מתלבטת

hipaa

New member
מתלבטת

פתחתי ניק חדש כדי לא לחשוף את הניק שלי. אני נשואה באושר ועושר כבר 10 שנים. 4 ילדים מקסימים ויפים. בעל נהדר. אני מאוד אוהבת את בעלי והוא הגבר המושלם. הוא מצליח בקריירה שלו וחוזר הביתה עם סיפורי הצלחה שכל כך כייף לשמוע. הוא עוזר לי בבית כי אני גם עובדת. הוא רומנטי (הפתעות, חופשות) אבא מקסים עם הילדים, יש לנו תחביב משותף ששנינו מאוד אוהבים להשקיע בו. אני מאוד מעריכה את זה. כשאני מסתכלת על חברות נשואות אז אני מבינה שאני חייה בסרט הוליוודי. זכיתי בגבר מדהים. יש לפעמים וויכוחים אבל יש לנו חוק שלא הולכים לישון כעוסים ובדרך כלל נרגעים משוחחים והוא בד"כ מבין ותומך.
הבעיה היא שבעלי כבר זמן רב לא מצליח לקיים יחסי מין. היינו בכמה טיפולים משך השנים, גם פסיכולוגים וגם רפואיים. היו תקופות שהיה יותר טוב אבל רוב הזמן לא. יש לנו כדורים שהוא לוקח ואז יותר טוב אבל גם עם כדורים יש תקופות שהוא לא מעוניין. כשהוא כן מעוניין אני מאוד מעודדת אותו, לא מעבירה ביקורת אף פעם. אבל זה המצב.

לאחרונה אני מרגישה שאני כבר חייבת מישהו. הגעתי למצב שאני לא מצליחה להתרכז. כל פעם שאני מנסה נניח לקרוא דף בספר אז אני רק מדמיינת יחסי מין. אני לא מתרכזת ושוכחת הכל. בעבודה כבר מעירים לי שאני עושה טעויות. אני מרגישה שאני מדוכאת לפעמים. מרגישה שאני חייבת להיות מישהו. זה נושא שמאוד קשה לי לדבר עליו עם בעלי בגלל הרגישות שלו לעניין.
לגמרה במקרה התחיל איתי לפני כמה שבועות גבר ששמתי לב שאני נמשכת אליו מאוד. אני מכירה את הגבר הזה כבר שנים ולא היה ביננו כלום בעבר מעבר ל'שלום' בחניון של הבניין. פתאום אני מרגישה שהוא מחפש את קרבתי. אני מרגישה שאני לא יכולה להתאפק יותר ואני ביומיים האחרונים רק מתכננת איך להראות לו שאני מעוניינת ומדמיינת אותנו יחד.
אבל ההרגשה היא כל כך רעה בפנים.
אני מרגישה בוגדת למרות שעוד לא עשיתי כלום אבל אני מרגישה שאין לי מוצא אחר. אולי רק פעם אחת כדי לבדוק אם זה יעזור לי להירגע ולחזור לעצמי. אבל יש לי גם חשש שאני אכנס לסרט תורכי עם הגבר ההוא כי יחסי מין יגרמו לי להיקשר רגשית.
השעון מתקתק כי הגבר ההוא בחו"ל ביומיים הקרובים וברור לי שהוא יבוא להגיד לי שלום במשרד ביום רביעי.
אני מתלבטת וסובלת. החברה הכי טובה שלי העירה כמה פעמים (בלי קשר אלי) משהו על "נשים מופקרות שבוגדות בבעליהן" וכמה זה דוחה שיש נשים כאלה. אין לה מושג מה עובר לחברה הכי טובה שלה בראש..

סטנגה Joe

New member
יש לי פתרון עבורך

התיאור שלך רק מראה שבל טוב יש גם רע ואף פעם לא הכל מושלם.
את נמשכת בכוח חזק מאוד לכוון הבגידה וניחוש שלי הוא שאם דברים לא ישתנו את גם תגיעי לשם.
את תבגדי.

הדרך הטובה ביותר עבורך להימנע היא לשבת עם הגבר שלך ולספר לו הכל.
אבל הכל.
על הקשיים שלך.
על הפינטוזים שלך.
על הגבר שנמשך אליך ואת אליו.
להדגיש בפניו שהסיבה שאת מספרת לו כל זאת ולא עשית כלום היא שאת אוהבת אותו את רוצה יחד איתו לפתור את הבעיה.

ברגע שהבעיה שלך תהפוך לבעיה של שניכם יש סיכוי שהיא גם תיפתר בצורה אמיתית ולא בצורה של בגידה
שבמקרה הטוב תפתור לך את הבעיה אך באותו זמן אולי גם תתחיל ליצור סדק ביניכם.

בהצלחה!

hipaa

New member
האמת היא שכבר ניסיתי לשוחח

אתו. לא בדיוק מה שאתה אומר. אמרתי לו שאני עוברת תקופה שאני זקוקה ל"יותר" ושאלתי אותו אם הוא היה מסכים בתאוריה שיהיה לי מישהו. השיחה היתה מאוד קלילה וחצי בצחוק. אבל הוא נפגע מאוד מעצם הרעיון.

סטנגה Joe

New member
אולי

כי לא מיקדת את הבעיה.
תגידי לו את הבעיה - את לא מסוגלת ללא סקס!
את מתחילה לפזול הצידה!
מה הוא רוצה שיהיה?
אלה שאלות ואמירות מאוד פשוטות וכך גם התשובות עליהן.
כדי לטפל בבעיה צריך כנראה קודם לכן להכיר בקיומה ולא לטאטא אותה תחת השטיח..

