מתלבטת

מתלבטת

היי החלטתי להחליף את הסנסה קליפ שלי בנגן קצת יותר משוכלל ואיכותי. כרגע אני מאוד מתלבטת בין D2 לI7. הייתי מאוד רוצה לקבל המלצות (בעיקר ממי שיש לו את אחד הנגנים האלה), חסרונות וכל מה שיכול לעזור לי כדי לקבל החלטה. האמת שאני יותר מעוניינת בנגן שיהיה לי יותר לשם המוזיקה והאיכות/חדות של השמע (עם הרבה באס), אני מעוניינת לקנות אותם בנפח של 8 ג'יגה וכרגע יותר קורץ לי הD2 כי הבנתי שהוא הרבה יותר טוב מהרבה בחינות, כמובן שכל הבונוסים של המשחקים, תמונות ומולטימדיה יכול להיות תוספת מאוד נחמדה (כמו בD2). בנוסף הייתי רוצה לדעת איזה משחקים יש בD2 ואיזה משחקים יש בI7 (אם בכלל יש)... אני לא מבינה בעידכוני תוכנה, הורדות לנגן וכל הדברים האלה ככה שזה לא מדבר אליי. תודה מראש לכל העוזרים

עכשיו שמתי לב...

רק עכשיו שמתי לב שיש אשכול מאוד דומה מתחתיי.. לא שמתי לב לזה לפני כן. בכ"ז אשמח לקבל תשובות יותר מפורטות לגבי מה ששאלתי כאן. תודה^^

יאיר B

New member
ל-I7 אין משחקים, לא יודע מה יש ל-D2.

בגדול, ה-I7 נועד למוזיקה נטו, D2 לוידיאו יותר.

or121210

New member
בשביל משחקים ב-D2 צריך לחרוש באייאודיופייל

ועד שמצליחים לשים את הקובץ בנגן.........

לגבי אוזניות...

החלטתי כנראה לקנות את הD2, מקווה שהוא איכותי וברמה שאני מצפה לה כי אני לא הולכת להתחיל לעדכן גירסאות ודברים כאלה. עכשיו אני רק צריכה המלצה לגבי אוזניות מתאימות וטובות. האיכות והבאס מאוד מאוד חשובים לי. שמעתי שהסנהייזר CX300 ממש טובות, אבל בדקתי וראיתי שזה מסוג שאוזניות שאני לא יכולה לסבול, כלומר, אני כן רוצה אוזניות שנכנסות באוזניים אבל לא מהסוג הזה כי הן תמיד נופלות ולא נוחות במיוחד. מישהו יכול להמליץ בבקשה?

מושו 21

New member
...............

אם לא אוזניות מה"סוג הזה" אז איזה כן ? קשת\כפתור ? מה נוח לך ?

האמת

האמת שבדקתי קצת יותר לעומק את נושא האוזניות והבנתי שאוזניות הכפתור שעד היום השתמשתי רק בהן (כי הן הכי נוחות לי) מורידות נורא מאיכות השמיעה. אולי אני אנסה את האוזניות אין איר האלה, אני צריכה קודם לנסות שוב לשים אותן באוזניים, כי בפעם האחרונה שניסיתי לעשות את זה, די קיבלתי טראומה.

מושו 21

New member
.............

גם אני השתמשתי בעבר רק בכפתור, חלקן באיכות טובה מאוד, ולא היה נראה לי הכי נוח אוזניות אין איר. עכשיו אחרי שאני כבר הרבה זמן עם אין איר לא יכול לחזור לכפתור. כמו שאמרת, צריך לנסות - ליפול הן לא ייפלו , עם שלי אני יוצא לריצות ונסיעות אופניים ולא נופלות, עם האיכותיות יותר מקבלים ערכה של 3-4 כיסויי סיליקון (אלא שבקצה של האוזניות שנכנסות לתוך האוזן ואמורות להתיישב בתוכה) בגדלים שונים ככה שצריך להתאים את הגודל הנכון וזה יישב טוב. לגבי דגמים - מציע לך לנסות גם את הJBL 220 אני ממש מרוצה מהן.

תודה ו...

אני בהחלט אנסה את האין איר האלה, למרות שזה קצת מלחיץ אותי ונראה לא נוח באוזן. אני הולכת לכיוון הסנהייזר CX300 שמעתי עליהן הרבה דברים טובים. מה לגבי הנגנים עצמם? אני ממש מתלבטת בין I7, D2 ואחרון הוא הIRIVER E100 שהתאהבתי בו לגמרי איך שראיתי אותו (העיצוב פשוט מדהים, גם התצוגה נראית יפה ונוחה), אבל שמעתי עליו דברים לא כלכך טובים כמו למשל איכות שמיעה לא בשיא... וזה די חשוב לי. עד עכשיו היה לי סנסה קליפ 1 ג'יגה שאני כבר מתה להחליף אותו בנגן אחר.

