רומניה עצרו כל הוצאת עובריםמתלבטת
אני כרגע ממתינה במדיקל ראשון אמרו לי שיש כרגע בעיות עם רומניה....לא הסבירו בדיוק מה.... מישהי אולי יודעת במה דברים אמורים? מה עליי לעשות.?? לחפש אלטרנטיבה אחרת או המתין....? אין לי מושג מה לעשות... עזרו לי....
חג שמיח יפהמתלבטת
אני כרגע ממתינה במדיקל ראשון אמרו לי שיש כרגע בעיות עם רומניה....לא הסבירו בדיוק מה.... מישהי אולי יודעת במה דברים אמורים? מה עליי לעשות.?? לחפש אלטרנטיבה אחרת או המתין....? אין לי מושג מה לעשות... עזרו לי....
איך בן רפאל נכנס לתמונה בכלל?חג שמיח יפה![]()
בעיה עם רומניה היינו שרופא מסוים נחשד בסחר בלתי חוקי של עוברים מוקפאים מרומניה לאירופה. מהשהוא כמו מה שבן-רפאל עשה בארץ. לאור זאת, שלטונות רומניה אסרה על הוצאת עוברים מוקפאים מגבולות מרומניה. אם זאת ניתן להגיע לרומניה במסלולים אחרים ולבצע החזרה של עוברים טריים ומקפאים שם. מאחר ומדיקל ראשון עובדת בעיקר עם עוברים מוקפאים משם ועד שהם ישיגו רשיון יבוא מארץ/מכון אחר, אז לא נראה לי שיהיו לך עוברים בעתיד בקרוב. איצתי הוא הוא כן לעבור למסלול אחר. אני מצרף לך קישור לרישמת המסלולים שאספנו פה בפורום.
תיקון, ל אמועד ביצוע ההפריהאיך בן רפאל נכנס לתמונה בכלל?
בן רפאל נחשד (ונדמה לי שלא נמצא אשם) בלקיחת ביציות ללא רשות. ברומניה מותר לבצע תרומת ביציות ואסור להוציא עוברים. לא רק לדר' בר, אלא לכל הרופאים. דר' בר עסק בתרומת ביציות והעברת העוברים לארצות אחרות, בדיוק כמו שכל הרופאים האחרים עושים, רק שהוא עשה את זה בגדול. מרגע שהסיפור נחשף גם יתר הרופאים הפסיקו להוציא עוברים, לא בגלל שזה נאסר באותו רגע, אלא בגלל שזה היה אסור קודם (רק שבעבור הסכום הנכון היה מי שהעלים עין). מילא כשעיתון רומני קורא לזה סחר עוברים, אפשר להבין, אבל זה בדיוק כמו העוברים שקלדרון מביא איתו מרומניה. לא היית קורא להבאת העוברים שלכם מרומניה "סחר בלתי חוקי" נכון? לענים מדיקל- מומלץ לדר' בר/ עופרה בשיחה גלויה ולבקש מהם התחייבות בכתב לגבי מועד ביצוע ההפריה. אם הם לא עומדים בתנאים שהבטיחו מראש- כלומר 3_4 חודשים מרגע מתן הזרע, כדאי לדרוש חזרה את הזרע והכסף כאחד. מועדים לשמחהנועם ~שתוהה עם כבר התחלת בעבודה חדשה?~![]()
נועם צודקת והייתי ממליצה באמתאיך בן רפאל נכנס לתמונה בכלל?