סטנגה Joe

New member
הפעם?

למה רק הפעם?

dovk

New member
לפני כל מעשה - תפני לייעוץ!

עם כל הכבוד, לא שווה להרוס מערכת כמו זו שאת מתארת.

לפני שאת מדברת איתו, לפני שאת פותחת ערוץ צדדי - פני לייעוץ, זוגי אני מציע, פני בשלב ראשון לבד, תקבלי כלים לראות את המצב בו את נמצאת מנקודת מבט אובייקטיבית, איך אפשר לפעול בלי להרוס, בלי לפגוע..., איך לדבר עם בעלך ברוח חיובית...

מעשים קשה מאוד להחזיר לאחור, ואפשר להגיע אליהם גם בעוד חודש או שנה...

לטאטא אל מתחת לשטיח את הבעיות

זה לרוב המוצא הכי קל.
מה שתיארת הוא זוג בעיות הכרוכות זו בזו.
שלו - אי האונות
ושלך - החסך במין.
(ההפרדה מכוונת למרות שהבעיות בפועל משותפות לשניכם)
אי הפיתרון לבעיה שלו משליך ומוביל לאי הפיתרון של הבעיה שלך.

רוב בני האדם כורכים אהבה ברכושנות ובלעדיות על בן/בת הזוג.
לטעמי מדובר בשגיאה נורמטיבית, והייתי מציע לנסות ולברר אם אכן כך המצב גם אצלכם.
במערכת הטובה שאת מתארת, אני רוצה לקוות שנמצאת גם תקשורת איכותית ופתוחה.

אני הייתי מנסה לבדוק את האפשרויות שאינן שוברות את האמון (וכנראה גם את חוט השדרה המצפוני שלך)
זה יכול להתבטא במשהו שנעשה בידיעה ובהסכמה שלא בנוכחותו, ויכול להתבצע גם בנוכחותו של בעלך

מקווה שתמצאי פורקן :)

hipaa

New member
כמו מה?

מה נעשה בהסכמה שלא בנוכחותו? לא בטוחה שהבנתי

סקס

יכול להעשות עם אחר בהסכמה/בידיעה (מה שקוראים זוגיות מאפשרת..)
ויכול גם להעשות בנוכחותו - בצרוף מישהו/י אליכם

אבל המהות והעיקר הם שדרוג הקשר שלכם והפיכתו לכזה שמאפשר לכם למצות את הרצונות שלכם בתוכו/במסגרתו ולא בהיחבא על כל המשתמע ..

מבולבלים ? גם אנחנו

איפה ראית בעיה ?
לא מסתדר זוגיות מאפשרת עם שדרוג הקשר ומיצוי הרצונות ?

מריוס זכריה

Member
מנהל
מאוד אהבתי את השאלה שלך.

ולמה?
כי זו דוגמה נפלאה לרטוריקה מדהימה.
הצלחת למצב את הדברים כך שהעונה תמיד יפסיד, ולא משנה מה יכתוב.
אם יתמוך ברעיון של לבגוד - הוא מכר בזול את עקרונות הנאמנות.
אם לא יתמוך, הוא מגלה חוסר הבנה מוחלט לצרכייך כאדם, שהרי נימקת בבירור שכל הטיפולים נוסו ללא הצלחה...
ואם המשיב לא מצליח להשיא עצה - הוא פשוט חסר תועלת.

אני לא בא לגנות אותך על הרטוריקה המופלאה. הרי ברור שהקורבן העיקרי שלה הוא את עצמך, ולא הפורום.

לכן העצה שלי היא להבין שיש מעט מאוד מצבים אובייקטיביים מקובעים שלא ניתנים לשינוי. הכל עניין של תפישה סובייקטיבית. אפיינת את מצבך בצורה בלתי פתירה, אולם זו איננה בהכרח המציאות. לכי לטיפול פרטני (או בקשי משירה שתמליץ עם סדנה כלשהי), ותראי שיש דרכים אחרות לראות את הדברים, ומהם נגזרות פעולות שאינך יכולה כרגע לראות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא, יקירתי

מיצבת את עצמך

וטוב שכך.
יש עולם עשיר בסדנאות, שלצערי טעמתי רק חלק קטן ממנו.
זה באמת כיוון להתפתחות שלא מספיק אנשים מודעים אליו.
הוא מזוהה מאוד עם שאנטי-באנטי, וחבל שכך.

hipaa

New member
אתה צודק בקשר לשאלה

פשוט נגמר לי כבר מסדנאות ומטיפולים. עוזר חודש ואחר כך הכל חוזר תמיד למסלולו.
אוליי אני רק מחפשת שיגידו לי שזה בסדר.....

למה אולי? הרי הגעת לכאן בשביל לשמוע "זה בסדר"

רק מה שלא ברור הוא למה פצחת בשיר הלל על מערכת יחסים נפלאה ומאושרת שבכלל לא קיימת ורחוקה מהאמת.

ואגב, שום דבר לא קורה במפתיע , כי כשמחפשים סקס אז הציידים מגיעים . בדיוק כמו שקורה אצל בעלי החיים בטבע .

2 שאלות:

הייתם גם אצל סקסולוג ?
איך מוגדרת הבעייה שלו מבחינה רפואית והאם היא זמנית או קבועה ובלתי הפיכה?

למעלה