מתלבטת...

just dana

New member
מתלבטת...

אני רוצה להעלות תמונות יפייפיות לתחרות של בנות דודות שלי,אבל אני חוששת מהפדופילים החולי נפש האלה.. לא פעם שמעתי שהם לוקחים תמונה מהנט,מתעסקים איתה ומכניסים אותה לאתר שלהם,כמובן עד שעולים עליהם ושביתים להם את האתר..
שיתכחדו..

goomedi

New member
האמת שזה באמת מלחיץ,אני בכל מקרה לא מעלה

תמונות של נגיד אחים שלי הקטנים..

אמא'לה!

דוחים! ההתלבטות במקומה. האינטרנט זה לא רק משחק, כל מיני אנשים רואים את התמונות... אהממ... עדיף להעלות תמונות של בלתי קטינים אבל מצד שני, הרשת מלאה בעשרות מיליוני תמונות של ילדים וילדות. עוד כמה תמונות לא ישנו הרבה... לא יודע, החלטה שלך..

כמו שאמרת במשפט האחרון...

האינטרנט מלא בתמונות של ילדים קטנים...סטטיסטית זה שיפול דווקא פדופיל על דווקא תמונה ספציפית של אח קטן של אחד מכם הוא אפילו לא 50%..... האינטרנט מכיל לא מעט אתרי אינטרנט,וכמובן האלבומים בתפוז מכילים לא מעט תמונות.... הסיכויים קטנים....

goomedi

New member
תפוז הוא אתר פופולארי!

מספיקה הפופולאריות למשוגעים האלה.

כמו שאמרתי אני חוזרת על עצמי...

סטטיסטית זה 50%...מכל הגולשים באלבומים כמה פדופילים יש??בואו נגידדד כן סתם נגיד 30%?כמה מתוכם דווקא יעלו על התמונה שלך??בואו נגיד 15%??וכמה מתוכם יעשו משהו שלא מוצא חן בעינייך עם התמונה?(האחוזים שכתבתי לא נכונים או מה שאני חושבת,סתם דוגמא) אני חושבת שסטטיסטית הסיכוייים לא כאלו גדולים שיעשו משהו שאת לא רוצה עם התמונה.....גם בהתחשב בזה שאפשר לתבוע את האתר....

yaki123

New member
צודקת,יש חשש מזה,אבל החלטה שלך../images/Emo24.gif

תעשי מה שאת חושבת שנכון.. וכמו שנמרוד אמר - יש מלא מלא תמונות של ילדים באינטרנט...

yaki123

New member
ד"א - יומיים הייתי בלי מחשב - חזרתי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

למעלה