מתלבטת... כדאי לי לפתוח חדר פה??? אתם רוצים???
ל לילות בוגי 78 New member 3/8/09 #6 דעה אישית תשדרי ציצים ציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציצים
דעה אישית תשדרי ציצים ציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציציםציצים
ל לילות בוגי 78 New member 5/8/09 #9 מורן איפה למדת עברית? אומרים זו חדירה ולא זה חדירה חדירה זו נקבה לא? ציצים ציצים ציצים
ל לילות בוגי 78 New member 8/8/09 #10 סופגי מדוע היה רשום תגובה שלך ? שלום לילות בוגי 78 , soofgania הגיב/ה להודעתך: "מורן איפה למדת עברית?" נושא התגובה: "סליחה שאני מתערבת" ואין כלום? מצאת עצמך,מובכת שאני צודק בהגיה?
סופגי מדוע היה רשום תגובה שלך ? שלום לילות בוגי 78 , soofgania הגיב/ה להודעתך: "מורן איפה למדת עברית?" נושא התגובה: "סליחה שאני מתערבת" ואין כלום? מצאת עצמך,מובכת שאני צודק בהגיה?
S soofgania New member 9/8/09 #11 ממש לא רשמתי 'סליחה שאני מתערבת'..רציתי להוסיף אייקון ובטעות לחצתי 'שלח' וויתרתי על התגובה אבל אם אתה סקרן כ"כ אז ההמשך היה צריך להיות 'אבל אתה האחרון שיכול להרשות לעצמו להעיר על עברית נכונה'.
ממש לא רשמתי 'סליחה שאני מתערבת'..רציתי להוסיף אייקון ובטעות לחצתי 'שלח' וויתרתי על התגובה אבל אם אתה סקרן כ"כ אז ההמשך היה צריך להיות 'אבל אתה האחרון שיכול להרשות לעצמו להעיר על עברית נכונה'.