קוקי מיי לוב
New member
מתלבטת..
שלום,אני בת 31 שוקלת 124 קילו על 1.62 מבנה הגוף שלי הוא רחב..שלא נדבר על הbmi לפני חודשיים התחתנתי בשעה טובה,ואחנו חושבים על ילדים בע"ה ,אני מבינה ויודעת שעם משקל כזה יהיה לי קשה מאוד בהריון ובלידה לכן אני מאוד רוצה לעבור ניתוח טבעת. המחשבה עלתה אחרי אין ספור דיאטות שעשיתי כולל האחרונה,אטקינס לפני החתונה שירדתי 15 קילו בחודש ומיד לאחר מכן העלתי קרוב ל20...תוך חודש שזה מטורף בולמוס האכילה היה בלתי נשלט מה שנקרא השלמתי פערים..בכל אופן יצא לי לפגוש לא מעט בנות שעברו את הניתוח וכולן משבחות ומהללות וכמובן על התוצאות אין עוררין זה מדהים לראות ירידה כל כך משמעותית ביחסית מעט מאוד זמן.ההתלבטות שלי היא כזו,א.אני מתה על אוכל מכל סוג שהוא..
בעיקר גלידות וכבנאדם שמן קודם כל בראש אני יודעת שאין פלאים לכן איך בכל זאת ארד במשקל לאחר הניתוח וגם אדע לשמור על זה לאחר הניתוח? יש לציין שעשיתי בעבר דיאטה בשומרי משקל וירדתי בשנה 40 קילו שלדאבוני אחרי שנתיים עלו בחזרה ב. אני שונאת להקיא,יש בי פחד מוות מזה הרגלים וכל גופי רועד כשזה קורה אני מבינה שלפחות בהתחלה ההקאות מגיעות לעיתים תכופות מה אפשר לעשות בנידון? מעניין אותי לדעת האם מרגישים את הטבעת בחזה ואם ישנה אפשרות ולו אפשרות קטנה שלא ארגיש איתה נוח והיא תפריע למהלך יומי הרגיל?אני סובלת מקרשיות יתר (קריש דם ברגל) בעבר נטלתי קומדין האם ישנו סיכון עבורי הן בניתוח עצמו,והן בחסימת הטבעת על הקיבה שלי? אשמח מאוד לקבל ממכם עזרה,המלצות,ושיתוף בתהליך שלכם וגם בתוצאות בהצלחה לכולנו..
))
שלום,אני בת 31 שוקלת 124 קילו על 1.62 מבנה הגוף שלי הוא רחב..שלא נדבר על הbmi לפני חודשיים התחתנתי בשעה טובה,ואחנו חושבים על ילדים בע"ה ,אני מבינה ויודעת שעם משקל כזה יהיה לי קשה מאוד בהריון ובלידה לכן אני מאוד רוצה לעבור ניתוח טבעת. המחשבה עלתה אחרי אין ספור דיאטות שעשיתי כולל האחרונה,אטקינס לפני החתונה שירדתי 15 קילו בחודש ומיד לאחר מכן העלתי קרוב ל20...תוך חודש שזה מטורף בולמוס האכילה היה בלתי נשלט מה שנקרא השלמתי פערים..בכל אופן יצא לי לפגוש לא מעט בנות שעברו את הניתוח וכולן משבחות ומהללות וכמובן על התוצאות אין עוררין זה מדהים לראות ירידה כל כך משמעותית ביחסית מעט מאוד זמן.ההתלבטות שלי היא כזו,א.אני מתה על אוכל מכל סוג שהוא..