מתלבטת

newron26

New member
משהו כאן לא מסתדר ...

אני דוקה הייתי שואל משהו אחר ...
מה זה לא מוכן לקיים יחסי מין ? לא עומד לו אז מוותרים על יחסים ?
אני לא צריך להרחיב כמה אמצעים יש לגירוי האישה עם או בלי הבעל, דילדו, סטראפאון , ויברטורים מכל המינים ומכל הסוגים ... והרשימה עוד ארוכה מכאן עד קצה היקום ...
- מה ? למה הוא לא מקיים איתך יחסים ? לא ממש מובן, רוב הנשים הרי לא ממש גומרות מרק חדירה ... בכל מקרה ...

לנושא הבגידה, יש כאן משהו מאוד מאוד מסקרן - מרגש - ממש מרטיט את הלב, ואני לא אשלח אותך לספר לו - כי זה מוריד מכל הכיף של זה .... אבל ....
נשמע שאת מאוד רוצה את זה, ומאוד מסקרן אותך לנסות, לבחור לא יהיה אכפת להיכנס איתך למיטה, וזה שהוא כל כך קרוב רק עושה את זה יותר כיף ומגניב,

אני דוקה לא בטוח שהייתי הולך עליו מכיוון שהוא גר קרוב אלייך , ולכי תדעי מה יקרה ואיך זה ישתנה כשזה יגמר, וכן זה יכול להיגמר לא ממש טוב ואז תצטרכי לחיות עם
רומן לא טוב - כל בוקר בחניה ... - זה יותר מטריד.

לא השתכנעתי מתאור הצעצועים

הם אמנם תבלין נחמד אבל לא כייף במיטה עם בן זוג בלי זיקפה - גם אם הוא הכי חמוד ומתחשב בעולם. זה פשוט לא מרגיש סקסי.

newron26

New member
סטראפ און לא עושה את העבודה ??

אתן בכלל יודעות להבדיל אם זה אמיתי או מזוייף ?? אני בכלל לא בטוח ...

וחוץ מזה מה עדיף ? בלי כלום ?

seeyou

New member
לאחרונה אני מרגישה שאני כבר חייבת מישהו לסקס

הגיוני
שנשואה כבר 10 שנים עם 4 ילדים ובעל צריכה שינוי במיוחד שהוא כבר לא מתפקד

לדעתי לא רצוי לך להתחיל בכלל בגלל ההשלכות בלתי צפויות
ואם כבר תרצי לעשות חפשי אדם זר שלא יבוא להגיד לך שלום במשרד ושידע כמה שפחות עליך ולא לספר לאף אחד(ת)

את מחפשת סקס נטו או מערכת יחסים(אהבה)?

יוסי

גארוטה

New member
אני לא בטוחה

שאת אכן מתלבטת, לי נראה שכבר החלטת .
תראי, לכאורה יש לך את כל הסיבות בעולם וזה לגמרי מתסכל לחיות לצד ה"גבר המושלם"
בלי סקס בכלל. את צעירה ואת כמהה לסקס ואני בטוחה שהיית מוותרת על כל המושלמות שלו
ולא מחפשת ומפנטזת, כי זה מה שלדעתי את עושה עם הגבר שהחלטת פתאום שאת נמשכת אליו
מאד... את מכירה אותו שנים ומעולם לא חשבת עליו במובן הזה ולפתע את נמשכת אליו והוא מחפש את קרבתך
ואת מרגישה שאת צריכה להחליט כי השעון מתקתק ותוך יומיים את צריכה לקבל החלטה אם הוא הזיון
שיגאל אותך.
תעצרי ותחשבי אם ברוב תיסכולך (הבהחלט מובן) לא "הלבשת" עליו את כל הפנטזיות שלך ולהיות איתו
תהיה הטעות של חייך כי הוא לא הפתרון למצוקה שלך, הפתרון למצוקה שלך/שלכם כזוג הוא להבין שיש לכם
בעיה כבדת משקל שמערערת את הזוגיות שלכם ויכולה בקלות לסיים אותה ושאתם צריכים לצאת למלחמה
על החיים שלכם כזוג, ובמלחמה כמו במלחמה משתמשים בכל האמצעים.
לחוס על בעלך זה לוותר על הזוגיות שלכם ועל המשפחה שהקמתם ולכן את צריכה לשתף אותו במצוקה שלך.
אסור לך להסתפק בטיפול פה ושם או כדור שלפעמים עוזר ורוב הזמן לא ובחוסר חשק תמידי. בעלך חייב
להבין שאת סובלת, שקשה לך שאת זקוקה לסקס כמו שאת זקוקה לאוכל ושינה ושאת לא מוכנה להסתפק
במה שהוא מסוגל/או לא לתת והגישה הנונשלנטית שלו (ככה זה נקרא מדברייך) תעלה לכולכם ביוקר.

