מתלבטת..

מתלבטת..

שלום,אני בת 31 שוקלת 124 קילו על 1.62 מבנה הגוף שלי הוא רחב..שלא נדבר על הbmi לפני חודשיים התחתנתי בשעה טובה,ואחנו חושבים על ילדים בע"ה ,אני מבינה ויודעת שעם משקל כזה יהיה לי קשה מאוד בהריון ובלידה לכן אני מאוד רוצה לעבור ניתוח טבעת. המחשבה עלתה אחרי אין ספור דיאטות שעשיתי כולל האחרונה,אטקינס לפני החתונה שירדתי 15 קילו בחודש ומיד לאחר מכן העלתי קרוב ל20...תוך חודש שזה מטורף בולמוס האכילה היה בלתי נשלט מה שנקרא השלמתי פערים..בכל אופן יצא לי לפגוש לא מעט בנות שעברו את הניתוח וכולן משבחות ומהללות וכמובן על התוצאות אין עוררין זה מדהים לראות ירידה כל כך משמעותית ביחסית מעט מאוד זמן.ההתלבטות שלי היא כזו,א.אני מתה על אוכל מכל סוג שהוא..:) בעיקר גלידות וכבנאדם שמן קודם כל בראש אני יודעת שאין פלאים לכן איך בכל זאת ארד במשקל לאחר הניתוח וגם אדע לשמור על זה לאחר הניתוח? יש לציין שעשיתי בעבר דיאטה בשומרי משקל וירדתי בשנה 40 קילו שלדאבוני אחרי שנתיים עלו בחזרה ב. אני שונאת להקיא,יש בי פחד מוות מזה הרגלים וכל גופי רועד כשזה קורה אני מבינה שלפחות בהתחלה ההקאות מגיעות לעיתים תכופות מה אפשר לעשות בנידון? מעניין אותי לדעת האם מרגישים את הטבעת בחזה ואם ישנה אפשרות ולו אפשרות קטנה שלא ארגיש איתה נוח והיא תפריע למהלך יומי הרגיל?אני סובלת מקרשיות יתר (קריש דם ברגל) בעבר נטלתי קומדין האם ישנו סיכון עבורי הן בניתוח עצמו,והן בחסימת הטבעת על הקיבה שלי? אשמח מאוד לקבל ממכם עזרה,המלצות,ושיתוף בתהליך שלכם וגם בתוצאות בהצלחה לכולנו..:)))

אופירA

New member
מנהל
כדאי להתייעץ גם בפורום של ד"ר סובחי

פורום "ניתוחי קיצור קיבה", כי אני לא יודעת כמה יידעו כאן לענות לך לגבי קרישיות וקומדין. אני לא יודעת. טבעת עוזרת בהפחתת הרעב, לכן קל יותר לשמור על תפריט קטן כמויות מזון, וזה מה שגורם להרזיה. הכמויות הקטנות. עם הגלידות תצטרכי לעשות עבודה עם הראש ולהבין שאת לא יכולה לעשות מה שבא לך, אחת זה יפריע לך בהרזייה, אבל לא ימנע הרזייה מסוימת. תלוי כמה גלידות וכמה חוסר אחריות בנוגע אליהן. גלידות דיאט אפילו בכמות לא קטנה לא מונעות הרזיה. הקאות צריך למנוע ע"י למידה של אכילה נכונה, ומוטיבציה לאכילה נכונה מקבלים מהרצון למנוע הקאות. אבל אי אפשר למנוע לחלוטין את ההקאות הדרושות לתהליך הלמידה. בכל אופן, אם את לומדת את הכללים (לא לאכול לפני שינה, לשתות לפני אכילה, ללעוס היטב ולהקשיב לכל ביס אם הוא עבר לפני אכילת הביס הבא, ועוד כללים) ומקפידה עליהם, תמנעי הקאות כבר מלכתחילה. לא הבחנתי ש"לפחות בהתחלה ההקאות מגיעות לעיתים תכופות", כך שאין לי מושג מאיפה המידע הזה. את הטבעת לא מרגישים בשום צורה, אם היא לא זזה. מה שמרגישים זה הפורט, שזה גוף בצורת פקק קוקה קולה שנמצא צמוד לעור על החזה או במותן, לפי הרופא המנתח. הוא יכול להפריע עם החזיה, אז צריך לשנות דגם של חזיה ואז אין בעיה איתו. הוא לא מפריע להתנהלות היומית ומתרגלים לקיומו מתחת לעור. חיצונית הוא לא בולט, לפחות לא אצל נשים.

שמחה37

New member
דווקא בגלל האהבה לגלידות

הייתי בודקת אופציה של שרוול או מעקף. בטבעת גלידה יכולה להוות מכשול בשרוול ובמעקף יש יותר אופציה נגד המתוקים (דאמפינג והבחילות שהמתוק עושה בשרוול) לגבי הקרשיות יתר לבדוק מול רופא שום עיצה פה בפורום לא באה להחליף רופא. על כל השאר אופירה ענתה שמחה

מסכימה עם שמחה

גלידות עוברות בטבעת, ואם זו החולשה שלך... אולי טבעת לא מתאימה. אני לא יודעת כמה הגבלה בגלידות תהיה לך בשרוול או מעקף. לגבי הקומדין - אני כבר עשר שנים עם קומדין. לפני הניתוח מקבלים מרשם לקלקסן, שמחליף את הקומדין. אין בעיה לנתח.

bmi גבוה

New member
קיבלתי קלקסן

אני אחרי שרוול אל תחששי...גם אני עשיתי בגלל קושי להיכנס להריון...