בן רפאל נחשד (ונדמה לי שלא נמצא אשם) בלקיחת ביציות ללא רשות. ברומניה מותר לבצע תרומת ביציות ואסור להוציא עוברים. לא רק לדר' בר, אלא לכל הרופאים. דר' בר עסק בתרומת ביציות והעברת העוברים לארצות אחרות, בדיוק כמו שכל הרופאים האחרים עושים, רק שהוא עשה את זה בגדול. מרגע שהסיפור נחשף גם יתר הרופאים הפסיקו להוציא עוברים, לא בגלל שזה נאסר באותו רגע, אלא בגלל שזה היה אסור קודם (רק שבעבור הסכום הנכון היה מי שהעלים עין). מילא כשעיתון רומני קורא לזה סחר עוברים, אפשר להבין, אבל זה בדיוק כמו העוברים שקלדרון מביא איתו מרומניה. לא היית קורא להבאת העוברים שלכם מרומניה "סחר בלתי חוקי" נכון? לענים מדיקל- מומלץ לדר' בר/ עופרה בשיחה גלויה ולבקש מהם התחייבות בכתב לגבי מועד ביצוע ההפריה. אם הם לא עומדים בתנאים שהבטיחו מראש- כלומר 3_4 חודשים מרגע מתן הזרע, כדאי לדרוש חזרה את הזרע והכסף כאחד. מועדים לשמחהנועם ~שתוהה עם כבר התחלת בעבודה חדשה?~![]()
ניתן לקבל גם טופס 17 על החזרתנועם צודקת והייתי ממליצה באמת
לבקש התייבות מראש על צפי משוער כדי למנוע ציפיות מוגזמות ועוגמות נפש ...ד"א מחירי מדיקל סנטר די דומים למחירי אסותא, בכלל אין הרבה הבדל היום בין המחירים למסלולים השונים שמוצעים בארץ....
ולא ולא יקירתי ----הלוואיניתן לקבל גם טופס 17 על החזרת
העוברים באסותא - חיסכון של 4,500-5,000 ש"ח... לא יודעת, אבל מן הסתם גם על החזרות בבתי חולים אחרים אפשר לקבל. שווה לבדוק.
נאמר לי היום שמאוחדת כן נותנת ט'17ולא ולא יקירתי ----הלוואי
בתור אחת שבמסלול אסותא נדהמתי לגלות שיש גם כאן "תיחמון" של קופ"ח כללית האפשרות לבוא להחזרת עוברים באסותא למבוטחי כללית מושלם ניתן אך ורק למטופלות IVF רגיל שעברו את הטיפול באסותא, ולא למטופלות מסלול קייב למרות שעברנו בדיוק את אותה הפרוצדורה, באותו הזמן ע"י אותם הרופאים באותו המקום ביחד....זו אחת האפליות המכוערות שקיימות שלא לדבר על החדירה לפרטיות, כי מה זה משנה מאיפה הביציות?! ופה אני מדברת עלינו שעברנו את ההחזרה בארץ ולא נסענו לקייב...וזה תקף גם לגבי הקפואים שנשארו. מה שמחזירים זה 3,000 ש"ח תמורת הקבלה מאסותא.
עבור החזרת עוברים כמובןנאמר לי היום שמאוחדת כן נותנת ט'17
אולי זה רק הם? מכל מקום, כשהייתי צריכה לקבל ט'17 מהכללית עבור בי"ח בני ציון לא עשו לי שום בעיות. יתרה מזאת, מדיקל ניסו לשכנע אותי לסדר ט' 17 עבורם במקום עבור בני ציון אבל לא רציתי להישאר איתם.
גם מכבי נותנים....עבור החזרת עוברים כמובן
לגבי תקופת ההמתנה במכבי..גם מכבי נותנים....
רק הכללית לא. אני יודעת שלבני ציון ומדיקל הם כן נותנים. זה הכל עניין של הסכמים שלהם עם הבתי חולים האלו.
מלח ספר לךי קצת על המבצע שמכבילגבי תקופת ההמתנה במכבי..