בהצלחה!

Aski7

New member
ואני מנחשת

שאמנם הבעיה של בעלך היא בעיה גם שלך..אבל גם אם לא הייתה לו את הבעיה היית נמשכת לבחור הזה..
היית רוצה משהו אחר.
נראה שבעלך הוא "טוב מדי" אלייך..אין פגמים..ולך בא להתרגש..
הוא נוח, אוהב..מפנק..מושג.
ואז המצפון הקטן מציק: "איך זה שהוא כזה מקסים ואני מחפשת עוד?" ולכן היית צריכה סיבה. והבעיה שלו זה הסיבה המושלמת להפיל עליה את כל האשמה. שלא תטעי אני בטוחה שזאת חלק מהבעיה..אבל רק חלק.
אני אומרת שתתחילי מלדבר עם מישהו.. והפעם לוא דווקא עם בעלך.. אולי איש מקצוע על הצרכים האלה..ומה באמת מקורם.
במקביל נסי לדבר עם בעלך על איך מרימים את חיי המין שלכם.
את מוותרת מהר מדי. הרבה יותר קל להרוס.. ויש דברים שמהם אין דרך חזרה.
זה ייגמר בבכי.

V i n a

New member
הנפקת אישורי בגידה אצל אייבורי.

צודק מריוס שכתב על דרך ההתנסחות שלך שכביכול לא מותירה ברירה למגיב אלא להנפיק לך אישור בגידה ולאחל הצלחה.
טיפולים פסיכולוגיים ורפואיים - יש.
כדורים שהוא לוקח - יש.
רצון מצידו - אין.

מה עוד נותר אם לא לענטז את דרכך אל ההוא ביום רביעי ולהראות לו מה בעלך מפסיד.

רק דבר אחד לא מסתדר לי..
איך יכול להיות שבעל כ"כ אוהב, מבין, תומך, מושלם ורומנטי - לא שם לב שאשתו לא מצליחה אפילו לקרוא ספר מרוב חרמנות?
הרי מדברייך עולה שהזוגיות נטולת רבב ומדובר בלא פחות מנסיך הוליוודי שמפליץ זהב, אז למה כשמדובר בנושא כ"כ רגיש ומשמעותי - הוא נותר בחושך?
למה כ"כ קשה לך לדבר איתו על זה? הרי סביר להניח שיבין אותך, בסה"כ מדובר בבעיה אמתית שבאופן תאורטי יכולה על ציר הזמן להרוס את שבניתם..
נשגב מבינתי איך דווקא על נושא רגיש ונפיץ כ"כ - את לא מסוגלת לדבר איתו.. אבל ללכת ולבגוד עם ההוא שמרטיט לך את החצאית במשרד - זה קל יותר.

אז או שלא הכל באמת כ"כ מושלם בממלכה שלכם כי בכל זאת - את מסתירה מבעלך את העובדה שאת מרחק יומיים מבגידה והתאהבות מחוץ לנישואים,
או שפשוט בא לך על ההוא מהמשרד ונמאס לך להתעסק בכדורים וחשקים, אז את בוחרת בדרך הקלה במקום להילחם על כל היופי והטוב שהיה לך עד כה.
בעיניי האופציה השניה היא הנכונה, ולכן כל שנותר לי לאחל לך זה זיון מהנה ולא לשכוח
.

newron26

New member
אולי זה הדרך הקלה אבל היא מה זה ....

מהנה !

תן לבחורה לקבל ולהיות בעננים מגיע לה סקס חי אמיתי ובועט ... אח"כ נטפל בריקושטים ...