מושו 21

New member
.....................

הE100 הוא לא באותה ליגה עם הD2 והI7 מבחינת איכות שמע. (וגם מבחינת התקציב - הוא זול מהם בהרבה). בין הD2 לI7 אין יותר מדי הבדלים באיכות השמיעה - לI7 איכות טובה יותר, לD2 מגבר פנימי חזק יותר שנותן עוצמת שמיעה חזקה יותר (ועדיין איכותית גם בעוצמות גבוהות יחסית). מפה והלאה זה רק מה שחשוב לך - יתרונות לD2- מסך נוח ודפדוף יותר נוח בין תפריטים לדעתי, משחקים, וידאו, אפשרות הרחבת זכרון. יתרונות לI7 - גודל, סוללה מעט חזקה יותר. הכול שאלה של מה חשוב לך יותר. ואם בכל זאת התקציב משחק פה - אז הE100 הוא נגן טוב, רק שהשניים האחרים עדיפים עליו - לדעתי עדיף להשקיע פעם אחת בשביל להנות מנגן טוב לכמה שנים טובות.

.. =]

התקציב לא ממש מפריע כי אני יכולה להשקיע גם סביבות ה700 על נגן (זה מתנה ליום הולדת והכנתי את אבא מראש לתקציב של 800 בערך לאמפי חח) לפי מה שראיתי התפריט של הD2 ממש מכוער ונראה קצת מעצבן ומסובך. מרוב ההתלבטות בין הD2 לI7 כבר נמאס לי והתחלתי לחפש משהו שלישי אחר לגמרי (וכך ראיתי את הE100 שממש התאהבתי בעיצוב והבפנים שלו,שנראה הרבה יותר יפה ועדין). בכל מקרה תודה רבה רבה על העזרה :) אני מקווה שאני אבחר משהו נורמאלי בסוף ולא אעשה טעות חח

ykro

New member
העדפתי את הD2 על הI7...

בינתיים אני מרוצה מאוד, איכות סאונד באמת גבוהה, נח לשימוש - לא עושה רושם של שביר מדי.. אני מעביר מוזיקה רק מדיסקים על איכות גבוהה.. באסים גבוהים שומעים לפעמים עם קצת רחש מסביב, אבל מוזיסקת ג'אז שומעים מעולה, צליל מאוד חד.. בקיצור - לדעעתי העניין של התתמונותץ והווידאו משחקים מאוד לטובת הD2..

כן אבל

אני יותר מחפשת את עניין האיכות של המוזיקה מאשר כל הדברים הקטנים מסביב כמו וידאו ותמונות.. בוא נגיד שאם יהיה לי את האפשרויות האלה בנגן אני בטח אשתמש בהן אבל אני לא יודעת עד כמה זה יועיל לי... והוידאו בכלל לא נראה לי יהיה בשימוש כ"כ. פשוט מסך הטאצ' וכל הדברים האלה זה די הדליק אותי וזה שידרוג די משמעותי מהאמפי שיש לי עכשיו, ואני תמיד אוהבת לשדרג, ואם אפשר עוד טיפה אז למה לא :) אני חושבת שעם אוזניות טובות [כמו שנאמר למעלה- אין איר] לא ישמעו את הרחש שאתה מדבר עליו מסביב.

ykro

New member
...

הסאונד האמת שכן טוב, אם משחקים קצת עם האקולייזר אני מאמין שגם הבאסים ייסתדרו.. זה כיף שיש תמונות, ובכלל הטאצ' סקרין נחמד.. אם את בצבא, או בדרך - זה בכלל נחמד שיש תמונות וכאלה.. אני באמת מרוצה מהנגן, גם מהסאוונד, וממה שהבנתי, אלא אם כן את חדת שמיעה בטירוף (גם לי חשובה האיכות, אבל אני לא חד שמיעה עד כדי כך) אז באמת הייתי ממליץ לך על הD2, אבל זה באמת אינדיווידואלי..

אני באמת בדרך לצבא=]

עוד פחות מ3 חודשים אני מתגייסת. כן זה נחמד הרעיון של התמונות כשאני בצבא, למרות שגם בI7 יש את האפשרות הזאת. אני יותר נוטה לD2 תאמת אלב נראה..יש לי עוד כמה ימים להחליט=] תודה!

למעלה