ליבי3617

New member
יש עוד ניתוחים שתוכלי לחשוב עליהם

לכי למנתח שמבצע את כל סוגי הניתוחים ותתייעצי לגבי ההתאמה שלך. אם את אוהבת גלידות - הן עוברות טבעת וזו יכולה להיות בעיה רצינית. אני מנותחת שרוול ואני אישית לא מסוגלת לאכול גלידות שמנת מאז. לפני הניתוח הייתי בכיף אוכלת גביע עם שלושה כדורים ויכולתי להמשיך עוד. היום כמה כפיות עושות לי בחילה וחרטה לכל היום אם אכלתי בטעות... שוב, זו החוויה האישית שלי. בכל מקרה תצטרכי שינוי הרגלי חיים אחרי הניתוח וזה מומלץ לכל מנותח באשר הוא. קחי את הזמן, תשקלי מה טוב לך. לאיזו קופה את שייכת ומאיזה איזור את?

גלידות...

תודה ליבי מקסימה,אני גרה בתל אביב ואני שייכת לקופת חולים כללית,המלצות על רופא ספציפי שיכול להתאים?

שקדי122

New member
שלום לך: מי שמנתח באיזור תל אביב שאני מכירה

ועובד עם הכללית הוא ד"ר אנדרי קידר בבלינסון. בעלי ואני עברנו אצלו בהפרש של שנה ניתוח מעקף קיבה ומרוצים מאוד. פרטי התקשרות מרפאה: 03-9376421 מחלקה: 03-9376208 פקס: 03-9376426 זימון תורים: 03-9376666 מרפאה פרטית: רח' מדינת היהודים 89, הרצליה פיתוח טל: 09-9509697 פקס: 073-2599000 בהצלחה שרית.

שקדי122

New member
אני עשיתי את הניתוח לפני שנתיים וחודשיים

וירדתי 27 ק"ג ובעלי לפני 11 חודש וירד 25 ק"ג. בהצלחה שרית.

ליבי3617

New member
יש לא מעט

ברפואה הציבורית יש את איכילוב, תל השומר, בילינסון וגם את וולפסון וקפלן. בשני בתי החולים האחרים התור קצר יותר (ובשניהם יש מרפאות רב תחומיות לטיפול בהשמנת יתר).

היי ,אני בעצמי לפני ניתוח שרוול אבל...ו

אני ילדתי את הבן שלי-בן שנה ו4 חודשים שיהיה בריא כששקלתי 120 היה לי הריון סיוטי כולל אישפוזים של כמעט 12 שבועות וניתוח קיסרי שהזדהם אם אפשר להוכיח שזה המשקל? לא\ אבל אני בטוחה שהוא תרם לזה רבות אני עכשיו בתהליך של שרוול כי כשהבן שלי היה בן חצי שנה התחיל לדגדג לנו על עוד אחד ולא משנה מה עשינו לא השגנו ביוץ וכן עליתי המון אחרי הלידה היום אני שוקלת קרוב ל150 ק"ג היום אני יודעת שאני בחיים לא הייתי עוברת עוד הריון כזה אני מבינה כמה את רוצה ילדים ושניתוח מעכב את זה משמעותית אבל..העצה שלי? תחכי, תביאי ילד בריא לאמא בריאה זה בכל אופן מה שאני מנסה לעשות אם את צריכה אוזן קשבת אני פה נ.ב למה טבעת?

שאלה טובה...

תודה מקסימה,על השיתוף שלך..זה הגיל שמתקתק אצלי פחות הכמיהה לילדים אומרים שזה מגיע אז ממש מתחברים..:) מקווה שכך יקרה אצלי בע"ה. למה טבעת את שואלת אז ככה יש לי לפגוש לפחות 3 בנות שעברו את התהליך ונראות היום מצויין,השנוי ניכר וכל כך משמעותי שמדובר שנשים שונות לגמרי. בעלי הכיר אותי שמנה וגם התחתן איתי שמנה לו זה פחות מפריע יותר מעניין אותו הבריאות שלי,הוא נורא מפחד שנכנס להריון שאני נמצאת במשקל שלי הנוכחי,בפרט שכבר גילו לי קריש דם שזה מסוכן בפני עצמו.אני לא מבינה בניתוחים פלסטיים למען האמת זה מעולם לא עניין אותי,תמיד תגלתי בדיאטות טבעיות והפחת מזון ולא בפתרונות אינסטנט. אבל שוב השעון הביולוגי לא בא לטובתי ולכן אני חייבת לעשות מעשה נחרץ,אין לי בעייה לרדת במשקל גם בדיאטה רגילה ומשמעותית אבל אני לא מסוגלת לשמור על זה,שוב כפי שציינת בתגובה הראשונה שלי כאן לדאבוני אני נהנת מאוכל מכל סוג שהוא ואני באמת מנסה לעשות את השינוי קודם כל בראש אבל שיט,זה לא ממש מצליח לי. אני בפרשת דרכים ולא יודעת לאן לפנות ועם מי לדבר ולהתייעץ.

למעלה