי שכדאי לך באמת להתייעץ בפורום סקס. בטוח יש להם עצות טובות בנושא.
כאמור, כולנו יצורים אנושיים וסקס הוא חלק מהיצר האנושי.

לדברייך, שהו המקום הבעייתי היחיד בנישואיכם. לי קצת קשה להאמין שזה כך, אבל אולי אכן זה כך. לדעתי שווה לבדוק את הענין יותר לעומק.

אולי ל"מקרר" יש מאהבת? יכול להיות?

לא יודעת למה הסיפור שלך מזכיר לי את הסיפור "הגברת עם הכלבלב" של צ'כוב. נשיות זה שם המשחק.

את טועה ומטעה

יש הרבה אנשים שמין הוא לא חלק מחייהם.
כמו תמיד, מדובר בסקאלה: חלק ממש לא מתעניינים בסקס והמחשבה אפילו דוחה אותם, אחרים מוכנים לזרום אם מישהו אחר יוזם.
גם אצלנו בפרדס יש קבוצה כזו.

alline

New member
אז זהו ש...

אני שיא הנשיות ונראית מצוין...
יפה, מטופחת מכף רגל ועד ראש, מתוקתקת סקסית מחוזרת, הצעתי משחקי תפקידים (מביך אותו לא מתחבר לזה) שלחתי הודעות סקסיות, לבשתי ביגוד סקסי מה שרק תרצי
לא נראה לי שהבעיה היא כאן
ולא - אין לו אף אחת אחרת, הוא טוען שמאז ומעולם לא היה מיני במיוחד ולגבי בנות זוג אחרות - הן יזמו בעיקר והוא לא. זה לא משהו שחשוב ומהותי מבחינתו ביחסים והוא אומר זאת באופן ברור. בהתחלה אמר שיעבוד על זה וכעת אומר שזה מי שהוא.

גם אצלינו זה היה ככה אבל משך השנים נהיה יותר ויותר גרוע

וכמו שאומרים, הזמן עשה את שלו. טיפולים זוגיים לא עזרו לנו כי חמי וחמותי שלטו בו ביד רמה וכל פעם שנהיה קצת טוב - חמותי דאגה שיהיה רע ביננו.
כשחווינו איזשהו משבר בחיים אז מצד בעלי לא הייתה תמיכה כלפיי והוא התנהג כאילו שכבר לא אכפת לו, וככה הגענו לפרידה.

למעלה