מתלבטת

מתלבטת

היי אני מעוניינת להתחיל ללמוד (לא בשנה הקרובה אלא בזו שאחריה), רק שאין לי מושג מה. אני נמשכת גם לתחום הריאלי וגם לתחום ההומני... בתיכון למדתי פיזיקה ומתמטיקה ברמה של 5 יח"ל, יש לי ממוצע בגרות גבוה מאוד וגם פסיכומטרי ממש טוב, מבדיקה שערכתי אני יכולה להתקבל כמעט לכל דבר חוץ מרפואה. אני חושבת שכן אעדיף לעשות תואר ריאלי, מאמינה שזה יותר פרקטי... רק שאין שום תחום שאני נמשכת אליו מאוד לצערי, הפכתי את גוגל על כל ההנדסות למיניהם (אם להיות ספציפים היה נראה לי יותר נחמד ההנדסות- תעשיה וניהול, הנדסת בניין, הנדסה ביו-רפואית), רוקחות, מעבדה רפואית, כימיה, פיזיותרפיה, אדריכלות והיד עוד נטויה.. כל יום אני בודקת כיוון אחר אני יודעת שיש לי עוד קצת זמן להחליט ולא צריך להיות בלחץ אבל כידוע לכולנו הזמן עובר מהר וכמו שאני מכירה את עצמי אני עלולה למצוא את עצמי באותה נקודת זמן בעוד שנה בלי החלטה... השיקולים הם- תואר לא יותר מידי קשה (אני למשל שוללת על הסף הנדסת חשמל אחרי שדיברתי עם כמה אנשים שלמדו את זה) אני לא מפחדת מלימודים קשים אבל גם לא רוצה "להתאבד" על משהו שמלכתחילה אני לומדת בלי יותר מידי עניין, תואר עם ביקוש בשוק העבודה (ולא רק במרכז..) וממש מעדיפה שניתן יהיה ללמוד אותו בבן גוריון... אשמח לשמוע המלצות מאנשים עם ניסיון...

ושאלה נוספת

אני כנראה טסה לחו"ל בינואר לטיול שלושה חודשים ואחזור רק בסביבות אפריל... מתי נפתחת ההרשמה לשנת הלימודים? ומתי מתחילים להיות ימים פתוחים וכו'..? אני מפחדת שאפספס.. איך אפשר לדאוג לזה?

אין פה אף אחד שיכול לעזור ולו במעט??

כל דבר יכול לעזור לי!! אני חסרת כל כיוון, אין לי שמץ מה מעניין אותי, והזמן אוזל... :(

למעלה