מתלבטת...

מתלבטת...

ישנן אנרגיות רבות ,כמו רייקי ,הילינג , התחברות מחדש ,ציור אנרגטי ועוד. כיצד לקבל החלטה באיזו אנרגיה לבחור?

5halo

New member
וואוו....

זה מסוג השאלות הקצרות שניראות ממש פשוטות לענות עליהן אבל בעצם לא אחרי שישבתי וחשבתי קצת (ותאמיני לי זה בהחלט העסיק אותי כי פתאום עוררת את השאלה אצלי גם
) אז יש לי עצה קטנה שאולי תעזור. לדעתי מומלץ מאוד לעבור טיפול בכול אחד מהדרכי טיפול האלה ובסוף הטיפולים לחשוב עם עצמך מה הרגיש לך הכי משמעותי ומתחבר אליך (כולם טובים חשוב מה טוב לך). במיוחד שאצלנו המטפלים סנדרום "הסנדלר הולך יחף", זה יתן לך תרוץ ללכת לטיפול. מקווה שעזרתי קצת
הילה

ינוקא1

New member
שאלה לא קלה.

נתנו לך עיצה טובה אחת - לנסות. דבר שני חשוב - להתחבר למורה. דבר שלישי - עבודה עם אנרגיות זה תהליך של התפתחות אישית. בסופו של דבר , לא משנה איזו שיטה למדת , את תעבדי בשיטה שלך ובדרך היחודית לך. אני לא הכי ממליץ על קורסים קצרצרים אם אין לך נסיון טיפולי , אני כן ממליץ על מסלול רציני לאורך תקופה שיעזור לך לפתח אמון בעצמך וביכולת הטיפולית שלך ויעזור לך לעבור "תהליך".

זה כמו לשאול - כמה עולה חליפה ליתום... לכל אח

לכל אחד יש מארג אנרגטי ייחודי משלו שישתלב היטב באחת הדרכים. תני ל"נשמה " שלך להוליך אותך, וכמו שנאמר באחת התגובות - תתחברי למורה, הוא זה שיוליך אותך בבטחה בנתיב שלך.

אשכר

New member
אנרגיות רבות?

יש אנרגיה אחת, ויש דרכים שונות להתייחס אליה, כמו שיש קרינה באויר ואתה בוחר האם לתפוס אותה בעזרת הרדיו, או האם בעזרת הטלויזיה, או שאתה בוחר לחטוף ממנה סרטן. כמו בדוגמא הנ"ל, יש שימושים שונים שבשבילם יש שיטות שונות, עם תוצאות שונות, מידע שונה תועלת שונה ונזקים שונים. אתה בוחר את הכלי ואת הפרספקטיבה שהכי מתאימה לך בכל רגע, או שאתה נותן לתת מודע שלך לבחור.

למעלה