שמעתי ברדיו שיש למכבי מבצע גיוס חברים חדשים לקופה זו ואין תקופת המתנה. מאחר וכללית אינה מחזירה פרוטה שחוקה אחתובמכבי יש השתתפות "מסויימת וחד פעמית", אולי זו הזדמנות לנצל את המבצע הזו.![]()
אני עברתי גם במסגרת מבצע למכבימלח ספר לךי קצת על המבצע שמכבי
עושים כי כללית מה זה עולה לי על העצבים כבר הרבה מממאאאוווודדד זמן האם במכבי יש החזרים על תרומת ביצית? ובאיזה גובה? והאם אכן אפשר לעבור למכבי ללא תקופת המתנה?- מי מכם במכבי-ומה שעתכם ומידת שביעות רצונכם ממנה? תודה מראש צוקה
תודה יולהאני עברתי גם במסגרת מבצע למכבי
בינואר האחרון. אז, הייתי בטיפולי פוריות ולא חשבתי על תרומת ביצית, נאמר לי שהם נותנים את הכל ללא זמן המתנה חוץ מטיפולים בחו"ל, ומאז לא בדקתי את העניין,הייתי מציעה לבדוק טוב טוב לפני שעוברים. לגבי השירותים האחרים אני די מרוצה, אני לא יודעת להשוות אותה לקופת חולים כללית. אני מניחה שלכל קופה יש את הצדדים החזקים והפחות חזקים שלה והשאלה אם זה מתאים, מההכרות הקצרה שלי עם מכבי השרותים מאוד טובים, רק זאת קופה מאוד עמוסה ויש הרבה תורים.
"גם אני באותה סירה"מתלבטת
????"גם אני באותה סירה"
למתלבטת שלום וחג שמח, קשה לי להחליט בשבילך, אני נמצאת באותו מצב, ומכיוון שעברו כמעט חודשיים מאז שהודיעו לי על "עיכוב" החלטתי לפני פסח לעבור ולחפש אלטרנטיבה אחרת ולכן הצטרפתי לפורום כבר לפני חודש, אני בחרתי מסיבות שלי בהדסה,עדיין לא היית במפגש עם הרופאים, למדיקל הודעתי אך הם דרשו כסף על שמירת הזרע ולכן עד שאיני יודעת סופית לאן אני עוברת לא הוצאתי את הכסף. הייתרון של המדיקל היה שלא היה צורך לטוס לחו"ל מעבר ליחס ולרופאים שהיו בסדר גמור. גם לי לא הודיעו בדיוק מה קרה, הצלחתי להבין ממקורות אחרים אך גם לא בדיוק, מה שמעניין שפה בפורום גיליתי שגם בית חולים אחר שהביא קפואים שנארו לאחר שהושתלו טריים מסר שאי אפשר להוציא קפואים מרומניה. יש סיכוי שהדברים יסתדרו, אך לא ידוע מתי, אני כבר מספיק מבוגרת ולכן החלטתי לחפש אלטרנטיבות, חוץ מזה תמיד יהיה ניתן לחזור לאחר שנשמע שהכל יסתדר.(כך נאמר לי על ידי עפרה) הפורום נותן לך הרבה מידע, על מרכזי טיפול יחס של הרופאים וכו' תעזרי בו בהצלחה בכל אשר תבחרי , צביטניק
החזרת עוברים בארץ????
אני באמת לא יודעת מה לעשות.....אני מעדיפה לעשות את ל התהליך בארץ ... ולא ליסוע לחול.... גם ככה קשה לי עם ההסתה והחשאיות..... אני כולי תפילה שזה יסתדר בזמן הקרוב אז לפי מה שהבנתי זה לא רק בעייתי במדיקל אלא בשאר המקומות שמייבאים קפואים??? ממה שביררת עד כה באסותא צריך ליסוע לחול ????
ברוכה הבאה יפה!????
אני באמת לא יודעת מה לעשות.....אני מעדיפה לעשות את ל התהליך בארץ ... ולא ליסוע לחול.... גם ככה קשה לי עם ההסתה והחשאיות..... אני כולי תפילה שזה יסתדר בזמן הקרוב אז לפי מה שהבנתי זה לא רק בעייתי במדיקל אלא בשאר המקומות שמייבאים קפואים??? ממה שביררת עד כה באסותא צריך ליסוע לחול ????
ברוכה הבאהמתלבטת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.