V i n a

New member
שכנעת אותי, אני נותן לה.

כי כזה אני, משתכנע בקלות..
בעיקר נוכח טיעונים מרשימים שכאלה.

אם זו בעיה מתמשכת, בדקי אפשרות להשתלת תותב.

יש היום תותבים המושתלים לתוך הפין ומאפשרים זיקפה תמידית, אפשר לבדוק זאת עם כל אורולוג או מרפאות לתפקוד מיני בבתי החולים.

יש כמה סוגי תותבים, הפשוט ביותר הוא עם זקפה קבועה ותמידית והפין עם התותב מתקפל לאחר שימוש ואילו המשכולל יותר כולל בתוכו כפתור בתוך שקית האשכים, לחיצה על הכפתור גורמת לזקפה תוך דקה או שתיים ונשארת עד שמחליטים להפסיק אותה באופן יזום.

אגס12

New member
אני לא ממש יודעת מה הייתי עושה במקומך

מפרקת משפחה בטח שלא, ועם עוד שלושה ילדים. מעניין אותי לשאול, מה פער הגילאים ביניכם? בינך לבעלך? הבעיה בתפקוד פיזית/נפשית? הוא בריא בכל ממד אחר?

hipaa

New member
אין ביננו פער גדול של גילאים

אין לו בעיות בריאתיות כאלה שידוע שהן גורמות לאי אונות. אבל יש לו קצת עודף משקל אבל לא קיצוני.

lucyjordan

New member
מסכימה עם הטוענים שאי התפקוד שלו זה רק תירוץ

את טוענת שאת מרגישה שאין לך מוצא אחר אבל זה לא נכון. כדי ליהנות ממין עם בעלך לא חייבת להיות לו זיקפה (או אם את חייבת שתהיה לו זיקפה - מישהו פה כבר המליץ על תותב, מה שיאפשר לך זיקפה 24 שעות ביממה אם תרצי. ). יש דרכים רבות ליהנות ממין, הזקפה היא רק חלק מזה. אם עוד לא למדתם את זה ביחד, אז אולי כדאי לחזור לטיפול מיני וזוגי, כי הבעיות בינך לבין בעלך הן כנראה הרבה מעבר לזיקפה והיעדרה.
לא תספיק רק פעם אחת כדי לבדוק אם זה יעזור לך להירגע. את אולי תירגעי - עד הפעם הבאה שיבוא לך החשק.
גם אם הייתם בטיפולים בעבר - לכו לעוד טיפול.
עדיף מבגידה שאולי תתגלה ואולי תגרור גירושין, לא?

פריזמהX

New member
את יכולה עד מחר

לתאר את הזוגיות האגדית שלכם ואת בעלך ב"בעל המושלם והנסיך על הסוס הלבן" אבל עצם העובדה שקורה משהו משמעותי,משהו מתסכל שמעיק עלייך ולא רק שאין התמודדות ופיתרון אז גם אין שום שיח על העניין, ובעלך כמו בת יענה: טומן את הראש בחול וחושב שלא יראו.אז את באה אליו ומנסה לעמת אותו עם העניין,אומרת לו שאולי היית שוכבת עם אחר ושוב- השיחה הופכת ללא רצינית ובעלך נפגע.סלחי לי אבל זוהי זוגיות שאין בה תקשורת, לבעלך לא אכפת ממך מהרצונות שלך והוא לא יכול או פשוט לא רוצה להתמודד אז הוא מנסה לעשות את המקסימום כדי לצייר את עצמו בעינייך בתור הבן זוג המושלם,אבל את הבעיה האמיתית הוא לא יוכל לטאטא מתחת לשטיח.אני במקומך הייתי מסיימת את הקשר יפה.

נומלה

New member
לא מבינה

ואני אגיד את זה בבוטות. גם גבר שלא עומד לו ולא רוצה לזיין אם הוא כזה בעל אוהב ונפלא יכול לענג את זוגתו בשביל שלה לא יחסר. בשביל זה יש המון איברים נוספים וצעצועים שאפשר לקנות (אושר ועושר אמרת). לא מסתדר ביחד. אולי הוא לא כל כך אוהב ונפלא?

למעלה